Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αλβανοί λαθρομετανάστες σε σχολικό λεωφορείο!


Καταγγελίες πολιτών έφθασαν στο alphafm.gr για χθεσινό περιστατικό με αστυνομία και συλλήψεις Αλβανών στην Αγία Κυριακή μπροστά σε μαθητές.

Μέσα στο σχολικό λεωφορείο είχαν επιβιβασθεί δυο Αλβανοί χωρίς χαρτιά.

Στην Αγία Κυριακή, σε έλεγχο, ζητήθηκαν τα χαρτιά τους,  "σιγά μην στα δώσω βλάκα",...
 φέρεται να απάντησε ο ένας αλλοδαπός. Σύμφωνα με τους κατοίκους ο αστυνομικός μπροστά στους μαθητές άρχισε να τον χτυπά.

Έκπληκτοι και φοβισμένοι οι μαθητές παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Απορία, πως είναι δυνατόν σε σχολικό λεωφορείο να μεταφέρουν οι οδηγοί και αλλοδαπούς. Έχει σκεφθεί κανείς τι μπορεί να συμβεί…

Οι μαθητές θα πρέπει να μετακινούνται με ασφάλεια.
Άμεσα να το ελέγξει το θέμα η αστυνομία αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

Περιμένουμε και επίσημη τοποθέτηση από την αστυνομία.


«Αδέσποτα» ναρκωτικά βρέθηκαν στην Καστοριά


Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Καστοριάς πήγαν στο «ραντεβού» πριν από τους παραλήπτες του μεγάλου φορτίου ναρκωτικών που είχαν κρύψει σε δασική περιοχή τα κυκλώματα εισαγωγής χασίς από την Αλβανία! Φαίνεται, όμως, πως και οι συνεργοί αντιλήφθηκαν ότι είχαν στήσει ενέδρα και απέφυγαν να εμφανιστούν.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έκαναν περιπολία στο δάσος έξω από την περιοχή Πολυκέρασο της Καστοριάς, εντόπισαν τυχαία έναν σχολικό σάκο, ο οποίος περιείχε εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη αλβανικής προέλευσης, συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 504 γραμμαρίων. Τα έθεσαν υπό παρακολούθηση, αλλά οι παραλήπτες δεν εμφανίστηκαν και έτσι τα κατέσχεσαν και τα μετέφεραν στην Δίωξη Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς που διενεργεί την προανάκριση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου