Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ήρθε το μποζολέ +Βίντεο



Είναι η τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη 2011

Με αφορμή την άφιξη του «Beaujolais nouveau 2011», το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας ζωής και Ελεύθερων χώρων του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργανώνουν εορταστική εκδήλωση και προσκαλούν τους λάτρεις του κρασιού...
 και όχι μόνο στο άνοιγμα του πρώτου μπουκαλιού της νέας σοδειάς, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 20:30. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Γκαλερί του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι Σύλλογοι « Φίλοι του Πρασίνου»,«ROtaract», και « Tower» με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, με ευθύνη των «Φίλων του πρασίνου» θα διατεθούν για τη φύτευση του «αλσυλλίου της Γαλλίας» σε έκταση που θα διατεθεί από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρευρεθεί ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων χώρων, κύριος Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νίκαιας, στη Νότια Γαλλία, κύριος Philippe Soussi. 5 ευρώ. Ως ελάχιστη συμμετοχή στην εκδήλωση έχει οριστεί το ποσό των 5 ευρώ.


info

Γκαλερί του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Στρατού 2Α).







2 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

πάμε για γιοματάρι;

Κρασοπατήρ είπε...

Σήμερα χαμομηλάκι και panadol extra, μετά τη χθεσινή ρακή και κρασί...

Δημοσίευση σχολίου