Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Και το oscar βλακείας λαθρομετανάστη νταβατζή πάει...


Σε δύο Βούλγαρους που πιάστηκαν στην Βέροια ~ Κατήγγειλαν την εξαφάνιση του θύματός τους!

Μόνοι τους «έβγαλαν τα μάτια» τους δύο Βούλγαροι μαστροποί που εκμεταλλεύονταν μια νεαρή ομοεθνή τους, την οποία εξωθούσαν στην πορνεία με πενιχρά ανταλλάγματα που κατέληγαν στην τσέπη τους. Όταν εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους, δήλωσαν την εξαφάνισή της στην… Αστυνομία!:

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 42 χρόνων, κατέφυγαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Νάουσα για να δηλώσουν ότι η 23χρονη Βουλγάρα «φίλη» τους είχε εξαφανιστεί και είχαν χάσει τα ίχνη της. Ζήτησαν, με λίγα λόγια, από την Αστυνομία να τους βοηθήσει να… συνεχίσουν να την εκμεταλλεύονται!

Δεν ήξεραν, όμως, ότι η άτυχη κοπέλα που είχε πέσει στα νύχια τους είχε και αυτή καταφύγει στο τμήμα και βρισκόταν ήδη σε… διπλανό γραφείο όπου έδινε κατάθεση! Με βάση την καταγγελία της κοπέλας ότι οι συμπατριώτες της την εξανάγκαζαν να προσφέρει ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι 30 ευρώ τα οποία τους παρέδιδε, οι Βούλγαροι συνελήφθησαν για μαστροπεία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.




Έκανε έξωση στην κοπέλα που εξωθούσε στην πορνεία!


Ο «καλός συμπατριώτης» που θα έβρισκε δουλειά στην Ελλάδα σε μια 20χρονη Ρουμάνα, αποδείχθηκε… αδίστακτος μαστροπός. Όσο η κοπέλα του έφερνε κέρδη, όλα πήγαιναν καλά. Όταν, όμως, εκείνη δημιούργησε ερωτική σχέση, την… πέταξε με τις κλωτσιές από το σπίτι τους κλέβοντάς την κιόλας!
Η νεαρή αλλοδαπή κατέφυγε στην Ασφάλεια Κομοτηνής και κατήγγειλε ότι ο 39χρονος ομοεθνής της είχε κάνει… έξωση στην ίδια και τον 23χρονο φίλο της από το σπίτι όπου έμεναν, ενώ ταυτόχρονα έκλεψε τα κινητά τους τηλέφωνα. Το στόμα της «λύθηκε» σιγά- σιγά και αποκάλυψε πώς είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από τρεις μήνες, πιστεύοντας ότι θα έβρισκε μια νόμιμη δουλειά.

Όμως, ο «ευεργέτης» της την εξανάγκαζε με απειλές και ξυλοδαρμούς να προσφέρει τις ερωτικές της «υπηρεσίες» σε άγνωστους άνδρες. Ο μαστροπός συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις Ρουμάνους συνεργάτες του ηλικίας 21, 24 και 26 χρόνων και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας αλλά και της κλοπής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου