Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Αρνητικό λέει το αποτέλεσμα της Χάγης για τη Μακεδονία...


Ε, και;
Καταρχήν δεν υπάρχει περίπτωση η οποιαδήποτε αρνητική ή θετική απόφαση που αφορά δικονομικές λεπτομέρειες για μικροπροβλήματα με τη γείτονα σλαϋβική χώρα να επηρεάσει στο παραμικρό την ιστορική ή επιστημονική αλήθεια για το ποιός είναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και ποιά χώρα δικαιούται να χρησιμοποιεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Δεν απαιτείται κόπος. Με μια βόλτα στα...
 μουσεία των σημερινών χωρών της Χερσονήσου του Αίμου, θα διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε μέσω των ευρημάτων, ότι η γραφή που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της Μακεδονίας από αρχαιοτάτων χρόνων, σε όλες μα όλες τις επιγραφές είναι η Ελληνική.

Το ότι κάποιοι σλαΰοι τη σήμερον, κατοικούν σε εδάφη της Μακεδονίας, αυτό τους καθιστά άρπαγες, καταχραστές, ή στην καλύτερη σλαύους εν Μακεδονιά ~ "σλάβο-μακεδόνες". Σε καμία περίπτωση δεν έχουνε σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες που προϋπήρχανε στην περιοχή. -Τώρα το επόμενο ερώτημα είναι: οι κάτοικοι που ζούνε στην σημερινή Βόρειο Ελλάδα είναι Έλληνες ή κάτι άλλο;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Είναι πιο Έλληνες από ποτέ.

Κι αυτό γιατί από ανέκαθεν οι διάφορες εθνότητες που κατοικούσαν στην περιοχή δεν αναμειγνύονταν μεταξύ τους κι επιπλέον τα τελευταία 100 χρόνια με τις μετακινήσεις πληθυσμών και την έλευση των Μικρασιατών και Ποντίων, η "καθαρότητα" του πληθυσμού ενισχύθηκε. Οπότε οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας είναι πιο Έλληνες από ποτέ.

Αν χρειάζεται να κάνουνε κάτι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι να επισκεφθούνε βιβλιοθήκες, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους ή να ανασητήσουνε βιβλία για την ιστορία της Μακεδονίας.

Το κενό που αφήσανε οι "λόγιοι, οι επιστήμονες και οι πολιτικοί" του τόπου, οφείλουμε να καλύψουμε εμείς, οι απλοί πολίτες, ατσαλώνοντας την αυτοπεποίθησή μας κι ενισχύωντας τις γνώσεις μας.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου