Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Γιαννιτσά ~ Παγοδρόμιο και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα



Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά σημειώσατε 2...

Πολύ καλή δουλειά του Δήμου Γιαννιτσών φέτος. Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης υπάρχει παγοδρόμιο και σε κοντινή απόσταση μπορεί ο επισκέπτης να ακούσει ζωντανή μουσική, να κάνει αγορές παραδοσιακών γλυκισμάτων και καλλιτεχνημάτων στα ξύλινα σπιτάκια, να φωτογραφηθεί (επί πληρωμής) με τον Άγιο Βασίλη, να διασκεδάσει στο καρουσέλ και τα λοιπά παιχνίδια και τέλος να συμμετέχει δωρεάν στο εργαστήρι μικροδραστηριοτήτων. Πεντακάθαρος ο πεζόδρομος και άψογα φροντισμένος ο χώρος πρασίνου. Δείτε βίντεο και φωτό:


Ώρες λειτουργίας της "Παραμυθούπολης" Γιαννιτσών 10:00~14:30 & 17:00~20:00

Κατεβάστε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων μέχρι 6 Ιανουαρίου από εδώ.




























5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΓΙΑ ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΜΟΓΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

TΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ....ΠΗΓΑ 4 ΦΟΡΕΣ Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΣΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ???

Κρασοπατήρ είπε...

Από ότι θυμάμαι δεν αναγραφόταν κάτι σχετικό για πολύτεκνους ή φοιτητές. Το κόστος είναι 5 ευρώ για μισή ώρα και 8 ευρώ για μία ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Το παγοδρόμιο είναι φανταστικό, μακάρι να ήταν για όλο το χειμόνα και οι εκπεδευτές δίχνουν τεχνικές σε όλους τους αρχάριους!!!

Δημοσίευση σχολίου