Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος No16


Λαίμαργοι μακάκοι έγδυσαν τουρίστρια
Είσαι Gay; -Μάλλον φταίει το νερό...
Τον σκότωσε κι έπειτα θέλησε να τον μαγειρέψει
Της έσωσε την ζωή ψωμί για τοστ
Ψάχνοντας για τον σκύλο της με... ένα μπικίνι (Βίντεο)
Έμφραγμα την ίδια μέρα για τρία αδέρφια
Κασκαντέρ σε άλμα για γερά νεύρα (Βίντεο)
Σκύλος... πυροβόλησε το αφεντικό του

49χρονη βρετανίδα έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα του σεξ
Γυμνόστηθη διαμαρτυρία έξω από την κλήρωση του EURO 2012 (Βίντεο)
Στο εμπόριο η πρώτη μπύρα για σκύλους (Βίντεο)
 
 
Λαίμαργοι μακάκοι έγδυσαν τουρίστρια


Μια φοιτήτρια-μοντέλο δε πίστευε αυτό που έπαθε όταν επισκέφθηκε το Ιερό Δάσος των Μαϊμούδων στο Ουμπούντ, στο Μπαλί.

Δύο πίθηκοι μακάκοι θεώρησαν πως η Τσάρμιαν Τσεν φόραγε παραπάνω ρούχα από όσα έπρεπε και έσπευσαν να της βγάλουν το φόρεμα τραβώντας το με δύναμη.

Η 22χρονη κοπέλα από την Ταΐβάν σοκαρίστηκε και ντράπηκε όταν οι πίθηκοι την άφησαν μισόγυμνη, και προσπάθησε άρον άρον να κρύψει το στήθος της που αποκαλύφθηκε.

Οι δύο πίθηκοι φυσικά δεν έβαλαν στο στόχαστρο το στήθος της κοπέλας αλλά ένα κομμάτι ποπκόρν που γλίστρησε και έπεσε στο ντεκολτέ της. Παρά τις επίμονες προσπάθειες της 22χρονης να το βγάλει από το ντεκολτέ της, οι πίθηκοι πρόλαβαν να της κατεβάσουν το φόρεμα κάνοντάς την το κέντρο προσοχής.
Μάλιστα, το αμήχανο περιστατικό την έκανε διάσημη όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στην χώρα της αφού ο Τύπος έκανε πρωτοσέλιδο το πάθημά της και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζητούν μια της συνέντευξη.

"Απολάμβανα τις διακοπές μου και στην αρχή έβρισκα τις φωτογραφίες αστείες αλλά όταν γύρισα στην Ταΐβάν είχα πάρα πολλές αιτήσεις φιλίας στο Facebook", είπε η ίδια ενώ προσέθεσε πως κάτι τέτοιο ήταν παράξενο έτσι στα ξαφνικά όταν συνειδητοποίησε ότι οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου.
"Στο Μπαλί δε με ένοιαζε τι γινόταν αλλά όταν γύρισα και είδα τι γινόταν δε ήθελα να γίνω διάσημη λόγω του στήθους μου", σημειώνει, ενώ αναφέρει πως είχε πλάκα καθώς ερχόταν ο κόσμος και την αποκαλούσε "το κορίτσι με τις μαϊμούδες".
Τέλος δήλωσε πως οι πίθηκοι εκτός από πεινασμένοι έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση και στα μαγιό των επισκεπτών κάτι που ίσως να τους τράβηξε τη προσοχή πέραν του ποπκόρν.
"Νομίζω πως είναι τα φωτεινά χρώματα που τα περνάνε για φρούτα", είπε χαρακτηριστικά.




Είσαι Gay; -Μάλλον φταίει το νερό...

Μία απίστευτη αιτιολόγηση για την αύξηση των ομοφυλόφιλων του Περού έδωσε ο δήμαρχος της περιοχής. Ο Jose Benitez κατηγόρησε το πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία νερό της περιοχής του για την αυξημένο αριθμό ομοφυλόφιλων στο Huarmey του Περού.

Την αξιοπερίεργη δήλωση έκανε κατά την εκπόνηση τοπικού σχεδίου για την άντληση νερού, όπου παρατηρήθηκαν υψηλά επίπεδα στρόντιου στο νερό βρύσης.

Το πόσιμο νερό έρχεται από την πόλη Tabalosos, όπου κατοικείται σύμφωνα με έρευνα από 14.000 ομοφυλόφιλους άνδρες.

"Δυστυχώς το στρόντιο μειώνει τις αντρικές ορμόνες και ξαφνικά θα είμαστε σαν την Tabalosos και σαν άλλες πόλεις, όπου τα ποσοστά της ομοφυλοφιλίας αυξάνονται", δήλωσε σθεναρά ο Περουβιανός δήμαρχος.

Όμως, τα αδύναμα επιχειρήματά του αντέκρουσε ο πρύτανης του Κολεγίου Φαρμακευτικής Χημείας της Λίμα, Castro Rodriguez.

Ο πρύτανης ανέφερε, ότι μεγάλες ποσότητες από στρόντιο μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο των οστών και αναιμία, αλλά σε καμία περίπτωση ομοφυλοφιλία.



Τον σκότωσε και έπειτα θέλησε να τον μαγειρέψει

Μία γυναίκα από το Πακιστάν ξεπέρασε κάθε όριο, όταν σκότωσε τον σύζυγό της και έπειτα προσπάθησε να μαγειρέψει κομμάτια από το σώμα του σε μία κατσαρόλα. Αιτία για το φονικό ήταν η επιθυμία του άντρα να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με ισλαμικό νόμο, ένας άντρας πρέπει να πάρει έγκριση από την πρώτη γυναίκα του πριν τον δεύτερο γάμο του, πράγμα που στην περίπτωση αυτή δεν ενέκρινε η σύζυγος.

Η αστυνομία του Πακιστάν συνέλαβε την Zainab Bibi και τον ανιψιό της Zaheer, στην περιοχή Shah Faisal του Karachi, ενώ μία πρώτη έρευνα στο σπίτι ανακάλυψε την κατσαρόλα με την σάρκα του άτυχου συζύγου.

"Σκότωσαν τον Ahmed Abbas, έκοψαν το σώμα του σε κομμάτια και επρόκειτο να τον μαγειρέψουν σε κατσαρόλα", είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας Nadeem Baig.

Τις αρχές ειδοποίησε ένα γείτονας, ενώ οι άνθρωποι της αστυνομίας ανακάλυψαν επίσης το μαχαίρι που διαμέλισε το σώμα του άτυχου άντρα.
"Υπάρχουν δύο παράγοντες πίσω από την πρόθεσή της να μαγειρέψει τον σύζυγο. Για να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία και για να ξεσπάσει το τεράστιο μίσος της εναντίον του", συνέχισε ο Baig.



Της έσωσε την ζωή ψωμί για τοστ

Όταν μία γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της εξαιτίας κατακλυσμιαίας βροχής, αυτό που κατάφερε να της σώσει την ζωή ήταν ένα πακέτο από λευκό ψωμί σε φέτες.

Η Liz Douglas σώθηκε από βέβαιο χαμό χάρη στις σωτήριες φέτες ψωμιού που βρέθηκαν μεταξύ του κεφαλιού της και της οροφής του αυτοκινήτου, όταν εκείνο αναποδογύρισε εν μέσω δυνατής βροχής.

Οι αερόσακοι δυστυχώς δεν άνοιξαν, όμως για καλή της τύχη το πακέτο με το ψωμί πετάχτηκε από την σακούλα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα κι έμεινε στην θέση του, όταν οι πυροσβεστική έφτασε στο σημείο του ατυχήματος ύστερα από μία ώρα.

Η γυναίκα βγήκε από τα συντρίμμια του Nissan Note σώα και αβλαβής με ελάχιστες μόνο εκδορές και μερικές μελανιές στο σώμα της.
"Σταμάτησε το κεφάλι μου από το να χτυπήσει την οροφή του αυτοκινήτου και μου έσωσε την ζωή", ανέφερε η τυχερή μητέρα δύο παιδιών που απέστειλε ακόμα ευχαριστήριο γράμμα στην εταιρεία του σωτήριου ψωμιού.



Ψάχνοντας για τον σκύλο της με... ένα μπικίνι

Τους δρόμους πήρε μία κοπέλα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια φορώντας ένα μπικίνι. Σκοπός της να βρει το χαμένο σκυλάκι της.

Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ντυθεί ούτε να φάει μέχρι το μικρό τσιουάουα να γυρίσει σπίτι.

Με μία πινακίδα στα χέρια γεμάτη φωτογραφίες της σκυλίτσας της, Chispita και φορώντας ένα μπικίνι η Arlene Mossa Corona περπατούσε πάνω σε κατακόκκινες γόβες στην διασταύρωση των δρόμων La Jolla Village Drive και Genesee Avenue στο Σαν Ντιέγκο.
Η κοπέλα που είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια προσπάθησε τα πάντα, αφού έφτασε να χτυπήσει μέχρι και την πόρτα μέντιουμ κατοικίδιων. Τίποτα όμως δεν την έφερε πίσω την Chispita και έτσι αποφάσισε να βγει στους δρόμους.
Η προσπάθειά της εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι άντρες οδηγοί δεν δίστασαν να κορνάρουν στο ανέλπιστο θέαμα, ενώ σφυρίγματα και φωνές έδιναν και έπαιρναν.

Τελικά, ένας υπάλληλος στο συγκρότημα πολυκατοικιών που διαμένει η Corona είπε, ότι είδε ένα κορίτσι να παίρνει τον σκύλο, ενώ η ίδια πιστεύει ότι αυτός που άρπαξε το κατοικίδιό της μάλλον φοβάται να το επιστρέψει.






Έμφραγμα την ίδια μέρα για τρία αδέρφια

Τρία αδέλφια στη Σικελία υπέστησαν έμφραγμα την ίδια ημέρα και τα δυο πέθαναν, ενώ ο τρίτος, ο οποίος βρισκόταν σε νοσοκομείο για να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα τους, επέζησε, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.

Ο 45χρονος Γκουίντο, πατέρας δυο παιδιών, έκανε πικ-νικ με την οικογένειά του σε πευκώνα, στις πλαγιές της Αίτνας όταν την ώρα του γεύματος αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλμπέρτο, πατέρας τριών παιδιών ειδοποιήθηκε από συγγενείς και έφθασε στην περιοχή. Στη θέα του νεκρού αδελφού του άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει. Η καρδιά του δεν άντεξε. Υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.
Ο τρίτος αδελφός, ο Σαλβατόρε, βρισκόταν την ίδια ημέρα σε νοσοκομείο στην Κατάνια για να επισκεφθεί τη μητέρα τους όταν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν την τελευταία στιγμή.
Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα ασυνήθιστο και όπως δήλωσε γιατρός στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, πιθανότατα να υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα στην οικογένεια, το οποίο πρέπει να μελετηθεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Giornale della Sicilia, η οικογένεια Γκαροφάλο είναι πολυμελής καθώς εκτός από τους τρεις αδελφούς υπάρχουν και επτά αδελφές.



Κασκαντέρ σε άλμα για γερά νεύρα

Ένας νεαρός κασκαντέρ λίγο έφτασε να χάσει την ζωή του, ύστερα από ένα τρομακτικό κόλπο που προσφέρει καθημερινά τους θεατές του Beto Carrero World, θεματικού πάρκου στην Βραζιλία.

Η ριψοκίνδυνη παράσταση ήθελε τον άτυχο μοτοσικλετιστή και τον συνάδελφό του να καταδιώκονται από τρία αυτοκίνητα. Συνήθως, οι δύο μοτοσικλετιστές περνούν ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, όμως όχι αυτή την φορά.
Έτσι, ένας λάθος υπολογισμός οδήγησε τον ένα μοτοσικλετιστή κατά την επιτάχυνση της μηχανής του να συγκρούεται με τα δύο αυτοκίνητα και να εκτοξεύεται σε ύψος 2,5 μέτρων στον αέρα.
Το κοινό που είχε παγώσει στις θέσεις του, παρακολουθούσε άναυδο τον νεαρό κασκαντέρ να προσγειώνεται στο έδαφος και στροβιλίζεται στο έδαφος για ακόμα 12 μέτρα.
Αμέσως, έλαβε τις πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, ο παράτολμος νεαρός διαγνώστηκε χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό.
Αφού, λοιπόν, ο τρομερός κασκαντέρ κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο, την επόμενη μέρα επέστρεψε δριμύτερος στην δουλειά του.







Σκύλος... πυροβόλησε το αφεντικό του

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, ένας 46χρονος αμερικανός κυνηγός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, ο 46χρονος είχε πάει να κυνηγήσει πάπιες στη λίμνη Great Salt στη Γιούτα, με τον φίλο του και τον σκύλο του.

Ενώ ήταν σε μία βάρκα, ο τετράποδος φίλος του άρχισε να χοροπηδάει, με αποτέλεσμα να πατήσει μία καραμπίνα, η οποία εκπυρσοκρότησε και χτύπησε τον 46χρονο στα οπίσθια. Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιπόλαιο.
Ο 46χρονος διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.



49χρονη βρετανίδα έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα του σεξ

Μια ημίγυμνη 49χρονη βρετανίδα, γλίστρησε από την κουπαστή του μπαλκονιού κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.
Για καλή της τύχη όμως σώθηκε, καθώς ο αστράγαλός της παγιδεύτηκε κατά την διάρκεια της πτώσης σε ένα μπαλκόνι, ενώ μέχρι να έρθει η αστυνομία κρεμόταν… ανάποδα στο κενό.:

Η βρετανίδα, απολάμβανε μαζί με τον σύζυγό της τις διακοπές της στην Τενερίφη, μία από τις Κανάριες Νήσους. Στην προσπάθειά τους να δοκιμάσουν… ακροβατικά εν ώρα σεξ στο μπαλκόνι η άτυχη γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο κενό.Αμέσως ο άντρας της κάλεσε την αστυνομία και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί ο αστράγαλός της από τα σίδερα του μπαλκονιού.

Ελλείψει ασθενοφόρου, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μεταφέρουν με το περιπολικό την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ δεν έλειψαν και τα πικάντικα σχόλια από πλευράς τους. Όπως δήλωσε αργότερα εκπρόσωπος της αστυνομίας στις τηλεοπτικές κάμερες: «Τα καλά νέα είναι ότι ο αστράγαλός της πιάστηκε στα σίδερα και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα. Τα κακά νέα είναι ότι τον έσπασε, κρεμόταν γυμνή και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα» και συνέχισε: «Δεν τις προσάψαμε κατηγορίες, άλλωστε δεν είναι θέμα τις αστυνομίας, αλλά συστήσαμε στην ίδια και το σύζυγό της στο μέλλον να σκεφτούν… ασφαλέστερους τρόπους ερωτικών επαφών».




Γυμνόστηθη διαμαρτυρία έξω από την κλήρωση του EURO 2012

Η φεμινιστική οργάνωση FEMEN ξαναχτύπησε και πάλι αυτή την φορά αντιδρώντας στην συνδιοργάνωση της Ουκρανίας στο ΕURO 2012. Γυναίκες μέλη της οργάνωσης πήγαν έξω από το γήπεδο της κλήρωσης και διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο που ξέρουν ενώ δεν έλειψε και η αστυνομική βία ...για να τις απομακρύνουν.



 
 
 
Στο εμπόριο η πρώτη μπύρα για σκύλους
 
Η πρώτη μπίρα για σκύλους ονόματι Bowser Beer είναι γεγονός, και σημειώνει ήδη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες παρότι κοστίζει κάπως «αλμυρά» (20 δολάρια τα 6 μπουκάλια).

Σε αντίθεση με τις συμβατικές μπίρες, η μπίρα για σκύλους δε διαθέτει ούτε ζύθο, ούτε ανθρακικό, ούτε αλκοόλ. Πωλείται σε δύο γεύσεις, Beefy Brown Ale και Cock-a-Doodle, Brew, με βασικά υλικά στη μία το ζωμό μοσχαρίσιου κρέατος και στην άλλη το ζωμό κοτόπουλου. Είναι αρωματισμένη με γλυκιά βύνη κριθαριού, ενώ μπορούν να τη δοκιμάσουν και οι άνθρωποι.

Την ιδέα για τη διαφορετική αυτή μπίρα, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε 40 πολιτείες της Αμερικής, είχε η Tζένι Μπράουν από το Φοίνιξ της πολιτείας Αριζόνα. Η... επιφοίτηση για μια μπίρα αποκλειστικά για σκύλους της ήρθε αφότου έφτιαξε ένα... πρέτζελ (γερμανικό κουλούρι) αποκλειστικά για τα συμπαθή τετράποδα, και αναρωτιόταν με τι θα το... χωνέψουν.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Μπράουν κέρδισε και το βραβείο της World Records Academy. Bέβαια, κάποιοι... αθεόφοβοι ιδιοκτήτες σκύλων παραπονούνται επειδή η μπίρα δεν περιέχει αλκοόλ. «Θα ήθελα να μεθύσω το σκύλο μου» δηλώνει ένας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου