Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Top 10 Wine-Spas σε όλο τον κόσμο ~ Κρασοθεραπεία +Βίντεο


Από την έναρξη του πρώτου επίσημου wine spa στον κόσμο στην περιοχή Μπορντό της Γαλλίας το 1999, high-end ιαματικά λουτρά σε όλο τον κόσμο ακολούθησαν το παράδειγμά τους.

Ενώ οι αληθινές, κατοχυρωμένες επαγγελματικά θεραπείες Vinotherapie είναι διαθέσιμες μόνο στα συνδεδεμένα με το όνομα Caudalie, όπως το Les Sources de Caudalie στη Γαλλία (το πρωτότυπο), οι θεραπείες κρασιού - που αναφέρονται στο σφίξιμο του δέρματος και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες του κρασιού- κάνουν την εμφάνιση τους στα μενού spa σε ολόκληρο τον κόσμο.:




Adler Thermae Spa Resort

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Τοσκάνης, το Adler Thermae Spa Resort είναι περιτριγυρισμένο από μικρούς λόφους, αμπελώνες σε πεζούλες και πολύχρωμα λιβάδια. Απολαύστε την κουζίνα της Τοσκάνης και χαλαρώσετε στο σπα του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει θεραπείες μασάζ και απολέπιση με τη χρήση οργανικών κόκκινων σταφυλιών. Μεταξύ αυτών, θα βρείτε το Bacchus Ritual (μασάζ και λουτρό κρασιού), θεραπεία προσώπου με σταφύλια και τα Μασάζ αντι-γήρανσης με σταφύλια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο Adler Thermae Spa Resort.


Santé Winelands

Αυτό το ολιστικό Κέντρο ευεξίας κάθεται σε ένα 160-εκταρίων κτήμα κρασιού στο Paarl / Franschhoek Valley στη Νότια Αφρική . Απλά το Spa @ Santé προσφέρει πραγματική θεραπεία Vinotherapie όπως η θεαπεία Pinotage Vino-Bath ή η θεραπεία VinAqua με σταφύλια. Και τα δύο περιλαμβάνουν μια προαιρετική θεραπεία "Doctor Fish", η οποία περιλαμβάνει μικρά ψάρια να κάνουν απολέπιση το νεκρό δέρμα στα πόδια και τα χέρια σας. Μην ανησυχείτε όμως, η θεραπεία είναι ασφαλής (και για σας και τα ψάρια) και θα αφήσει στο δέρμα σας αίσθηση απαλού μεταξιού. Περισσότερες πληροφορίες Santé Winelands.



Caudalie Vinotherapie Spa

Το Caudalie προσφέρει τις Spa Vinotherapies του σε μόνο μια χούφτα αποκλειστικών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο. Έτσι έχει νόημα ότι η μοναδική θέση του στη Βόρεια Αμερική υπάρχει μόνο μέσα στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης. Εκτός από τις περιποιήσεις προσώπου, νυχιών, υπηρεσίες φροντίδας και μασάζ, το σπα προσφέρει μια σειρά από θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της Crushed Cabernet Scrub και του Μασάζ του οινοποιού. Το Red Vine Bath είναι ένα υδρομασάζ με εκχυλίσματα κόκκινων σταφυλιών που είναι εξατομικευμένη για κάθε επισκέπτη. Το Caudalie προσφέρει επίσης έναν κατάλογο «τελετουργικών» ή πακέτα θεραπείας. Περισσότερες πληροφορίες στο Caudalie Vinotherapie Spa.


Balgownie vineyard

Λιγότερο από μια ώρα οδήγησης από τη Μελβούρνη, το Κτήμα Balgownie Vineyard Resort & Spa έχει θέα αμπελώνες σε ένα ιδιωτικό κτήμα. Το Σπα, Natskin Retreat Spa, προσφέρει ένα πακέτο Ritual Vinotherapy, η οποία περιλαμβάνει απολέπιση σώματος με σπόρους σταφυλιού, μάσκα σώματος με κόκκινο κρασί, περιποίηση προσώπου και ένα Vinotherapy και μασάζ κεφαλής. Μασάζ για δύο και ομαδικές κρατήσεις είναι επίσης διαθέσιμα για όσους επιθυμούν να φέρουν μαζί τους αγαπημένους τους ή τους φίλους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο Balgownie Estate Vineyard.



Wine & Spa Resort Loisium Langenlois Hotel

Ο πρώτος προορισμός Spa στην Αυστρία βρίσκεται μία ώρα από τη Βιέννη στο εσωτερικό σε σχήμα κύβου, επενδυμένο με αλουμίνιο Ξενοδοχείου Loisium. Το σπα βρίσκεται σε πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα με δώδεκα δωμάτια θεραπείας. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν Peel Body Elixir με σταφύλια, ένα ζεστό μπάνιο σε βαρέλι κρασιού με ​​ένα ποτήρι αφρώδες κρασί και το μοναδικό Bath Barrique και Body Wrap. Το τελευταίο αποτελείται από μια φλούδα σταφυλιού, μπάνιο σε ένα βαρέλι κρασιού, ελαφρό μασάζ σώματος και ποδιών με αγνό λάδι από σπόρους σταφυλιών και μια θερμή μάσκα σώματος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο Wine & Spa Resort Loisium Langenlois.


Patios de Cafayate Hotel & Winespa

Αυτό το πρώην αποικιακό αρχοντικό μοιράζεται το έδαφος με το οινοποιείο El Esteco στην καρδιά της κοιλάδας Calchaquí στην Αργεντινή, πάνω από 5.500 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι θεραπείες που χρησιμοποιούν σταφύλι στο σπα κρασιού είναι άφθονες. Δοκιμάστε το Cabernet Sauvignon Barrel Bath? το Torrontés Grape Bath? Σιρόπι σταφυλιού και Wine Wrap? Μασάζ με πούλπα σταφυλιών? Ή Gommage (με τη χρήση σπόρων σταφυλιού και αλάτι από τις Άνδεις). Περισσότερες πληροφορίες για Patios de Cafayate Hotel & Winespa.


The Kenwood Inn & Spa

Παρά το γεγονός ότι το Kenwood Inn & Spa δεν είναι πλέον συνδεδεμένο με το Caudalie Spas Vinotherapie, αυτή η πεμπτουσία στο χώρο του κρασιού εξακολουθεί να προσφέρει θεραπείες vinotherapy στο Spa του στο Kenwood. Το μενού περιλαμβάνει το Bath Wine Kenwood, το οποίο διαθέτει τζακούζι με θέα στους αμπελώνες, και αποτοξίνωση Kenwood Wine Wrap με Riesling και λάδι Chardonnay, πηλό και άλλα καλά για σας συστατικά. Περισσότερες πληροφορίες για το Kenwood Inn & Spa.


Les Sources de Caudalie



Το αυθεντικό spa κρασιού Caudalie βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο των αμπελώνων του Château Smith Haut Lafitte, στη γοητευτική χώρα κρασιού της Γαλλίας. Το σπα διαθέτει ιαματικές πηγές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, καθώς και θεραπείες όπως το Barrel Bath, το Crushed Cabernet Scrub και η θεραπεία the Caudalie Grand Facial. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά Les Sources de Caudalie.







Vinotherapie Spa Caudalie Marqués de Riscal

Αυτό το γαλήνιο σπα κρασιού από τους εμπειρογνώμονες Vinotherapie στο Caudalie προσφέρει θεραπείες μέσα σε θαυμάσια σύγχρονη αρχιτεκτονική και θέα τους πανέμορφους αμπελώνες Rioja της Ισπανίας. Οι επισκέπτες μπορούν να βουτήξουν στη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, να αποβάλουν το άγχος στο τζακούζι ή στο γυμναστήριο ή να απολαύσουν το pediluvium (ποδόλουτρο). Αξιοσημείωτες θεραπείες περιλαμβάνουν υδρο-θεραπείες, όπως το Barrel Bath, στο οποίο οι επισκέπτες να απολαμβάνουν απολέπιση με στέμφυλα, και το τελετουργικό Winemaker's Massage το οποίο ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει τον μυϊκό τόνο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην μεσαιωνική πόλη Elciego, στην πόλη του κρασιού. Το Vinotherapie Spa Caudalie Marquez de Riscal βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στα ορόσημα κρασιού, όπως το Museo de la Cultura Vino Dinastia Vivanco, το μεγαλύτερο μουσείο κρασιού της Ευρώπης, και το δικό του οινοποιείο Marquez de Riscal, το οποίο φιλοξενεί τα πρώτα κελάρια κρασιών της περιοχής, και χτίστηκε το 1858. Περισσότερες πληροφορίες: Vinotherapie Spa Caudalie Marqués de Riscal.


Wine Spa Peralada

Το Wine Spa Peralada είναι ένα πραγματικό spa κρασιού με έμφαση στην προαγωγή της υγείας και τις αντιγηραντικές θεραπείες, σε μεσαιωνικό περιβάλλον. Προϊόντα που χρησιμοποιούνται - όπως το κόκκινο εκχύλισμα σταφυλιού, μικρομετροποιημένες ζύμες και μοσχάτο κρασί - έρχονται από τα τοπικά αμπέλια. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν την Muscatel Grape Caress Body Wrap, το Merlot Red Wine Bath και την θεραπεία the Balneo Gran Claustro, η οποία περιλαμβάνει ένα υδρομασάζ με κρασί, ξεφλούδισμα και τέσσερα χέρια μασάζ. Μετά τη θεραπεία σας με το κρασί, παίξτε μια παρτίδα γκολφ στο γήπεδο 18 οπών του θέρετρου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά: Wine Spa Peralada
Πηγή


Extra: Για ηλεκτρονικό blog-spa, (θεραπεία άμεση και αποτελεσματική), πατήστε εδώ.





3 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

το δικό μας το σπα είναι το καλύτερο του κόσμου.

Summertime Blues είπε...

όλα κι όλα!

Κρασοπατήρ είπε...

ουπς, με ξέφυγε. -Θα το προσθέσω!

Δημοσίευση σχολίου