Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Γελοιογραφίες επικαιρότητος































Δείτε και τις υπόλοιπες...

Ευχή για το 2012 ~ Μια Ελλάδα χωρίς λαθρο-εγκληματικότητα


Μέσα σε λίγες ώρες, μόνο για σήμερα, είχαμε τις εξής ρατσιστικές επιθέσεις και ληστείες σε ανήλικα παιδιά:

Στις 10.05 το πρωί, στην οδό Όθωνος και Αθανασίου Διάκου στην Κηφισιά, δυο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν δύο ανηλίκους και με την απειλή μαχαιριού τούς πήραν όσα χρήματα είχαν συγκεντρώσει και διέφυγαν.

Στις 10.19, στην οδό Χίου 42 στην Ομόνοια, ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε ανήλικο και του απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο άνδρας, ο οποίος είναι από το Πακιστάν, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ...

Κατεβάστε ~ Κινούμενες χριστουγεννιάτικες εικόνες No2





 

Μιας και υπάρχει ζήτηση για αυτά τα αρχειάκια, ορίστε μία ακόμη συλλογή με 130 κινούμενες εικόνες που έχουνε ως θέμα τα Χριστούγεννα και την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Ώρα-μηδέν για το ελληνικό Δημόσιο στο 2012


Ώρα-μηδέν για το ελληνικό Δημόσιο, μέσα στο 2012, με χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, καταργήσεις Φορέων, Οργανισμών, Ανεξάρτητων Αρχών, ακόμη και υπουργείων, και δεκάδες συγχωνεύσεις.

Το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κράτους που θα έλθει για ψήφιση στη Βουλή, στις 15 Ιανουαρίου, φέρνει τα πάνω-κάτω, σε όλο το εύρος της δημόσιας διοίκησης, ανατρέποντας δομές και νοοτροπίες αιώνων.:

Tι κερδίζει η Ελλάδα από το αέριο της Κύπρου


Σημαντικές οικονομικές και γεωπολιτικές προκλήσεις θέτει και για την Ελλάδα η ιστορική για τα δεδομένα όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και ολόκληρης της περιοχής ανακάλυψη μεγάλων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στον βυθό της Κυπριακής ΑΟΖ στη γεώτρηση της «Αφροδίτης».

Σημαντικές οικονομικές και γεωπολιτικές προκλήσεις θέτει και για την Ελλάδα η ιστορική για τα δεδομένα όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και ολόκληρης της περιοχής ανακάλυψη μεγάλων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στον βυθό της Κυπριακής ΑΟΖ στη γεώτρηση της «Αφροδίτης».:

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία κρεοπώλη στου Ρέντη


Ηθικοί αυτουργοί φυσικά είναι οι "πολιτικοί" της Ελλάδος που επιτρέπουν τόσες δεκαετίες την εισβολή παράνομων μεταναστών, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση έρχονται για εργασία και τη στερούν από τους Έλληνες και στη χειρότερη, αυτό που επικρατεί σήμερα. ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ:

Τρεις Αλβανοί λαθρομετανάστες είναι οι δράστες της δολοφονίας του 38χρονου κρεοπώλη, η οποία είχε διαπραχθεί στις 19 Σεπτεβρίου στην κρεταγορά του Ρέντη, όπου είχε πάει προκειμένου να προμηθευτεί κρέατα για το κατάστημά του.:

Κι όμως υπάρχει και κάτι καλό στη χρονιά που φεύγει!


Ακριβώς στο κλείσιμο του χρόνου, είναι η καλύτερη στιγμή για έναν μίνι απολογισμό. Συνήθως αυτού του είδους οι προσεγγίσεις στοχεύουν να δημιουργήσουν ένα ισοζύγιο. Να συνοψίσουν τα θετικά και τα αρνητικά, και, στο τέλος, να καταλήξουν αν ήταν μια καλή ή κακή χρονιά. Η απογοήτευση, στην περίπτωσή μας, είναι πρωτοφανής.

-Τι καλό μπορεί να είχε η χρονιά που φεύγει;

Αρχαία Ιατρική και λαϊκή παράδοση (Βίντεο)


Ο ιατρός και συγγραφέας Γεράσιμος Ρηγάτος παρουσιάζει αρχαίες αντιλήψεις σχετικά με την ιατρική, που έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα στη λαϊκή μας παράδοση.

Αναφέρεται στα τάματα, στις λεγόμενες εγκοιμήσεις, στους προστάτες Αγίους, καθώς και στην αντίληψη της βασκανίας και της «ανταύρας». Ακόμα, κάνει λόγο για τη θεραπευτική ιδιότητα των βοτάνων και των βεντουζών, καθώς και για τις...

Πόσα κουτάκια μπύρας έβαλε στο βρακί της; 1; 2; 3; (Βίντεο)


Τις έκρυψε κάτω από την φούστα της αλλά άγνωστο πως καταφέρνει να περπατήσει

Όλα αυτά έγιναν στην Ινδία. Το βίντεο που ακολουθεί έχει ανέβει στο ίντερνετ και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.
Η γυναίκα που βλέπετε έχει πάει στο σούπερ μάρκετ μαζί με τον σύζυγο και το παιδί της. Δείχνουν να ψωνίζουν αμέριμνοι όμως ξαφνικά η γυναίκα σηκώνει με τρόπο την φούστα της και κρύβει...

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σκάϊ Θέμα ~ Βατοπέδι (Δείτε όλη την εκπομπή)



Η χθεσινοβραδινή εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάϊ για την υπόθεση του Βατοπεδίου, που πλέον πήρε νέα τροπή με την προφυλάκιση του ηγούμενου της μονής, Εφραίμ. Παρουσιάζει ο Άρης Πορτοσάλτε:

Εμπρησμοί: τουρκική μέθοδος... καλής γειτονίας ~ Ανιχνεύσεις ΕΤ3 (Βίντεο)


Για τους εμπρησμούς στα ελληνικά νησιά που, σύμφωνα με τον πρώην τούρκο πρωθυπουργό Μεσούτ Γιλμάζ, υπεύθυνες ήταν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, θα συζητήσουμε στην εκπομπή "Ανιχνεύσεις" της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου.


Καλεσμένοι στην εκπομπή του κ. Παντελή Σαββίδη, ο Ο. Φωτιάδης στρατηγικός αναλυτής, ο Ιωάννης Μάζης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και γεωπολιτικός, ο Μάριος Ευρυβιάδης καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο Σάββας Καλεντερίδης συγγραφέας & εκδότης.

Μα που το βρίσκουν τόσο χασίς οι Αλβανοί;




Συνελήφθη, χθες (29-12-2011) το μεσημέρι, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών -Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, μετέφερε 107 κιλά κάνναβης.


Ειδικότερα,...

Ρωσοτσετσένοι ρατσιστές επιτέθηκαν σε κοπέλα στην Καλαμαριά + Ληστεία με πυροβολισμό στο κεφάλι στην Πολίχνη


Συνελήφθησαν έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, πρώτες πρωινές ώρες χθες (29-12-2011), 2 αλλοδαποί και 2 "ομογενείς", ηλικίας 21, 18, 22 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστεία κατά συναυτουργία».

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πλησίασαν 21χρονη ημεδαπή,...

Ρατσιστές Αλβανοί μαχαιροβγάλτες σε club της Ρόδου



Δυο Αλβανοί ήταν οι δράστες αιματηρής συμπλοκής σε γνωστό club στο Φαληράκι της Ρόδου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός θαμώνα και την καταστροφή του καταστήματος που ήταν γεμάτο κόσμο! Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη, ενώ ο άλλος αναζητείται.

Οι δυο αλλοδαποί όρμησαν ξαφνικά στο club και άρχισαν να προκαλούν χωρίς λόγο ζημιές στα τραπέζια, προκαλώντας τον πανικό των πελατών που...

Η Ζαχάρω μηνύει την Τουρκία για τις πυρκαγιές



Μήνυση κατά της Τουρκίας για τις πυρκαγιές του 2007 στην περιοχή της Ζαχάρως, αποφάσισε να υποβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Λαμπρόπουλος στο ΙΟΝΙΟΝ FM. «Ο Δήμος Ζαχάρως είναι ο πιο κατεστραμμένος δήμος του...

Δεν είναι η παραμονή αργία; Απεργία! ~ Ρε, ατομική βόμβα λέμε


Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση για απεργία που έλαβε η συνδικαλιστική ηγεσία της «Εθνικής Ασφαλιστικής». Το συνδικαλιστικό όργανο της εταιρείας προκήρυξε απεργία σήμερα Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί κεκτημένο δικαίωμα η συγκεκριμένη εκ περιτροπής αργία, που μάλιστα μεταφέρεται υποχρεωτικά και αυτοδικαίως.

Που οφείλεται η απόφαση; Στην «Εθνική Ασφαλιστική» είχε επικρατήσει η συνήθεια οι εργαζόμενοι...

Μια ατομική βόμβα θα μας σώσει ~ Στο αρχείο η έρευνα για τους οικονομικούς εισαγγελείς


Λίγες ώρες κράτησε η αισιοδοξία μας ότι επιτέλους θα ακουστούν ΟΝΟΜΑΤΑ για το ποιοί πάνε να επιβληθούνε στους εισαγγελείς και να κουκουλώσουν τις βρωμιές τους.

Από τη στιγμή που οι Νεοέλληνες θα το καταπιούνε και αυτό και μεθαύριο θα ξαναψηφίσουνε τα λαμόγια τους πολιτικούς, που μαζί με τα φιλαράκια τους, τους δικαστικούς, τους συνδικαλιστές και τον κομματικό τους στρατό που βρίσκεται στο Δημόσιο, θα "ξανακυβερνήσουν"... Μια ατομική βόμβα επιβάλλεται για να καθαρίσει ο τόπος.

Στο αρχείο τέθηκε η προκαταρκτική έρευνα που διεξήγαγε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής για τους λόγους...

Καζαμίας 2012 ~ Aπευθείας από το Μαντείο των Δελφών


Ποιο είναι το Παπαδήμειο θεώρημα;  Θα παραμείνουμε στο ευρώ; Πότε θα επιστρέψει στην εξουσία ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος; Θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη; Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός τους ΠΑΣΟΚ; Να αγοράσουμε μετοχές για το 2012; Πότε θα δώσει η Άννα τα βιβλία στα σχολεία; Αυτά και άλλα πολλά θα διαβάσετε σήμερα στον Καζαμία...

Ιανουάριος: Στην σύνοδο κορυφής των ηγετών της Ευρώπης, η κυρία Μέρκελ απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο. Είναι ο πρώτος Έλληνας επίσημος στην ιστορία αυτής της χώρας που...

Νότιος Ιταλία άνωθεν ~ Η Μεγάλη Ελλάδα από ψηλά (Βίντεο)




Μετά το εντυπωσιακό βίντεο με εναέριες λήψεις από την Ελλάδα, θαυμάζουμε τις ομορφιές της Μεγάλης Ελλάδας, στη νότιο Ιταλία...

Και άλλη συμμορία με καλάσνικοφ κακοποιεί γυναίκες;


Υπάρχει και άλλη συμμορία με καλάσνικοφ που προχωρά -ύστερα από εισβολές σε σπίτια- σε κακοποιήσεις γυναικών και την δράση της οποίας δεν μπορεί να προσδιορίσει η ΕΛ.ΑΣ;

Το ερώτημα αυτό ανακύπτει ξαφνικά από το περιεχόμενο πορίσματος του εργαστηρίου DNA των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για την δραση των πέντε νεαρών Αλβανών και...

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Το «Δεκάδραχμο του Πώρου» πρέπει να έρθει στην Ελλάδα


Μία συλλογή με 650 περίπου νομίσματα από όλο τον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Μία δημοπρασία που θα διεξαχθεί εντός ολίγων ημερών. Κι ανάμεσά τους ένα νόμισμα μοναδικό, που ξεχωρίζει για την ιδιαιτερότητα, τη σπανιότητα, την σημασία και την αξία του:

Το «Δεκάδραχμο του Πώρου» (326 – 324 π. Χ.) στο οποίο εικονίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος κατά τη νίκη του εναντίον του ινδού βασιλιά Πώρου αλλά και η θεοποίησή του! Μόνον δέκα τέτοια νομίσματα είναι γνωστά παγκοσμίως και όλα σε μουσεία.

Αλλά η Ελλάδα δεν διαθέτει κανένα. -Μπορεί να αποκτήσει αυτό το νόμισμα τώρα;

Κατεβάστε ~ Η μάχη του Μαραθώνα - Ιστορία & Θρύλος


Ο παρών κατάλογος εκδόθηκε με αφορμή την ομότιτλη έκθεση που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων (17/6/2010 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου) για τον εορτασμό της επετείου των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα.

Σκοπός είναι να παρουσιάσει τους δύο αντίπαλους κόσμους -τον κόσμο των ελληνικών πόλεων και της περσικής αυτοκρατορίας- στις παραμονές της μάχης, τη μάχη, αλλά και τη σημασία της τόσο κατά την αρχαιότητα όσο και κατά τη νεότερη εποχή.

"Μουσείο Μακεδονίας" εγκαινίασαν οι Σκοπιανοί (βίντεο)


Την ώρα που οι Έλληνες πολιτικοί, μεθοδευμένα, είτε δια θετικών ενεργειών, είτε κυρίως με την αδιαφορία τους, σπρώχνουν προς την έξοδο, κάθε τι που περιέχει τη λέξη "Μακεδονία" και τη συνδέει με την υπόλοιπη Ελλάδα, οι Σκοπιανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την κλοπή και την πλαστογράφιση της ελληνικής ιστορίας, ενθαρρυμένοι από την ενδοτικότητα των Ελλήνων, που τρέμουν να βάλουν άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα ή να συλλάβουν τα κοπρόσκυλα που...

Μπαμπά, γιατί η μαμά κατουράει όρθια όπως κι εσύ;


Μία τραγουδίστρια που δεν μοιάζει με τις άλλες... είναι υποψήφια να εκπροσωπήσει την Αυστρία, στον διαγωνισμό της Eurovision 2012 που θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν.

Η Conchita Wurst (Κοντσίτα Βουρστ) αυτό είναι το όνομά της (Wurst = Λουκάνικο) έχει κάτι το διαφορετικό, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει...

Γιαννιτσά ~ Παγοδρόμιο και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα



Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά σημειώσατε 2...

Πολύ καλή δουλειά του Δήμου Γιαννιτσών φέτος. Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης υπάρχει παγοδρόμιο και σε κοντινή απόσταση μπορεί ο επισκέπτης να ακούσει ζωντανή μουσική, να κάνει αγορές παραδοσιακών γλυκισμάτων και καλλιτεχνημάτων στα ξύλινα σπιτάκια, να φωτογραφηθεί (επί πληρωμής) με τον Άγιο Βασίλη, να διασκεδάσει στο καρουσέλ και τα λοιπά παιχνίδια και τέλος να συμμετέχει δωρεάν στο εργαστήρι μικροδραστηριοτήτων. Πεντακάθαρος ο πεζόδρομος και άψογα φροντισμένος ο χώρος πρασίνου. Δείτε βίντεο και φωτό:

Κατά τεκμήριο, διακόσια κιλά μαλάκας...


Ρε μαλάκα των διακοσίων κιλών, από που και ως που ένα αυτοκίνητο 1.200ων κ.ε. μπορεί να έχει τεκμήριο 4.000 ευρώ;
Ρε μαλάκα, από που και ως που ένα αυτοκίνητο 1.400ων κ.ε. μπορεί να έχει τεκμήριο 5.200 ευρώ;
Ρε μαλάκα, από που και ως που ένα αυτοκίνητο 1.600ων κ.ε. μπορεί να έχει τεκμήριο 6.400 ευρώ;
Αυτά είναι και τα περισσότερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα που έχουν οι μικρομεσαίοι και ήδη πτωχοί.
Πως δικαιολογούνται τέτοια τεκμήρια όταν οι Έλληνες πλέον κάνουν σέρβις στα αυτοκίνητα τους κάθε 3 με 4 χρόνια και δεν τα κουνάνε καν αφού έχουμε και την ακριβότερη βενζίνη στον πλανήτη; Δηλαδή ο Έλληνας να κλειστεί στο σπίτι του και...

Η Ελλάδα μπορεί ~ 11+1 τρόποι για να ξεφύγουμε από την κρίση (1ο Μέρος - Βίντεο)


Τεκίλα από την Αμοργό, πούρα από τη Λάρισα, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, γάλα γαϊδούρας, ιπποφαές, τηγανέλαιο για καύσιμο, ρεύμα από την τέντα...

Υπάρχει μια χώρα που οι άνθρωποί της είναι άνθρωποι με φαντασία και γνώσεις. Με όπλο τους την επιμονή και το μεράκι καταφέρνουν να ξεπερνούν τις τρικλοποδιές που η ίδια τους βάζει και να μεταμορφώνουν τα όνειρα και την τρέλα τους, σε επιστημονικά επιτεύγματα και καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις. Όπως όλοι, πλήττονται από την οικονομική κρίση, αλλά δεν φοβούνται... και αυτό γιατί έχουν να προτάξουν το παράδειγμά τους ως τρόπο αντιμετώπισής της.:

Απελάστε το ρατσισμό ~ Αλβανοί δολοφόνοι έβγαλαν όπλο μέσα στο Μετρό


Ευτυχώς οι αστυνομικοί αντέδρασαν έγκαιρα και ακινητοποίησαν τους δολοφόνους

Δύο λαθρομετανάστες υπήκοοι Αλβανίας συνελήφθησαν στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, όταν απείλησαν με όπλο αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους ελέγξουν ως ύποπτους για κλοπές τσαντών γυναικών.
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 20 και 21 ετών και είχαν εντοπιστεί...

Έκθεση της ΜΙΤ με παραδοχή των εμπρησμών των δασών


Δεν υπάρχει καλύτερη συγκυρία από το να στριμωχθεί η τουρκία σε μια γωνιά και να αρχίσει το (διπλωματικό) σφυροκόπημα. Ποτέ μια χώρα δεν έχει προκαλέσει τόσα κακά στους άλλους λαούς στον πολιτισμό, το περιβάλλον και γενικότερα στην ανθρωπότητα. Από τους Άραβες, τους Ευρωπαίους μέχρι φυσικά και τους Έλληνες, το μόνο που έχουνε να επιδείξουνε είναι Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

«Καυτή συνέχεια» στις δηλώσεις Γιλμάζ για εμπρησμούς ελληνικών δασών δίνει με δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ». Ο Τζαν Ντουντάρ, δημοσιογράφος της εφημερίδας, αναφέρεται σε μυστική έκθεση που είχε συντάξει ο διευθυντής του γραφείου του τότε Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, στην οποία επιβεβαιώνονται τόσο οι πυρκαϊές σε ελληνικά δάση και η τοποθέτηση βομβών στη Ρόδο,:

Τελικά οι τούρκοι δεν είναι μόνο 50 χρόνια πίσω...




Σοκ και επικρίσεις εναντίον των ενόπλων δυνάμεων και της κυβέρνησης έχει προκαλέσει ο χτεσινοβραδινός βομβαρδισμός αμάχων στο Σίρνακ της Τουρκίας, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες.

Ο βομβαρδισμός που πραγματοποίησαν χτες τη νύχτα αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας έγινε υποτίθεται εναντίον αντρών του ΡΚΚ, αλλά τελικά οι νεκροί ήταν άμαχοι, κατά πάσα πιθανότητα κάτοικοι..

Οριστικό ~ Άυξηση 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Η μόνη λύση είναι πλέον τροχόσπιτο και ρεύμα από φωτοβολταϊκά... ~ Να καταργηθεί και το απαράδεκτο χαράτσι της ΕΡΤ. Φτάνει όσα φάγανε για δεκαετίες τα κομματόσκυλα.

Μεσοσταθμικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 9,2% αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος. Όπως ανέφερε στο υπουργικό συμβούλιο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, «εάν δε γίνουν αυτές οι αυξήσεις, πολύ γρήγορα η ΔΕΗ δε θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δανειακές υποχρεώσεις της και η κερδοφορία της θα βρεθεί σε κίνδυνο». Ωστόσο η μέση επιβάρυνση θα κυμανθεί γύρω στο 12,2%, καθώς στο ποσοστό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται η αύξηση του τέλους ΑΠΕ (+3% μεσοσταθμικά), που ανακοινώθηκε πριν από 10 ημέρες.
Παράλληλα, όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο κ. Παπακωνσταντίνου, εκτός από την πρώτη αύξηση...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Φωτιά τα νέα τεκμήρια διαβίωσης για τις δηλώσεις 2012


Αντιμέτωποι με τα νέα αυξημένα έως και 100% τεκμήρια για κατοικίες, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής και πισίνες βρίσκονται εκατομμύρια φορολογούμενοι οι οποίοι κινδυνεύουν το 2012 να φορολογηθούν όχι με βάση τα εισοδήματα που θα δηλώσουν αλλά τα εισοδήματα που προκύπτουν με την εφαρμογή των τεκμηρίων διαβίωσης.

Τα νέα τεκμήρια «καίνε» και απειλούν όσους φορολογούμενους δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα και μπορεί να έχουν στην κατοχή τους μόνο ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο μικρό ή μεσαίου κυβισμού.:

Ελεύθερος ο Αφγανός λαθρομετανάστης ρατσιστής που επιτέθηκε & τραυμάτισε με λεπίδα τους νεαρούς λιμενικούς


Τον άφησαν επειδή δεν σκότωσε τους νεαρούς Έλληνες, παρά μόνο τους μαχαίρωσε! Οι δικαστές, μαζί με τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους συνδικαλιστές, αποτελούν πλέον τους χειρότερους εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδος.

Ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος είχε επιτεθεί το πρωί με λεπίδα σε δύο λιμενικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να τον συλλάβουν για παράνομη είσοδο στο λιμάνι της Πάτρας, είναι εδώ και λίγες ώρες ελεύθερος, μαζί με έναν Μαροκινό που είχε συλληφθεί επίσης στη διάρκεια του επεισοδίου!:

Η γλώσσα του σώματος ~ Χαμένοι στη μετάφραση


Οι πολιτικοί τη γνωρίζουν πολύ καλά και όσοι δεν την κατέχουν φροντίζουν να αριστεύσουν σε αυτή με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων τους.
-Όσοι ασχολούνται με το μάρκετινγκ προσπαθούν να την κάνουν δεύτερη φύση.
-Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να τη χρησιμοποιήσουν για να διευκολύνουν την επικοινωνία με τους μαθητές τους.
-Οι ηθοποιοί κρίνονται σε μεγάλο βαθμό γι’ αυτήν τους την ικανότητα όταν περνούν μια οντισιόν και οι χορευτές μιλούν συνεχώς με αυτήν.
-Όλοι μας τη χρησιμοποιούμε καθημερινά, συνήθως χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Πρόκειται για τη γλώσσα του σώματος:

Μάχες με σκουπόξυλα ανάμεσα σε μοναχούς! (Βίντεο)


Το καθάρισμα του Ναού της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων, στάθηκε η αφορμή να πάρουν οι καλόγεροι τα σκουπόξυλα στα χέρια και να… κονταροχτυπηθούν!

Με τις σκούπες στα χέρια, Ελληνορθόδοξοι και Αρμένιοι μοναχοί ρίχτηκαν στη μάχη, κατηγορώντας αλλήλους ότι παραβίασαν τους αυστηρά καθορισμένους χώρους αρμοδιοτήτων μέσα στο Ναό.

Οι μοναχοί άρχισαν να λογομαχούν για τις περιοχές που μπορούν να καθαρίσουν και κατέληξαν να πετούν τα σκουπόξυλα ο ένας στον άλλο!

Παραίτηση-βόμβα των δυο οικονομικών εισαγγελέων



Παραίτηση βόμβα υπέβαλαν πριν από λίγη ώρα οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς της χώρας, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπρατταν το καθήκον τους στο νευραλγικότερο πόστο της Εισαγγελίας Εφετών σε συνθήκες ασφυκτικής οικονομικής κρίσης οι οποίες θέτουν σε πρώτο πλάνο την είσπραξη εσόδων μέσω της δικαιοσύνης.:

Κύπρος: 5 με 8 τρις κυβικά πόδια υδρογονάνθρακες στο οικ. 12


Άντε & στα δικά μας

Στα 5 με 8 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια εκτιμάται η ποσότητα των υδρογονανθράκων στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

Το συγκεκριμένο πεδίο υδρογονανθράκων εκτιμάται ότι...

Κουτί της Πανδώρας ~ Οι μεγαλοφειλέτες που όλοι αγαπήσαμε (Δείτε όλη την εκπομπή)


Φωτογραφίσεις σε life style περιοδικά, κοσμικές συναντήσεις και συμμετοχή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και gala. Τα κοσμοπολίτικα μέρη αποτέλεσαν αγαπημένους προορισμούς και η λαμπερή κοινωνική ζωή τους συνδέθηκε με την επιτυχή επιχειρηματική δράση τους.

Ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός των ΜΜΕ τους αγάπησε, τους ευνόησε, τους ανέδειξε ως πρόσωπα της χρονιάς, πρόσωπα απολύτως επιτυχημένα, πρόσωπα προς μίμηση. Είναι οι επιχειρηματίες που φλέρταραν με ιδιαίτερο ζήλο με τη λάμψη των φλας, μετουσιώνοντας την επιτυχία τους να ποζάρουν, σε συνώνυμο της επιτυχίας που απορρέει από το επιχειρηματικό δαιμόνιό τους.
Εσχάτως φλέρταραν έντονα και με την φυλακή.:

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Κατεβάστε ~ Χριστούγεννα: Από τον Διόνυσο στον Μίθρα & τον Ιησού


Διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα το 60ο τεύχος του εβδομαδιαίο περιοδικού "Φαινόμενα"

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων για...
  • Ιερές παραδόσεις
  • Τα δώρα και η καταγωγή των 3 μάγων
  • Στολίζοντας το δέντρο
  • Ποιοί ήταν οι προ Χριστού Μεσσίες;
  • Η μελαγχολία της γιορτής μέσα στην κρίση

Ανασύρονται όλες οι δικογραφίες για εμπρησμούς τη διετία 1995-1997


Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες παρήγγειλε στις κατά τόπους εισαγγελίες της χώρας να ανασύρουν επειγόντως όλες τις υποθέσεις εμπρησμών της διετίας 1995 - 1997, οι οποίες έχουν τεθεί στο αρχείο για να αξιολογηθούν με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για επιχείρηση εμπρησμού ελληνικών δασών από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του.:

10 Μέρες παράταση για το σήμα κυκλοφορίας 2012 των Ι.Χ.


Παράταση δέκα ημερών στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών μετά το συνωστισμό που παρατηρείται σε τράπεζες και εφορίες αλλά και λόγω του ότι πολλοί ιδιοκτήτες Ι.Χ. περιμένουν να πληρωθούν στις αρχές Ιανουαρίου για να εκπληρώσουν μία από τις πολλές φορολογικές υποχρεώσεις.

Ηδη, σε αρκετές εφορίες μετά και την εφαρμογή της εφεδρείας η κατάσταση είναι δραματική με τους υπαλλήλους να τρέχουν από...

Δολοφονία 85χρονης στον Έβρο με σφυρί -Λαθρό πάλι;

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι συγχωριανοί μίας 85χρονης γυναίκας στο χωριό Ταύρη του Έβρου, όταν ανησύχησαν επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής και την αναζήτησαν στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και η κατοικία ήταν ανάστατη!:

Γιατί ο καιρός χαλάει συχνότερα κατά τις εργάσιμες μέρες


Ο καιρός χαλάει συχνότερα κατά τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας, παρά τα Σαββατοκύριακα και τις άλλες αργίες του χρόνου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η έρευνα διαπιστώνει για πρώτη φορά μια τέτοιου είδους συσχέτιση ανάμεσα στις ανθρώπινες δραστηριότητες και στον καιρό.:

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ποιά νησιά μας έκαψαν οι τούρκοι πράκτορες


Συνεχείς τουρκικές μυστικές επιχειρήσεις επί ελληνικού εδάφους και μάλιστα μείζονος έκτασης, που στοχεύουν τόσο σε επικοινωνιακό αντίκτυπο, αλλά και σε οικονομικά και στρατιωτικά παράπλευρα οφέλη επιβεβαίωσε ο Μ.Γιλμάζ με την φράση του περί «αντιποίνων στα δάση της Ελλάδας» και πλέον είναι κιαρός να ανοίξει ο φάκελος με τις πυρκαγιές όχι μόνο στα νησιά του Α.Αιγαίου, αλλά και της Πελοποννήσου το 2009. Και βέβαια της Ρόδου του 2010, σε μια έρημη περιοχή της νότιας Ρόδου που κατάκαψε για πολλοστή φορά το νησί.:

Το παρασκήνιο της δράσης των Τούρκων εμπρηστών


Είναι 21 Μαρτίου του 2011 και το στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, μέλος της ειδικής δύναμης της αστυνομίας Αϊχάν Τσαρκίν, συνοδευόμενος από τις δύο θυγατέρες του, επισκέπτεται τον χώρο της εορταστικής εκδήλωσης για το νέο έτος των Κούρδων, το γνωστό «ΝΕΒΡΟΖ».

Η γιορτή είναι ακόμη περισσότερο σημαντική, διότι...

Κρετίνοι έκαψαν τη φάτνη της Θεσσαλονίκης


Φέτος, μετά από 99 χρόνια, η Θεσσαλονίκη δεν είχε φάτνη στο κέντρο της πόλης. Η φάτνη που στηνόταν κάθε χρόνο στην πλατεία Αριστοτέλους, "εξορίστηκε" στην Αλάνα της Τούμπας, αλλά και εκεί δεν γλίτωσε από την μήνιν των φανατικών.

Άνθρωποι που πάσχουν από εκτυφλωτική εμπάθεια κατά της Ορθόδοξης (και μόνον) εκκλησίας, έκαψαν σήμερα τα ξημερώματα τη φάτνη.:

Χειρότεροι & από προδότες οι αρχαιοκάπηλοι ~ Ευχόμαστε να σαπίσουν για πάντα μέσα στις φυλακές



Συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς, περι όπλων, περι βεγγαλικών και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών...

Δε μας χέζεις ρε Γρούγιο


Προκαλεί εκ νέου ο Νίκολα Γκρούεφσκι. Έπειτα από την άρνηση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, να συναντηθεί μαζί του, αλλά και την επιστολή του Λουκά Παπαδήμου, με την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός τον καλεί να εργαστεί για την εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, στη βάση του «erga omnes», ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ πέρασε στην αντεπίθεση, τραβώντας το σχοινί...

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά των λαθρομεταναστών


Κοσσοβάροι "ακροβάτες" στη Σίνδο Θεσσαλονίκης
Αλβανός σάτυρος βίαζε παιδάκια στη Χίο
Μπουμπούκι ο Αλβανός τελικά...
Απίστευτο: Αλβανοί κλέβανε σπίτια!
Δεν ξανάγινε: Νιγηριανός με ηρωίνη!
Ο Ηρακλειώτης, η Νιγηριανή πόρνη και το κινητό (Το aids αργότερα...)
Ήθελε να τα τζούξει δωρεάν η Αλβανίδα στην Ξάνθη
...Ξαναεπιτέθηκαν οι Βούλγαροι στα Πορροΐα Σερρών
Συνεχίζουν την καταστροφή της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών οι Βούλγαροι
Δολοφόνησαν και τον βενζινοπώλη οι Αλβανοί;
Μαροκινός λαθρομετανάστης έκλεψε 85 μπουκάλια αλκοόλ ~ Εβίβα
Αλβανός παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε αβοήθητο
Ρήμαξαν τα σπίτια στη Ρόδο οι Γεωργιανοί
Γύφτος έκλεψε μέσα στο σπίτι της γιαγιά στην Κέρκυρα

Ήπιες πολύ; Δες τι μπορείς να κάνεις για νιώσεις καλύτερα…



Γιορτινές μέρες και όλο και κάποιο πάρτι, συγκέντρωση στο σπίτι με φίλους ή έξοδος για ποτό θα προκύψει. Τι γίνεται όμως όταν… σηκωθείς την επόμενη μέρα με ένα κεφάλι “καζάνι” και αυτήν την ενοχλητική αδιαθεσία του hangover;

Αντεπίθεση τώρα! Μάθε τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις, έτσι ώστε να μην πάει χαμένη η επόμενη μέρα και να νιώσεις καλύτερα στη στιγμή.: