Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ισόβια σε 28χρονο gay Αλβανό για τοv φόνο του εραστή του



Ισόβια κάθειρξη επέβαλε χτες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε βάρος 28χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε 35χρονο έπειτα από ερωτική επαφή που είχε μαζί του.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι λογομάχησε με το θύμα, όταν του ζητήθηκε η αλλαγή ερωτικών...
 ρόλων.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν οι συγγενείς του 35χρονου δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές. Από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 28χρονου, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου 2010 στην αγροτική περιοχή της Κουλούρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άντρες λογομάχησαν έντονα και τότε ο 28χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε στον 35χρονο χτυπώντας τον αρχικά με ένα ξύλο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να σβήσει τα ίχνη του, πέταξε τη σορό του 35χρονου στην τάφρο 66 και έβαλε φωτιά στο αγροτικό του αυτοκίνητο, το οποίο, ωστόσο, δεν καταστράφηκε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο 28χρονος προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια και ομολόγησε τις πράξεις του επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον πρώτο όροφο της Ασφάλειας Βέροιας, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα λεκάνης από την πτώση. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο 35χρονος του επιτέθηκε όταν αυτός αρνήθηκε ν' αλλάξουν ερωτικό ρόλο. Μάλιστα ανέφερε ότι επιχείρησε να αμυνθεί, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον 35χρονο. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό και τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ~ agelioforos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου