Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις Κίμων Κουλούρη για Παπουτσή & λοιπά γατάκια...


Photobucket
Δείτε το βίντεο...









Διερωτώμενος «γιατί συνεχάρη τους αστυνομικούς» που «μπροστά στα μάτια του 15χρονου παιδιού μου τραβούσαν τον πατέρα του από το μανίκι», ο κ. Κουλούρης, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τόνισε:

«Άκουσε για να εξηγηθούμε Χρήστο Παπουτσή. Αποδεικνύεσαι αγνώμων γιατί σε εμένα χρωστάς τη γνωριμία σου με τον Ανδρέα Παπανδρέου». Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, εκεί οφείλεται η μετέπειτα πορεία του κ. Παπουτσή. «Έχεις το μίσος του κομπλεξικού», πρόσθεσε.

Συνέχισε, λέγοντας ότι αμφιβάλει για το αν έγινε καν ατύχημα, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν παραβίασα παρά ένα φανάρι, αν το παραβίασα κι αυτό».

Νωρίτερα σήμερα, ο Χρήστος Παπουτσής «χειροκρότησε» τη στάση που τήρησαν οι τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τον αστυνομικό έλεγχο στον Κίμωνα Κουλούρη. Όπως ανακοινώθηκε, ο υπουργός δέχθηκε στο γραφείο του τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό και τους συνεχάρη για τη στάση που επέδειξαν για να τιμήσουν την αποστολή τους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κουλούρης φέρεται να παραβίασε διαδοχικά κόκκινα φανάρια στην λεωφόρο Βουλιαγμένης το βράδυ του Σαββάτου, πριν τον σταματήσουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν φάνηκε συνεργάσιμος και μάλιστα πάτησε γκάζι, προσπαθώντας να διαφύγει τραυματίζοντας τον 25χρονο.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου διέταξε τη Δευτέρα τη διερεύνηση του περιστατικού προς όλες τις κατευθύνσεις.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή την χώρα ώστε η άποψη ανεύθυνων και ανίκανων ρεμαλιών σαν τον Κουλούρη να πάψει να αποτελεί ειδηση...? Εάν σκευτείτε ποιοί μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια δεν είναι παράλλογο που έφτασε η χώρα σε αυτή την κατάντια. Αλήθεια τι μπορει να προσφερει στον ΣΥΡΙΖΑ η προσάρτηση ατόμων ανικάνων, το ελάχιστο με μειωμένες ικανότητες εάν όχι βλακών που όμως αυτοί νομίζουν ότι είναι πανέξυπνοι αλλά και εκλεκτοί... Ο εν λόγο κύριος και οι όμοιοι του είναι ο βασικός λόγος της κατάντιας μας. Όλοι αυτοί όπου σταθούν και όπου βρεθούν πρέπει να λιδωρούνται και να χλευάζοντια από όλους μας. Αν και ο εν λόγο κυριος δεν καταλαβαίνει πολλά ααπό αυτά, περπατάει στον δρόμο και τον βλέπουν και τον δείχνουν και γελάνε και αυτός λεέι κοιτα κοιτα ο κόσμος με αγαπάει. Είναι αυτό που λέμε τονφτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει...

Δημοσίευση σχολίου