Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τα περίεργα της εβδομάδος Νο17

Πρόταση για πορνό στη γυναίκα με τους δύο κόλπους (Βίντεο)
Έκλεψε πέντε τόνους πάγου από παγετώνα της Παταγονίας για... μπαρ
Τους έπεσε η... καρδιά που πήγαιναν για μεταμόσχευση!
Εννέα στις δέκα αλλαξιέρες μωρών είχαν ίχνη κοκαΐνης!
Όρκοι με τη γυναίκα του ως... γυναίκα, λόγω αλλαγής φύλου
Πορνοστάρ υποψήφιες δήμαρχοι κάνουν προεκλογικό pole-dancing
Μυρμήγκια και μυγάκια σε λαιμό ασθενή μέσα σε νοσοκομείο
«Μην στέλνετε Lego στο διάστημα, κινδυνεύουν αεροπλάνα»! (Βίντεο)
Θυσιάζει το σεξ 1 στους 5 για να του πληρώσουν λογαριασμούς
Έχει 11 παιδιά και δεν θέλει κανένα επίδομα
Ο τραβεστί σύντροφος και οι φωτογραφίες σοκ με ακέφαλα πτώματα
Οι έμποροι θανάτου και τα... Angry Birds (Βίντεο)
Ο πιο σκληρός διαγωνισμός στον κόσμο (Βίντεο)
Πίσω στη φύση με σαγιονάρες-γρασίδι




Πρόταση για πορνό στη γυναίκα με τους δύο κόλπους

Ο Steven Hirsch χτύπησε και πάλι. Αυτή τη φόρα προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στην Hazel Jones η οποία είναι μια από τις 3.000 γυναίκες του πλανήτη που έχει δύο κόλπους.


Η νεαρή ξανθιά έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες καθώς πάσχει από το "uterus didelphys".

Η κοπέλα με τον "διπλό κόλπο" σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε ότι εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών του Hirsch , Vivid της προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια για να γυρίσει πορνό.

"Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, δεν θα το σκεφτόμουν καν σαν ιδέα. Το μόνο που θέλω είναι όλοι αυτοί να με αφήσουν ήσυχη", είπε η 27χρονη στην εκπομπή "This Morning" και πρόσθεσε "Πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα γράμμα από τον ιδρυτή της Vivid Steven Hirsch το οποίο έλεγε "Ms Jones είστε μια μοναδική γυναίκα με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Η εταιρεία μου και εγώ σας προσφέρουμε 1 εκατ. δολ. με όλα τα έξοδα καλυμμένα για να είστε η πρωταγωνίστρια σε ταινία μας".

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και πως έχει συμβιβαστεί με την ιδιαιτερότητά της "Εχασα δύο φορές την παρθενιά μου. Στην αρχή το σεξ ήταν οδυνηρό. Όταν κατάλαβα τι μου είχε συμβεί κόντευα να τρελαθώ. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ο τότε φίλος μου μου έλεγε πως εγώ είχα το πρόβλημα και δεν βοηθούσε καθόλου. Πήγα στο γιατρό μου εξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε και από τότε έχω συμβιβαστεί. Δεν θέλω να κάνω επέμβαση αφού όπως μου είπε ο γιατρός μου μπορώ να κάνω παιδιά και να τα γεννήσω με καισαρική. Αν θέλουν κάποιες γυναίκες να δουν πολύ ευχαρίστως να με δουν. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Νιώθω όπως όλες οι γυναίκες".




 
 
Έκλεψε πέντε τόνους πάγου από παγετώνα της Παταγονίας για... μπαρ

Έναν άνδρα ως ύποπτο για την κλοπή πέντε τόνων πάγου από τον παγετώνα Χόρχε Μοντ της Παταγονίας, συνέλαβαν οι αρχές στη Χιλή. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την περασμένη Παρασκευή η αστυνομία σταμάτησε φορτηγό-ψυγείο που μετέφερε τον αρχαίο πάγο, ο οποίος προοριζόταν για... μπαρ και εστιατόρια της πρωτεύουσας Σαντιάγο.

Η αξία του φορτίου υπολογίστηκε στις 4.700 ευρώ. Στον οδηγό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή, ενώ ενδέχεται να κατηγορηθεί και για βεβήλωση εθνικού μνημείου και να αντιμετωπίσει ποινή κάθειρξης έως πέντε ετών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Χοσέ Μόρις Φεράντο, ο φάκελος δεν κλείνει με τη σύλληψη του οδηγού, αφού η εταιρία για την οποία εργαζόταν προμηθευόταν το σύνολο του εμπορεύματός της από τους παγετώνες.

Ο ανταποκριτής του BBC στο Σαντιάγο μεταδίδει ότι τα μπαρ της νότιας Χιλής πολύ συχνά σερβίρουν στους τουρίστες ουίσκι με πάγο από τους αρχαίους παγετώνες της Παταγονίας.

Οι αρχές του εθνικού πάρκου παρέδωσαν τον πάγο που κατασχέθηκε σε αγρότες για το πότισμα των χωραφιών, καθώς έκριναν ότι θα ήταν πολύ ακριβή μια επιχείρηση για την επανακόλλησή του στον παγετώνα.

Επιστήμονες υπολόγισαν τον περασμένο Δεκέμβριο ότι ο παγετώνας Χόρχε Μοντ, στο Εθνικό Πάρκο Μπερνάρντο Ο' Χίγκινς της Χιλής, υποχωρεί κατά περίπου 800 μέτρα κάθε χρόνο, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους ταχύτερα συρρικνούμενους παγετώνες στον κόσμο.
 
 
 
Τους έπεσε η... καρδιά που πήγαιναν για μεταμόσχευση!

Οι Αρχές του Μέξικο Σίτι βρίσκονταν σε συναγερμό την Τετάρτη, καθώς είχε οργανωθεί μία μεγάλη «αερογέφυρα ζωής» 450 χλμ. προκειμένου η καρδιά ενός 24χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο να μεταμοσχευθεί εγκαίρως σε μία 20χρονη.

Η επιχείρηση είχε γίνει γνωστή στα ΜΜΕ για να προβληθεί η αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού. Μόνο που τα πράγματα πήραν μία κάπως διαφορετική τροπή.

Κατεβαίνοντας από το ελικόπτερο για να φτάσουν στο νοσοκομείο La Raza, ο άνθρωπος που κρατούσε το ψυγειάκι με το κρίσιμο περιεχόμενο, σκόνταψε, μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους και ρεπόρτερ.

Το ψυγείο έπεσε, άνοιξε, και οι σακούλες με την καρδιά, μία ποσότητα ορού, αλλά και αρκετός πάγος, έπεσαν στο έδαφος.

Το ιατρικό προσωπικό δεν έχασε την ψυχραιμία του, μάζεψε γρήγορα τα υλικά και συνέχισε την πορεία του. Τελικά, το μόσχευμα έφτασε στην ασθενή με επιτυχία και μετά από μία τετράωρη επέμβαση βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο αναμονής των 72 ωρών, για να φανεί αν θα την δεχθεί ο οργανισμός της.

Ευτυχώς, η καρδιά ήταν μέσα σε στεγανό ατσάλινο δοχείο, οπότε δεν εκτέθηκε στο περιβάλλον κατά την πτώση, διευκρίνισε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Για τον κρατικό μηχανισμό, ωστόσο, το έμφραγμα ήταν αναπόφευκτο. Η «γρήγορη κίνηση ακριβείας» που διαφήμιζε η αστυνομία, από το Λεόν του Γκουαναχουάτο, μέχρι την πρωτεύουσα, μετατράπηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

«Συγχαρητήρια στους γιατρούς που πέτυχαν την πρώτη μεταμόσχευση με κιμά», είναι μία μόνο από τις χλευαστικές αναφορές στα μεξικάνικα κοινωνικά δίκτυα...


 
Εννέα στις δέκα αλλαξιέρες μωρών είχαν ίχνη κοκαΐνης!

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι σε δημόσιες τουαλέτες, καταστήματα και υπηρεσίες, όπου ένας γονιός μπορεί να αλλάξει ένα μωρό, είναι μία πηγή δυσωδίας που καλύτερα να μην πλησιάσουν εάν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Οπως φαίνεται όμως , ακριβώς σε αυτό το στερεότυπο ποντάρουν και όσοι χρειάζονται μερικές στιγμές μακριά από περίεργα βλέμματα.

Δημοσιογραφική έρευνα στη Βρετανία έδειξε ότι στο 92% των πάνω από 100 σημείων που ελέγχθηκαν, στην επιφάνεια όπου κανονικά θα ακουμπήσει ένα μωρό για να αλλάξει, υπάρχουν ίχνη κοκαΐνης!

Οι γονείς που χρησιμοποίησαν τις δημόσιες αλλαξιέρες για το σκοπό αυτό δεν αποθαρρύνθηκαν από το γεγονός ότι βρίσκονταν μέσα σε εεμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, εκκλησίες, ακόμη και δικαστήρια και αστυνομικά τμήματα, όπως γράφει η Telegraph.

Ο έλεγχος αυτός ήταν τμήμα μίας ευρύτερης έρευνας για την κοκαΐνη που κατακτά μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς ναρκωτικών στη Γηραιά Αλβιώνα αυτή την περίοδο.

Μία 29χρονη χρήστης και μητέρα που μίλησε στο Real Radio για τη δική της εμπειρία, ήταν σοκαριστικά ειλικρινής: «Η σχέση που έχω με τον γιο μου δεν πλησιάζει καν αυτή που έχω με την κοκαΐνη. Εγώ και αυτή, ήταν η κυρίαρχη σχέση ... Ακόμη και όταν ο γιός μου με παρακαλούσε να μην βγω έξω, αν μπορούσα να βρω χρήματα για κόκα θα την αγόραζα».

«Θα ζητιάνευα, έκλεβα, δανειζόμουν. Η πρώτη σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ ήταν η κόκα. Δεν με ένοιαζε ο γιος μου, από πού έτρωγε, οι λογαριασμοί, τίποτε. Ηταν πρώτα η κόκα και μετά το παιδί».

Το Λονδίνο είναι και το 2011 η πρωτεύουσα της κοκαΐνης, όπως και η Βρετανία είναι πρώτη στην Δυτική Ευρώπη, με 4,8% του πληθυσμού να εκτιμάται ότι έκανε χρήση τουλάχιστον μία φορά το περασμένο έτος.



Όρκοι με τη γυναίκα του ως... γυναίκα, λόγω αλλαγής φύλου

Είναι έθιμο τα παντρεμένα ζευγάρια να ανανεώνουν τους γαμήλιους όρκους τους. Αυτό επέλεξαν να κάνουν μετά από 9 χρόνια έγγαμου βίου και ο Barry και η σύζυγός του Anne Watson.

Ωστόσο αυτή η φόρα είχε μια σημαντική διαφορά. Η Anne δεν ορκίστηκε αιώνια αγάπη στον Barry, αλλά...στην Jayne.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην οδηγός λεωφορείου είπε στην 53χρονη Anne ότι θέλει να κάνει αλλαγή φύλου. Αρχικά τσακώθηκαν και αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα στο γάμο τους καθώς η Anne πίστευε ότι την απατούσε.

Μετά από παρακάλια... η 53χρονή αποδέχτηκε την επιθυμία του συζύγου της και τον στήριξε στην όλη διαδικασία της αλλαγής φύλου. "Δέχτηκε το ποιος πραγματικά ήθελα να είμαι. Η ανανέωση των όρκων μας ήταν ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε πόσο χαρούμενοι είμαστε με τη νέα μας ζωή", δήλωσε η Jayne, στην εφημερίδα Sunday Mirror.

"Θρήνησα για το "χαμό" του Barry, αλλά αγαπώ τις καινούργιες πλευρές της Jayne. Μπορούμε πλέον να μιλάμε με τις ώρες για ρούχα, μαλλιά και μέικαπ, χωρίς να ανησυχώ ότι θα βαρεθεί", δήλωσε από την πλευρά της η Anne.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995, μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, όταν ο Barry, προσπαθούσε να καταπιέσει την τάση του προς τη γυναικεία του φύση, και παντρεύτηκαν το 2002.



Πορνοστάρ υποψήφιες δήμαρχοι κάνουν προεκλογικό pole-dancing

Ο Δήμος του Ταράντο, της αρχαίας ελληνικής αποικίας στη νότια Ιταλία, θα απασχολήσει περισσότερο από ποτέ τα ιταλικά ΜΜΕ για τους υποψηφίους δημάρχους του.

Αιτία, η έλευση στο προσκήνιο δύο νέων υποψηφίων, που το ιταλικό κοινό -ειδικά το αντρικό- γνωρίζει εξαιρετικά καλά, από πολλές απόψεις.
Η Αμάντα Φοξ και η Λουάνα Μπόρτζια ετοιμάζονται για μία διαφορετικού είδους αναμέτρηση «στήθος με στήθος» όπως γράφει η βρετανική «Σαν».

Ηδη, οι υποστηρικτές τους ετοιμάζουν πρωτότυπες εκδηλώσεις, όπως βραδιά pole-dancing, για την... ενημέρωση του κοινού. Ο μάνατζερ Μίμο Παβέζε δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα ότι «επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, προσκαλούμε κάθε άλλο υποψήφιο να έρθει και αυτός να χορέψει».

Η ίδια η Αμάντα αρκέστηκε να δεσμευτεί ότι θέλει «οι ψηφοφόροι να δούνε τον πραγματικό μου εαυτό»...



Μυρμήγκια και μυγάκια σε λαιμό ασθενή μέσα σε νοσοκομείο

Τα έντομα που κυκλοφορούσαν στους θαλάμους των ασθενών βρήκαν καταφύγιο και μέσα στο σώμα ενός από αυτούς.

Την απίστευτη εικόνα αντίκρυσαν τα παιδία του 69χρονου Γουίλι Λι Σίμονς που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του δυτικού Χιούστον.

Μέσω του σωλήνα του αναπνευστήρα, που περνούσε στο λάρυγγά του από τραχειοτομή, κινούντο μυρμήγκια και μυγάκια.

Ο Σίμονς υπέφερε από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και τελικά κατέληξε από αυτά, οπότε τα παιδιά του μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας κινήθηκαν νομικά κατά του νοσοκομείου.

Οπως είπε ο δικηγόρος τους Ντέρεκ Ντέιον, έχουν καταγράψει σε βίντεο τις εικόνες που αντίκρυσαν.

Η διοίκηση του νοσοκομείου αρνήθηκε ότι υπήρξε τέτοια περίπτωση και σημείωσε ότι οι συνθήκες καθαριότητας στους χώρους είναι από τις κορυφαίες.



«Μην στέλνετε Lego στο διάστημα, κινδυνεύουν αεροπλάνα»!

Δύο Καναδοί έφηβοι έγιναν διάσημοι με την αποστολή ενός παιχνιδιού στα όρια της ατμόσφαιρας και ο φόβος διάδοσης τέτοιων «παιχνιδιών» προβληματίζει τους υπεύθυνους
Τις τελευταίες ημέρες το βίντεο με τον «καναδό» εκπρόσωπο των Lego και το ταξίδι του έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Ο Μάθιου Χο και ο Ασαντ Μουχάμαντ παραδέχονται ότι ήταν «πολύ τυχεροί που δεν πήγε τίποτε στραβά», στην αποστολή που οδήγησε τον «επιβάτη» του μπαλονιού τους 24 χλμ. ψηλά.

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας, ωστόσο, όπως και οι αντίστοιχες όλων των χωρών, κάθε άλλο παρά εκτίμησε το επίτευγμα.

Η πιθανότητα να προκληθεί κύμα μιμητών που θα γεμίσει τους ουρανούς με μετεωρολογικά μπαλόνια και κάθε είδους αντικείμενα, κάθε άλλο παρά χαροποιεί πιλότους, επιβάτες και εταιρείες στις αερομεταφορές.

Οπως σημειώνουν ειδικοί, τα μετεωρολογικά μπαλόνια κανονικά απελευθερώνονται από συγκεκριμένους χώρους, τους οποίους γνωρίζουν οι πιλότοι και οι υπηρεσίες. Αν αρχίσουν να απογειώνονται από τυχαία σημεία, η αποτροπή μίας τυχαίας σύγκρουσης θα είναι πολύ δύσκολη.

«Στα 25 χρόνια που πετάω έχω δει δύο μπαλόνια όλα κι όλα», εκτιμά Ο πρόεδρος της καναδικής ένωσης πιλότων Μπάρι Βιζνιόφσκι, ο οποίος τονίζει ότι ο πιλότος είναι πιθανό να μην έχει αρκετό διαθέσιμο χρόνο αντίδρασης εάν ξαφνικά δει μπροστά του ένα τέτοιο εμπόδιο.
Παρά το ελαφρύ υλικό τους, μία σύγκρουση θα ήταν αρκετά επικίνδυνη, ειδικά εάν αφορούσε κάποιον από τους κινητήρες, προσθέτει.


 
 

Θυσιάζει το σεξ 1 στους 5 για να του πληρώσουν λογαριασμούς

Ερευνα που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις ΗΠΑ για εταιρεία είσπραξης λογαριασμών, αποκάλυψε μερικά εντυπωσιακά δεδομένα, από τις απαντήσεις των 1.000 ατόμων που συμμετείχαν.

Στον πυρήνα της έρευνας βρέθηκε το ερώτημα του τι θα θυσίαζε ο καθένας, προκειμένου να πληρώσει, ή να του πληρώσουν, τους λογαριασμούς του για μία σειρά υπηρεσιών.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι ένας στους τρεις (35%) καθυστερεί τις πληρωμές του και το ίδιο ποσοστό δηλώνει ότι «βρίσκει κάποια λύση», όπως να πουλήσει κάτι ή να δουλέψει επιπλέον. Ενα 22% δεν ντρέπεται τόσο όσο να μην δανείζεται από συγγενείς και φίλους, για τον ίδιο λόγο. «Τα ωραία» ωστόσο ξεκινούν με την ερώτηση για το τί θα θυσίαζε κάθε συμμετέχων για να του πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Η τηλεόραση ήρθε πρώτη με 25% και ακολούθησε το κινητό με 21%. Το ποσοστό της τηλεφωνίας, ωστόσο, ήταν ίδιο με αυτό των γυναικών που θα έκοβαν το σεξ έναντι χρημάτων για τις υποχρεώσεις τους!

Οι άνδρες δήλωσαν το ίδιο «μόλις» κατά 16%, δείχνοντας ότι ένας στους δύο συμμετέχοντες απαρνείται τις χαρές του έρωτα για να έχει την ησυχία του στο οικονομικό σκέλος της ζωής του.

Η δυσκολότερη θυσία είναι η αποχή όχι από το κρεβάτι, αλλά από το διαδίκτυο, καθώς κάτι τέτοιο θα δεχόταν ούτε ένας στους έξι (14%).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η έρευνα πρότεινε στους συμμετέχοντες και την εναλλακτική λύση: αντί να χάσουν κάτι, να πάρουν. Συγκεκριμένα, 7 κιλά επιπλέον βάρος.

Σε αυτή την πρόταση συναίνεσε μόλις 9% και μόλις 5% των γυναικών. Οι παντρεμένοι σημείωσαν ακόμη μικρότερα ποσοστά και οι χωρισμένοι δεν θέλησαν ούτε να το ακούσουν...



Έχει 11 παιδιά και δεν θέλει κανένα επίδομα

Τι και αν γέννησε το ενδέκατο παιδί της εκείνη αρνείται πεισματικά να πάρει οποιαδήποτε παροχή ή επίδομα από το κράτος παρόλο που είναι πολύτεκνη.
Ο λόγος για την Tania Sullivan, από το Kent, η οποία γέννησε τον Οκτώβριο τα νεότερα μέλη της οικογένειάς της, τις δίδυμες Ελισάβετ και Άννα.

"Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία το γεγονός ότι είναι πολύτεκνοι για να μην δουλεύουν και να παίρνουν επιδόματα κάτι που με εξοργίζει" λέει η ίδια.

Μάλιστα η 37χρονη ήταν σύμβουλος προσλήψεων αλλά αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού της για να μείνει σπίτι και να φροντίζει την οικογένεια της.

Το πως τα βγάζουν πέρα μόνο με το μισθό του συζύγου είναι απορίας άξιο αφού η οικογένεια χρειάζεται μέχρι και 20 ψωμιά και 50 ποτήρια γάλα την εβδομάδα.

"Ευτυχώς τα μωρά είναι πολύ ήρεμα και δεν με κρατάνε ξύπνια όλη τη νύχτα. Σηκώνομαι από τις 5 τα ξημερώματα κάθε μέρα. Μέχρι τη στιγμή που τα παιδιά σηκώνονται έχω βάλει για το πρώτο πλυντήριο ρούχων, μία ηλεκτρική σκούπα, έχω ξεσκονίσει και τους έχω ετοιμάσει και πρωινό" λέει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σχολείο όταν ήταν μόλις 13 και 15 ετών αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια χώρισαν και τα ξαναβρήκαν όταν ήταν 20 ετών περίπου.

 
Ο τραβεστί σύντροφος και οι φωτογραφίες σοκ με ακέφαλα πτώματα

Μακάβριες και αηδιαστικές ήταν οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο χαμένο κινητό ενός 26χρονου εργαζόμενου σε νεκροτομείο στο Buckinghamshire της Μεγάλης Βρετανίας. (...φυσικά στη Βρετανία...)

Μία από τις τρεις φωτογραφίες τον έδειχναν να κρατά στο χέρι του κεφάλι από το πτώμα ενός άντρα που είχε χάσει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με τραίνο.

Το τηλέφωνο του David Amor βρέθηκε από δύο αδελφάκια 12 και 11 ετών μέσα σε ένα χαντάκι στην Aylesbury το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι μικροί παρέδωσαν στον πατέρα τους το χαμένο τηλέφωνο ώστε να εντοπιστεί ο άνθρωπος που το έχασε.

Εκείνος θέλοντας να βρει τον ιδιοκτήτη του κινητού, μετέφερε από την sim τα αρχεία στον υπολογιστή του και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποκρουστικό θέαμα.

Ο 26χρονος υπάλληλος του νεκροτομείου είχε αποθηκεύσει στο κινητό του τρεις φωτογραφίες του που τον δείχνουν να γελά κρατώντας στα χέρια το κεφάλι από έναν άντρα που αποκεφαλίστηκε όταν τον πάτησε ένα τρένο και είχε κηδευτεί πριν λίγους μήνες στο Buckinghamshire.
Ο πατέρας των παιδιών σοκαρισμένος επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα για τον εντοπισμό του David Amor.

Όπως ανακάλυψαν ο νεαρός συζούσε με έναν τραβεστί, ο οποίος αρνήθηκε να πει αν ο ίδιος είχε τραβήξει τις φωτογραφίες.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση προκειμένου να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Ο Αρχιεπιθεωρητής της αστυνομίας Olly Wright, του Aylesbury Vale δήλωσε: "Το περιστατικό αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα. Πιστεύουμε ότι θα ήταν σκόπιμο να μην προβούμε σε εικασίες ως προς τις συνθήκες υπό τις οποίες αυτή η φωτογραφία ελήφθη".



Οι έμποροι θανάτου και τα... Angry Birds

Την ευρηματικότητα των Μεξικανών εμπόρων ναρκωτικών κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τους εμπόρους να τοποθετούν τα ναρκωτικά σε καταπέλτη και να τα εκτοξεύουν ως άλλα... Angry Birds!

Άνδρες της Εθνοφυλακής παρατήρησαν τις ύποπτες κινήσεις κατά τη διάρκεια περιπολίας και επικοινώνησαν με τις αρχές του Μεξικού, οι οποίες παρενέβησαν.

Οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο κατασχέθηκε το αυτοκίνητό τους, 20 κιλά μαριχουάνας και φυσικά τον... καταπέλτη.

Όσοι είστε καλοί στο παιχνίδι Angry Birds, καλό είναι να μην το διατυμπανίζετε, διότι όπως έγραψε και ο χρήστης του Twitter, @Eirwn, "μπορεί να' ρθουν τίποτε Μεξικανοί, να σ'απαγάγουν για να τους εκπαιδεύσεις!"





Ο πιο σκληρός διαγωνισμός στον κόσμο

Εάν πιστεύετε ότι άσκηση είναι ένας γρήγορος περίπατος στο πάρκο με συντροφιά το σκύλο σας σίγουρα αυτό το φεστιβάλ δεν είναι για εσάς.

Οι διαγωνιζόμενοι στο Staffordshire της Αγγλίας σε έναν ετήσιο διαγωνισμό για τον πιο σκληρό άνθρωπο περνούν τα πάνδεινα...καίγονται, γδέρνονται, βουτάνε στη λάσπη, ιδρώνουν όσο πουθενά αλλού.

Ο λόγος για τον ετήσιο φιλανθρωπικό διαγωνισμό “Tough Guy Challenge” που λαμβάνει χώρα σε φάρμα στο Perton του Staffordshire από το 1986, στα τέλη του Ιανουαρίου ώστε ο καιρός να είναι κρύος και να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τους συμμετέχοντες.


Φημολογείται ότι είναι ο σκληρότερος αγώνας στον κόσμο. Οι διαγωνιζόμενο πρέπει να καλύψουν οκτώ μίλια γεμάτα εμπόδια, φωτιές και λάσπες. Είναι υποχρεωμένοι να περάσουν πάνω από τεράστια ξύλινα οδοφράγματα, να καλυφθούν ολόκληροι με λάσπη, να ξεπεράσουν συρματοπλέγματα, να περάσουν ανάμεσα από φωτιές και όσοι καταφέρουν να φτάσουν στον τερματισμό.






Πίσω στη φύση με σαγιονάρες-γρασίδι

Σας αρέσει η φύση; Θέλετε όπου πάτε να έχετε μόνιμο γρασίδι κάτω από τα πόδια σας; Η λύση βρέθηκε, καθώς η Αυστραλιανή εταιρεία υποδημάτων KUSA δημιούργησε μια νέα παράξενη σειρά με σαγιονάρες – γρασίδι.

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα έκλεψε γρήγορα τις εντυπώσεις και σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία έχουν καταγραφεί πολλές πωλήσεις του προϊόντος.

Οι σαγιονάρες έχουν ραμμένο πάνω τους χλοοτάπιτα στο σχήμα του πέλματος και πωλούνται στη τιμή των 20 ευρώ περίπου.

«Σου αρέσει η φύση; Γιατί να μην έχεις αυτή την αίσθηση όπου και όποτε το θέλεις; Κλείσε τα μάτια και απόλαυσε το» λεει η εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της.


news247.gr / ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου