Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ιδιοκτήτης καφενείου στη Στυλίδα καθάρισε τον Αλβανό που του επιτέθηκε


Καθαρή αυτοάμυνα, προστάτεψε τον εαυτό του απέναντι σε τρεις ρατσιστές Αλβανούς δολοφόνους που του επιτέθηκαν, ενώ προηγουμένως τον είχαν ληστέψει κιόλας! -Επιβάλλεται μία ΣΚΟΥΠΑ σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας κι άμεσα ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών που δεν έχουν χαρτιά και δεν εργάζονται.

Συμπλοκή μεταξύ ιδιοκτήτη καφενείου και Αλβανών σημειώθηκε χθεςτο απόγευμα στην Στυλίδα, η οποία κατέξηξε σε φονικό.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο ιδιοκτήτης απείλησε παρέα τριών Αλβανών πως θα ειδοποιήσει την αστυνομία, καθώς οι αλλοδαποί δημιουργούσαν πρόβλημα στο μαγαζί και τους υπόλοιπους πελάτες.:


Τελικά η παρέα των Αλβανων σηκώθηκαν να φύγουν αρπάζοντας από πάγκο του καφενείου τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη και απομακρύνθηκαν.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έφτασαν στο καφενείο δεν βρήκαν τους αλλοδαπούς και κατέγραψαν πριν αποχωρήσουν την κλοπή του οχήματος.

Η εξέλιξη όμως ήταν πολύ χειρότερη αφού οι αλλοδαποί επέστρεψαν με μαχαίρια για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του καφενείου, στη συμπλοκή τραυμάτισαν ένα συγγενή του ιδιοκτήτη, ο οποίος πάνω στην ένταση πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και την έστρεψε κατά των Αλβανών με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και ο ένας από αυτούς να πέσει νεκρός.

Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας έσπευσε από την Λαμία στη Στυλίδα να ενισχύσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα για τον φόβο αντιποίνων ενώ ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας.

Αργά το βράδυ ένας από την παρέα των αλλοδαπών παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφεις, να δούμε όμως τι θα πει η "δικαιοσύνη"

Δημοσίευση σχολίου