Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Σε σπείρα διαρρηκτών εμπλέκεται διάσημη Ελληνίδα καλλονή



Ψηλή, εντυπωσιακή, σέξι. Μία Ελληνίδα καλλονή που το όνομα της έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ελληνικής μόδας και στις πασαρέλες.

Και όμως το πασίγνωστο μοντέλο όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso ήταν μέλος σε σπείρα διαρρηκτών που...ξάφριζε σπίτια πλουσίων στα βόρεια προάστια.:

Τουλάχιστον σε 12 διαρρήξεις σε σπίτια πασίγνωστων επιχειρηματιών φαίνεται πως εμπλέκεται διάσημο μοντέλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εκρηκτική καλλονή ήταν το δόλωμα της σπείρας των διαρρηκτών.

Οι πληροφορίες μιλούν για πασίγνωστη καλλονή που για καιρό ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχοντας φορέσει ρούχα μεγάλων σχεδιαστών. Η κοπέλα κινείται σαν γυναίκα αράχνη, πλησιάζει επώνυμους κάνει μαζί τους εφήμερες σχέσεις και ...αδειάζει μαζί με τους συνεργάτες της τα σπίτια της.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso” ότι οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις απανωτές διαρρήξεις διαπίστωσαν ότι οι δράστες γνώριζαν τα πάντα για τους χώρους των σπιτιών, που είναι τα αντικείμενα αξίας και φυσικά και τα συστήματα συναγερμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι κοινό μυστικό στο χώρο της σόουμπιζ πως η συγκεκριμένη εντυπωσιακή κυρία αναλαμβάνει πρόθυμα να χαρίσει καυτά βράδια σε όποιον κύριο, με βαρύ πορτοφόλι, το επιθυμεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου