Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Αλλοδαποί ληστές μαχαίρωσαν τρεις γυναίκες! ~ Λαθρομετανάστης συνελήφθη για βιασμό τουρίστριας


Τον τρόμο σκόρπισε στην Πάτρα ένα «δίδυμο» αλλοδαπών κακοποιών, που λήστεψαν τρεις περαστικές γυναίκες με την απειλή μαχαιριών και μάλιστα δεν δίστασαν να τραυματίσουν δυο από τα θύματα! Ένας από τους δράστες συνελήφθη και ο συνεργός του αναζητείται.

Οι κακοποιοί έστηναν καρτέρι στους δρόμους και επιτέθηκαν στις άτυχες γυναίκες με σκοπό να αρπάξουν...
 τις τσάντες τους. Μέσα σε λίγα λεπτά λήστεψαν τη μια μετά την άλλη και έστειλαν τραυματισμένες στο νοσοκομείο δύο γυναίκες! Η μια φέρει σοβαρό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και η άλλη πιο ελαφρό.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από αυτούς που αναγνωρίστηκε από τα θύματα. Πρόκειται για έναν 26χρονο Αιγύπτιο που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον δεύτερο ληστή.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεληφθησαν άμεσα, οι δυο αλλοδαποί που διέπρατταν ληστείες κατ΄ εξακολούθηση, σε γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας.
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών.
Συνεληφθησαν την 13-4-2012 αργά το βράδυ και την 14-4-2012 το πρωί στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αιγύπτου και Αλγερίας, ηλικίας 26 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών κατ΄ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι δυο αλλοδαποί ενεργώντας από κοινού, επιτίθονταν με μαχαίρι σε πεζές γυναίκες και ασκώντας τους έντονη σωματική βία επιχειρούσαν να τους αφαιρέσουν τις προσωπικές τους τσάντες.

Πιο συγκεκριμένα :

Tην 13-4-2012 και ώρα 21:30, επιτέθηκαν σε 58χρονη ημεδαπή, όπου χτυπώντας την στο κεφάλι και τραυματίζοντας την με το μαχαίρι στο καρπό, της αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.

Tην 13-4-2012 και ώρα 22:30, επιτέθηκαν σε 52χρονη ημεδαπή, όπου χτυπώντας την επίσης στο κεφάλι και τραυματίζοντας την με το μαχαίρι στον καρπό, της αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ η παθούσα διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Tην 13-4-2012 και ώρα 23:30, επιτέθηκαν σε δυο ημεδαπές αδελφές ηλικίας 30 και 27 ετών, όπου χτυπώντας αυτές επιχείρησαν, χωρίς να τα καταφέρουν, να τους αφαιρέσουν τις τσάντες τους.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών και την ανεύρεση των δυο αλλοδαπών ενεργήθηκαν από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών άμεσες και εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους λίγη ώρα αργότερα.

Οι δυο δράστες στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή και μετά από πεζή καταδίωξη που ακολουθησε, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο Αιγύπτιο.

Για τη σύλληψη του δεύτερου δράστη, ενεργήθηκε την επόμενη ημέρα (14-4-2012) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στην περιοχή του δασυλλίου, όπου ο 19χρονος Αλγερινός εντοπίστηκε κοντά σε εγκαταλελειμμένη οικία και συνεληφθη.

Στην κατοχή των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει από την 52χρονη, το οποίο αφού κατέσχεσαν το παρέδωσαν στην παθούσα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολουθησε προέκυψε ότι οι δυο αλλοδαποί ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο την 9-4-2012 επιτέθηκαν σε 18χρονη ημεδαπή, όπου αφού την τραυμάτισαν με το μαχαίρι στα δάκτυλα, της αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ η παθούσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενωπιον του κ. Ανακριτή Πατρών.



18χρονη Γαλλίδα έπεσε θύμα βιασμού στην Ιεράπετρα

Μια απίστευτη ιστορία βιασμού εκτυλίχτηκε στην Ιεράπετρα με θύμα μια 18χρονη κοπέλα από τη Γαλλία.


Η νεαρή κοπέλα που βρίσκονταν για διακοπές στη Κρήτη, το βράδυ της Μ. Παρασκευής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 27χρονο Τυνήσιο ο οποίος εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η 18χρονη. -Σε μια χώρα με 1.500.000 ανέργους, έχουμε την πολυτέλεια 4 εκατομμυρίων λαθρομεταστών!
 
Το θύμα περιέγραψε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές ώρες που έζησε στα χέρια του 27χρονου ο οποιος αφού την οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε κι εργαζόταν, ασκώντας σωματική βία την ανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία.

Οι Αστυνομικοί μετά από την καταγελία προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.






Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου