Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Οριστικό: 29,66% ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ 26,89 + Τα ονόματα όλων των βουλευτών


Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο ντέρμπι. Τα επίσημα αποτελέσματα δείχνουνε ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ... Μούφα τα exit polls.

Με καταμετρημένο το 15% των ψήφων σε όλη την Ελλάδα, η ΝΔ εμφανίζεται να προηγείται με 5,8 μονάδες και συγκεκριμένα 31,1% έναντι 25,3% του ΣΥΡΙΖΑ.  Εκτός Βουλής ΛΑΟΣ, Δημιουργία Ξανά, Οικολόγοι. Μεγάλες οι απώλειες του ΚΚΕ.


Ενημέρωση: Στο 100% των ψήφων, η ΝΔ παίρνει 29,66% & ο ΣΥΡΙΖΑ 26,89%. Αναλυτικότερα, τα ονόματα όλων των βουλευτών, τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών διαμορφώνονται ως εξής:



ΝΔ: 29,66%, 129 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ: 26,89%, 71 έδρες

ΠΑΣΟΚ: 12,28%, 33 έδρες

Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,51%, 20 έδρες

Χρυσή Αυγή: 6,92%, 18 έδρες

Δημοκρατική Αριστερά: 6,26%, 17 έδρες

ΚΚΕ: 4,50%, 12 έδρες


Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου η ΝΔ είχε συγκεντρώσει 18,85%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,78%, το ΠΑΣΟΚ 13,18%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,60%, το ΚΚΕ 8,48%, η Χρυσή Αυγή 6,97%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,11%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,93% και ο ΛΑΟΣ 2,9%.

Μεγάλη η αποχή σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία, στο 38,5%!

Μικρό το ποσοστό (6% έναντι 19% τον Μάη) των ψηφοφόρων  που δεν θα εκπροσωπηθούνε, μιας κι επικράτησε ο διπολισμός.


Ποιοι μπαίνουν στη Βουλή

Τον ίδιο αριθμό εδρών (8) με εκείνες στις εκλογές του Μαΐου κέρδισε η Νέα Δημοκρατία στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών τις οποίες θα καταλάβουν και οι ίδιοι βουλευτές. Συγκεκριμένα εκλέγονται Όλγα Κεφαλλαγιάννη, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης, Φωτεινή Πιπιλή, Κικίλιας Βασίλειος, Παναγιώτης Μηταράκης, Προκόπης Παυλόπουλος, Ανδρέας Ψυχάρης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια εκλογική περιφέρεια όπου εκλέγεται και ο αρχηγός του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, κέρδισε μια παραπάνω έδρα (4 συνολικά) την οποία κατέλαβε η Μαρία Μπόλαρη. Εκλέγονται επίσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Βούτσης.

Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει έναν βουλευτή, τον Κώστα Σκανδαλίδη.

Μία έδρα χάνει η Χρυσή Αυγή που εκλέγει μόνο τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο, ενώ την έδρα που είχε και στις προηγούμενες εκλογές διατηρεί η Δημοκρατική Αριστερά και εκλέγεται ο Γιάννης Πανούσης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διατηρούν την έδρα τους την οποία καταλαμβάνει η Έλενα Κουντουρά όπως και το ΚΚΕ την οποία καταλαμβάνει η Λιάνα Κανέλλη.


Η Β’ Αθήνας

Στη Β' περιφέρεια Αθήνας όπου πρώτο κόμμα αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε 13 έδρες σε σχέση με τις 9 των προηγούμενων εκλογών.

Εκλέγονται:
Σοφία Σακοράφα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Δραγασάκης, Ρένα Δούρου, Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη, Πέτρος Τατσόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ευστάθιος Παναγούλης, Αποστολος Αλεξόπουλος, Χρυσούλα Καφαντάρη, Βασιλική Κατριβάνου.

Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει επίσης μια επιπλέον έδρα από τις προηγούμενες εκλογές εκλέγοντας 15 βουλευτές: τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωστή Χατζηδάκη, Σοφία Βούλτεψη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Αργύρη Ντινόπουλο, Αδωνι Γεωργιάδη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Άρη Σπηλιωτόπουλο, Γεράσιμο Γιακουμάτο, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Αννα Καραμανλή, Βύρων Πολύδωρα, Κατερίνα Παπακώστα, Γιάννη Παπαθανασίου, Παναγιώτα Ιακωβίδου.

Το ΠΑΣΟΚ έχασε μια έδρα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης ενώ εκλέγονται οι Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και Μίμης Ανδρουλάκης.

Τους τρεις βουλευτές της στην περιφέρεια διατηρεί η ΔΗΜΑΡ τους Φώτη Κουβέλη, Γρηγόρη Ψαριανό, Οδυσσέα Βουδούρη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχασαν 2 βουλευτές από τη δύναμή τους οπότε εκλέχθηκαν Πάνος Καμμένος, Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Καπερνάρος ενώ δεν εκλέχθηκαν σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαίου οι Γιάννης Μανώλης και Παύλος Κοντογιαννίδης.

Τρεις βουλευτές εξέλεξε η Χρυσή Αυγή, όπως και στις προηγούμενες εκλογές τις οποίες καταλαμβάνουν οι Νίκος Μιχαλολιάκος ( η δεύτερη εκλογική περιφέρεια του προέδρου του κόμματος), Ελένη Ζαρούλια, Γεώργιος Γερμένης. Το ΚΚΕ χάνει δύο από τις τέσσερις έδρες του τις οποίες καταλαμβάνουν οι Αλέκα Παπαρήγα και ο Σπύρος Χαλβατζής ενώ δεν εκλέγονται οι Λίνα Κροκίδη, και Χρήστος Κατσώτης.


Υπόλοιπο Αττικής

Στο υπόλοιπο Αττικής ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μια επιπλέον έδρα οπότε εκτός από τους Αλέξη Μητρόπουλο και Νάσος Αθανασίου εκλέγεται και ο Γιώργος Πάντζας. Η ΝΔ παραμένει στους 4 βουλευτές των εκλογών του Μαίου. Εκλέγονται οι Αντώνης Σαμαράς, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος ενώ ο Θανάσης Μπούρας ενδεχομένως να χάσει την έδρα από τον πρόεδρο του κόμματος εφόσον επιλέξει το υπόλοιπο Αττικής. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν μία έδρα οπότε μόνο ο Παύλος Χαϊκάλης εκλέγεται ενώ χάνει την έδρα της η Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου. Με το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου εκλέγεται ο Ιωάννης Γκιόκας και με τη Δημοκρατική Αριστερά ο Βασίλης Οικονόμου.


Α’ Πειραιά

Στην Α' Πειραιώς η Νέα Δημοκρατία κερδίζει μια έδρα την οποία καταλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Κατσαφάδος ενώ την έδρα του διατηρεί ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Με το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Θοδωρής Δρίτσας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Παναγιώτης Μελάς, με τη Χρυσή Αυγή ο Νικόλαος Κουζήλος, και με τη Δημοκρατική Αριστερά η Μαρία Ρεπούση. Την έδρα του στην περιφέρεια χάνει το ΚΚΕ οπότε δεν εκλέγεται η Ελπίδα Παντελάκη.


Β. Πειραιά

Στην Β' Περιφέρεια Πειραιά πρώτο κόμμα αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζοντας δύο έδρες τις οποίες καταλαμβάνουν οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Ευγενία Βαμβακά. Η Ν.Δ. εκλέγει τον Γιάννη Τραγάκη και μία ακόμα έδρα σε σχέση με τις εκλογές του Μαίου την οποία καταλαμβάνει ο Αναστάσιος Νεράντζης. Το ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Λιντζέρης έχασαν την έδρα του κόμματος στην περιφέρεια. Από έναν βουλευτή εξέλεξαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, Ιωάννης Κουράκος, το ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, η Χρυσή Αυγή, Ιωάννης Λαγός και η Δημοκρατική Αριστερά, Μαρία Γιαννακάκη.


Α΄Θεσσαλονίκης

Στην Α' Θεσσαλονίκης η Ν.Δ κέρδισε μια επιπλέον έδρα ανεβάζοντας τον αριθμό των εδρών σε 7. Συγκεκριμένα εκλέγονται οι Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Ιωαννίδης, Ελενα Ράπτη και ο Γιώργος Ορφανός. Και ο ΣΥΡΙΖΑ εξεσφάλισε μια επιπλέον έδρα την οποία κατέλαβε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου ενώ επίσης εκλέγονται οι Τάσος Κουράκης, Ιωάννα Γαϊτάνη, Γιάννης Αμανατίδης. Μια έδρα έχασαν αντίθετα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες οπότε και εκλέγεται ο Γαβριήλ Αβραμίδης που είναι ο πρώτος στη λίστα. Ωστόσο στις εκλογές του Μαίου (με σταυρό προτίμησης) είχαν εκλεγεί οι Χάρης Αηδονόπουλος και Χρυσούλα Γιαταγάνα. Την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια καταλαμβάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και την έδρα του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα (στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί οι Γιάννης Ζιώγας, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης). Με τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Αντώνης Γρέγος και με τη Δημοκρατική Αριστερά η Ασημίνα Ξηροτύρη.


Β. Θεσσαλονίκης

Στην Β' Θεσσαλονίκης η Ν.Δ. κερδίζει μια ακόμα έδρα εκλέγοντας συνολικά δύο βουλευτές, τον Θόδωρο Καράογλου και τον Σάββα Αναστασιάδη. Την έδρα έχασε το ΠΑΣΟΚ οπότε και δεν εκλέγεται ο Χάρης Τσιόκας. Με τους Ανεξάρτητους Ελληνες εκλέγεται η Σταυρουλα Ξουλίδου και όχι ο Απόστολος Χαρουπάκης που είχε εκλεγεί με τον σταυρό προτίμησης στις προηγούμενες εκλογές. Με το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Λίτσα Αμανατίδου με το ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου με τη Χρυσή Αυγή ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος και με τη ΔΗΜΑΡ η Αικατερίνη Μάρκου.


Υπόλοιπη Ελλάδα

Στην Ημαθία ( 4 έδρες) η Νέα Δημοκρατία κέρδισε μία έδρα (Λάζαρος Τσαβδαρίδης ) και η Χρυσή Αυγή επίσης μια έδρα ( Ηλίας Σταύρου) σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Αντίστοιχα την έδρα του έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ οπότε δεν εκλέχθηκε η Ξανθίππη Καρανίκα και το ΚΚΕ, δεν εκλέχθηκε η Ιωάννα Σοφρόνωφ. Από μια έδρα κέρδισαν το ΠΑΣΟΚ (Αγγελος Τόλκας) και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (Κώστας Γιοβανόπουλος)


Στο Κιλκίς ( 3 έδρες) η μια έδρα καταλαμβάνει η ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, μια το ΠΑΣΟΚ και ο Θόδωρος Παραστατίδης και την τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγεται η Ειρήνη Αγαθοπούλου.


Στην Πέλλα (4έδρες) και τις 4 έδρες κερδίζει η Νέα Δημοκρατία. Εκλέγονται οι Γιώργος Καρασμάνης, Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, Διονύσιος Σταμενίτης, Ιορδάνης Τζαμτζής. Μια έδρα χάνει το ΠΑΣΟΚ (Θεοδώρα Τζάκρη) και μια οι Ανεξάρτητοι Ελληνες (Αθανάσιος Γραμματικόπουλος).


Στην Πιερία (4 έδρες) η ΝΔ κερδίζει και τις 4 έδρες. Εκλέγονται οι Κώστας Κουκοδήμος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Δημήτριος Χριστογιάννης και Αννα Μάνη Παπαδημητρίου. Την έδρα τους στην περιφέρεια χάνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες οπότε δεν εκλέγεται ο Ευγένιος Παπαδόπουλος


Στις Σέρρες (7 έδρες) . Τρεις έδρες κέρδισε η Ν.Δ. εκλέγοντας τους Μενέλαο Βλάχβεη, Φωτεινή Αραμπατζή, Θεοφάνη Λεονταρίδη. Μια έδρα επίσης κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ οπότε εκλέγεται η Αφροδίτη Σταμπούλη, την οποία έχασε η ΔΗΜΑΡ (Ευάγγελος Φωτίου). Ένα βουλευτή εκλέγει το ΠΑΣΟΚ, τον Μάρκο Μπόλαρη, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τη Μαρία Κόλλια και η Χρυσή Αυγή τον Νικήτα Σιώη.


Στη Χαλκιδική (3 έδρες) τις έδρες μοιράστηκαν η ΝΔ, Ευθύμιος Καρανάσιος, το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας και ο ΣΥΡΙΖΑ, Αικατερίνη Ιγγλέζη.


Στη μονοεδρική των Γρεβενών εκλέγεται ο Τιμολέων Κοψαχείλης με τη Νέα Δημοκρατία.


Τις 2 έδρες της Καστοριάς μοιράζονται η ΝΔ, εκλέγεται η Μαρία Αντωνίου και ο Σύριζα, εκλέγεται ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, ενώ την έδρα τους χάνουν οι Ανεξέρτητοι Ελληνες και ο Συμεών Κουμπάνης.


Στην Κοζάνη (5 έδρες) η Ν.Δ κέρδισε 2 επιπλέον έδρες οπότε εκτός από τον Γιώργο Κασαπίδη εκλέγονται ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Ελσα Φωτιάδου. Και ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε μια έδρα την οποία καταλαμβάνει η Ευγενία Ουζουνίδου. Την έδρα του έχασε το ΠΑΣΟΚ και ο Πάρις Κουκουλόπουλος καθώς και η ΔΗΜΑΡ ( Θόδωρος Τσικαρδάνης) και το ΚΚΕ ΅(Κωνσταντίνος Σταμπολίδης) ενώ εκλέγεται η Ραχήλ Μακρή με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.


Στη Φλώρινα (2 έδρες) εκλέγεται με τη Ν.Δ. ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μια έδρα, εκλέγεται ο Αθανάσιος Γερμανίδης την οποία χάνει το ΠΑΣΟΚ και ο Νικόλαος Σαμαράς.


Ροδόπη (3 έδρες) ΝΔ: Ευριπίδης Στυλιανίδης, ΣΥΡΙΖΑ: Αϊχάν Καρα γιουσούφ, ΠΑΣΟΚ: Αχμέτ Χατζη οσμάν.


Ξάνθη (3 έδρες) ΠΑΣΟΚ: Δημήτρης Σαλτούρος, ΝΔ: Αλέξανδρος Κοντός, ΣΥΡΙΖΑ: Χουσεΐν Ζεϊμπέκ


Έβρος (4 έδρες) ΝΔ: Κυριάκος Γεροντόπουλος, Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος. ΠΑΣΟΚ: Γιώργος Ντόλιος, Ανεξάρτητοι Έλληνες: Πάνος Καμμένος ή Μαρίνος Ουζουνίδης.


Λάρισα (8 έδρες) Μια ακόμα έδρα κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγοντας εκτός από την Ηρώ Διώτη και τον Δημήτριο Γελάλη. Την έδρα έχασαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και ο Χρήστος Ζώης. Επίσης εκλέγονται:
ΝΔ: Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, ΣΥΡΙΖΑ: Ηρώ Διώτη, ΠΑΣΟΚ: Φίλιππος Σαχινίδης, ΚΚΕ: Γιώργος Λαμπρούλης, Δημοκρατική Αριστερά: Θωμάς Ψύρρας, Χρυσή Αυγή: Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος


Στη Μαγνησία (5 έδρες) εκλέγεται με τη ΝΔ ο Αθανάσιος Νάκος ενώ την έδρα του χάνει το ΚΚΕ και ο Απόστολος Νάννος. Με τους Ανεξάρτητους Ελληνες εκλέγεται η Μαρίνα Χρυσοβελώνη με τη Χρυσή Αυγή ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Επίσης μία έδρα κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ( Αλέξανδρος Μεικόπουλος) και με τη ΔΗΜΑΡ ο Μουτσίνας.


Στην Καρδίτσα ( 5 έδρες) από τις οποίες 4 παίρνει η Νέα Δημοκρατία οπότε εκτός από τους Κώστας Τσιάρας, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος εκλέγεται και ο Σιούφας και μια ο ΣΥΡΙΖΑ οπότε εκλέγεται ο Νίκος Μιχαλάκης. Την έδρα του χάνει ο Βαγγέλης Μπούτας (ΚΚΕ)


Στα Τρίκαλα ( 5 έδρες) κερδίζει 2 έδρες η Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Κώστας Σκρέκας ενώ την έδρα του χάνει το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Οικονόμου την οποία παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Παναγιώτα Δριτσέλη. Μια έδρα κερδίζουν το ΚΚΕ, Αχιλλέας Κανταρτζής και μια η Δημοκρατική Αριστερά, Γιώργος Κυρίτσης


Στα Ιωαννίνα ( 5 έδρες) τις τρεις κέρδισε η Ν.Δ. Κώστας Τασούλας, Σταύρος Καλογιάννης και Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Την έδρα του έχασε το ΚΚΕ και ο Νίκος Εξαρχος. Επίσης εκλέγονται ο Μιχάλης Κασσής με το ΠΑΣΟΚ και ο Χρήστος Μαντάς με το ΣΥΡΙΖΑ.


Την μονοεδρική της Θεσπρωτίας πήρε η ΝΔ. και ο Αντώνης Μπέζας.


Άρτα (3 έδρες) ΝΔ: Γιώργος Στύλιος, ΠΑΣΟΚ: Χρήστος Γκόκας, ΣΥΡΙΖΑ: Ολγα Γεροβασίλη.


Στην Πρέβεζα (2 έδρες) εκλέγεται με τη ΝΔ ο Δημήτρης Τσουμάνης. Την έδρα του χάνει το ΠΑΣΟΚ και ο Βασίλης Ιωάννου την οποία κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.


Αιτωλοακαρνανία (8 έδρες) ΝΔ: Μάριος Σαλμάς, Κων/νος Καραγκούνης, ΠΑΣΟΚ: Θανάσης Μωραίτης, ΣΥΡΙΖΑ: Γιώργος Βαρεμένος, Μαρία Τριανταφύλλου, ΚΚΕ: Νικόλαος Μωραΐτης, ΔΗΜΑΡ: Φώτης Κουβέλης (ή Νίκη Φούντα). Χρυσή Αυγή: Κων/νος Μπαρμπαρούσης.


Αχαΐα ( 9 έδρες) ΝΔ: Αθανάσιος Νταβλούρος, Νικόλαος Νικολόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ: Αλέξης Τσίπρας, Μαρία Κανελλοπούλου, ΠΑΣΟΚ: Γιώργος Παπανδρέου, ΔΗΜΑΡ: Νίκος Τσούκαλης, ΚΚΕ: Νικόλαος Καραθανασόπουλος, Ανεξάρτητοι Ελληνες: Γεώργιος Νταβρής, Χρυσή Αυγή: Μιχαήλ Αβράμης.


Ηλεία (6 έδρες) ΝΔ: Κων/νος Τζαβάρας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Γιώργος Κοντογιάννης, Ανδρέας Μαρίνος, ΣΥΡΙΖΑ: Ευσταθία Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, ΠΑΣΟΚ: Γιάννης Κουτσούκος.


Φθιώτιδα (5 έδρες) ΝΔ: Χρήστος Σταϊκούρας Νικόλαος Σταυρογιάννης, Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, Ελένη Μακρή θεωδόρου, ΣΥΡΙΖΑ: Βασίλης Κυριακάκης.


Ευρυτανία (μονοεδρική) ΝΔ: Κώστας Κοντογεώργος


Φωκίδα (μονοεδρική) ΝΔ: Ασπασία Μανδρέκα.


Βοιωτία ( 4 έδρες) ΝΔ: Γιάννης Καράμπελας, Ανδρέας Κουτσούμπας, Βαγγέλης Μπασιάκος, ΣΥΡΙΖΑ: Γιάννης Στάθας.


Εύβοια ( 6 έδρες) ΣΥΡΙΖΑ: Βαγγέλης Αποστόλου, Ν.Δ: Συμεών Κεδίκογλου του Βασιλείου, ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου του Αγγελου, ΔΗΜΑΡ: Δημήτρης Αναγνωστάκης, Ανεξάρτητοι Ελληνες: Κώστας Μαρκόπουλος, Χρυσή Αυγή: Νικόλαος Μίχος.


Δωδεκάνησα (5 έδρες) ΝΔ: Βασίλης Υψηλάντης, Εμμανουήλ Κονσόλας, Ανεξάρτητοι Ελληνες: Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη. ΠΑΣΟΚ: Δημήτρης Κρεμαστινός, ΣΥΡΙΖΑ Γάκης Δημήτριος


Κυκλάδες ( 3 έδρες) ΝΔ: Ιωάννης Βρούτσης, ΣΥΡΙΖΑ: Νίκος Συρμαλένιος, ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.


Λέσβος-Λήμνος (3 έδρες) ΝΔ: Παύλος Βογιατζής. ΣΥΡΙΖΑ: Ιωάννης Ζερδελής, ΠΑΣΟΚ Νικόλαος Σηφουνάκης.


Σάμος (μονοεδρική) ΣΥΡΙΖΑ Αγνή Καλογέρη.


Χίου (2 έδρες) ΝΔ: Κων/νος Μουσουρούλης. ΠΑΣΟΚ: Κων/νος Τριαντάφυλλος.


Κεφαλληνία-Ιθάκη (μονοεδρική) ΣΥΡΙΖΑ: Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.


Κέρκυρα (3 έδρες) ΠΑΣΟΚ Αγγελική Γκεράκου, ΝΔ: Νίκος Δένδιας, Στέφανος Γκίκας.


Λευκάδα (μονοεδρική) ΝΔ: Θοδωρής Σολδάτος.


Ζάκυνθος (μονοεδρική) ΣΥΡΙΖΑ Χαράλαμπος Κοντόνης.


Χανιά (4 έδρες) ΝΔ: Μανούσος Βολουδάκης, Κυριάκος Βιρβιδάκης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ΣΥΡΙΖΑ: Γιώργος Σταθάκης.


Ρέθυμνο (2 έδρες) Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ΣΥΡΙΖΑ: Ανδρέας Ξανθός.


Ηράκλειο (8 έδρες) ΝΔ: Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μάξιμος Σενετάκης,Ελευθέριος Αυγενάκης, ΠΑΣΟΚ: Βαγγέλης Βενιζέλος ή Βασίλειος Κεγκέρογλου, ΣΥΡΙΖΑ: Μιχάλης Κριτσωτάκης, Μαρία Διακάκη, ΔΗΜΑΡ: Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ανεξάρτητοι Ελληνες: Μαρία Νότη.


Λασίθι (2 έδρες) ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης, ΝΔ: Γιάννης Πλακιωτάκης.


Μεσσηνία (5 έδρες) ΝΔ: Αντώνης Σαμαράς, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ΣΥΡΙΖΑ: Θανάσης Πετράκος, Χρυσή Αυγή: Δημήτρης Κουκούτσης


Αργολίδα (3 έδρες) ΝΔ: Γιάννης Ανδριανός. ΠΑΣΟΚ: Γιάννης Μανιάτης. ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτρης Κοδέλας.


Λακωνία (3 έδρες) ΝΔ: Θανάσης Δαβάκης. ΠΑΣΟΚ: Λεωνίδας Γρηγοράκος, ΣΥΡΙΖΑ: Σταύρος Αραχωβίτης.


Αρκαδία (3 έδρες) ΝΔ: Ανδρέας Λυκουρέντζος, ΠΑΣΟΚ: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ: Κώστας Ζαχαριάς.


Κορινθία (4 έδρες) ΝΔ: Νίκος Ταγαράς, Χρήστος Δήμας, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Χρυσή Αυγή: Ευστάθιος Μπούκουρας





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου