Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αλβανοί λαθρομετανάστες λήστεψαν το σπίτι & πήραν όμηρο τον πεθερό του Δώνη ~ Πυροβολούσαν αστυνομικούς +Βίντεο


*Είδατε για πότε ενεργοποιήθηκαν δεκάδες αστυνομικοί, περιπολικά & ελικόπτερο όταν οι αδιστακτοι ρατσιστές Αλβανοί μπούκαραν στα σπίτια των πλουσίων;

Συνελήφθησαν σήμερα (28-6-2012) το απόγευμα στην Κηφισιά κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) αλλοδαποί δράστες ένοπλης ληστείας σε σπίτι στη Κηφισιά:

Ειδικότερα, το μεσημέρι, οι δύο δράστες εισήλθαν σε σπίτι στην Κηφισιά με σκοπό την ληστεία, έχοντας όπλο και μαχαίρι με τα οποία απείλησαν 74χρονο ένοικο ημεδαπό...


Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν και στην περιοχή κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς και προκειμένου να διαφύγουν χρησιμοποίησαν για σύντομο χρονικό διάστημα ως «προκάλυμμα» τον 74χρονο ημεδαπό, τον οποίο άφησαν σε κοντινό σημείο.

Επιπλέον για να αποφύγουν την σύλληψη πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν και τραυμάτισαν έναν από τους δράστες.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους οργανώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις σε δύο (2) περιμετρικές ζώνες ασφάλειας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της ΕΚΑΜ, της Άμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής. Συνέδραμαν επίσης αστυνομικό ελικόπτερο και ομάδα αστυνομικών σκύλων.

Την 15.55΄ ώρα εντοπίστηκαν οι δράστες σε αυλή οικίας στην διασταύρωση των οδών Θεοτοκοπούλου και Χειμάρρας, στην περιοχή της Κηφισιάς και οι αστυνομικοί, μετά από ανταλλαγή πυρών, κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, την 17.55΄ ώρα εντοπίστηκε και ο δεύτερος δράστης, σε αυλή οικίας στην οδό Θεοτοκοπούλου, όπου και συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το πιστόλι και το μαχαίρι. Επιπλέον στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν διάφορα τιμαλφή, τα οποία είχαν αφαιρέσει από την οικία .

Την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε αλλά περιστατικά ένοπλων ληστειών και συναφών αδικημάτων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Καρέ-καρέ η επιχείρηση της αστυνομίας στην Κηφισιά


Συνελήφθησαν οι δράστες οι οποίοι λίγο πριν από τις 14:00 εισέβαλαν σε σπίτι στην οδό Ζίτσης 3 στην Κηφισιά με σκοπό τη ληστεία. Πρόκειται για την οικία του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη.

Ο πρώτος δράστης, ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής, είχε συλληφθεί νωρίτερα ενώ ο δεύτερος συνελήφθη στις 17:55 έξω από πολυκατοικία στην οδό Θεοτοκοπούλου 11 στην Κηφισία.

Ο δράσης παρέμενε για ώρες ταμπουρωμένος σε σπίτι το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Αρεταίου. Πριν από λίγο και παρά το γεγονός ότι ήταν περικυκλωμένος από δυνάμεις των ΕΚΑΜ, οι άνδρες των οποίων τον καλούσαν να παραδοθεί, προσπάθησε να διαφύγει, συνελήφθη όμως λίγα μέτρα παρακάτω. Ο δράστης είναι τραυματισμένος από σφαίρα στο χέρι και ήδη τον έχει παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μεταφέρει στον Ευαγγελισμό.

Την ώρα της διάρρηξης στο σπίτι βρίσκονταν τα πεθερικά του Γιώργου Δώνη, η σύζυγός του και το νεογέννητο παιδί τους. Οι δράστες κλείδωσαν στην τουαλέτα το ηλικιωμένο ζευγάρι και το βρέφος, ενώ η σύζυγος του γνωστού προπονητή η οποία είχε αντιληφθεί την παρουσία τους, ενημέρωσε το φρουρό του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το σπίτι του οποίου απέχει μόλις λίγα μέτρα.


Ο φρουρός με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Λίγο αργότερα ένα περιπολικό κατέφθασε στο σημείο. Οι δράστες πυροβόλησαν τον οδηγό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι. Ο Αρχιφύλακας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους ληστές και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο.

Ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε στο χέρι, ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν, παίρνοντας τον πεθερό του Γιώργου Δώνη ως όμηρο.


Λίγα λεπτά αργότερα, τον εγκατέλειψαν στο ρέμα του Κοκκιναρά. Αστυνομικοί εντόπισαν τον ηλικιωμένο και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς.

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία αστυνομικό και τον μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί προέβησαν στη σύλληψη του ενός εκ των δύο δραστών.

Ο δεύτερος δράστης συνελήφθη λίγο πριν από τις 18:00 από άνδρες των ΕΚΑΜ, όταν προσπάθησε να διαφύγει από την πολυκατοικία στην οποία είχε ταμπουρωθεί.


 



Πάνω από 10 λεπτά αφιέρωσε στο θέμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Δείτε το από...
http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/Κεντρικο-δελτιο-28-06-12.aspx

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ρατσιστές Αλβανοί, πυροβόλησαν και μέσα στο σπίτι του Δώνη.



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου