Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ιδού η μυστική συνταγή για φρέσκια επιδερμίδα α λα Τομ Κρουζ


Κάποιοι απευθύνονται στον πλαστικό χειρουργό, άλλοι προτιμούν τις ενέσεις botox και υαλουρονικού οξέως, υπάρχουν όμως κι εκείνοι οι σταρ που επιλέγουν πιο... φυσικές λύσεις για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα του προσώπου τους.

Ο Tom Cruise, για παράδειγμα, έχει παραδεχτεί σε φίλους του –τουλάχιστον σύμφωνα με το περιοδικό «Now»- ότι τα...


περιττώματα πουλιών έχουν θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος σταρ φτιάχνει ένα μίγμα από περιττώματα αηδονιού, ρύζι και νερό και το απλώνει στο πρόσωπό του σαν μάσκα. Πηγή από το περιβάλλον του, μάλιστα, αναφέρει ότι η όλη διαδικασία δε φαίνεται καθόλου παράξενη στον Tom, καθώς έχει ακούσει πολύ πιο περίεργες συνήθειες και πρακτικές. Η ίδια πηγή πιθανολογεί ότι τη μάσκα με τα περιττώματα αηδονιού την έχουν δοκιμάσει και οι Beckham, οι οποίοι, ως γνωστόν, είναι φίλοι των Cruise και Holmes.



Tom Cruise - Katie Holmes: Χώρισαν!

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, o Tom Cruise και η Katie Holmes χώρισαν, μετά από πέντε χρόνια γάμου και ένα παιδί. «Αυτή είναι μια προσωπική και ιδιωτική υπόθεση για την Katie και την οικογένειά της. Πρωταρχικό μέλημά της παραμένει, όπως πάντα, το συμφέρον της κόρης της» δήλωσε ο δικηγόρος της Holmes, Jonathan Wolfe στο περιοδικό «People».

Τρυφεροί γονείς και οι δύο, στις περισσότερες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, εμφανιζόταν σχεδόν πάντα με τη μονάκριβη κόρη τους και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα υπερπροστατευτικοί μαζί της! Ο Tom τον προηγούμενο μόλις μήνα μίλησε στο περιοδικό «People» με απροκάλυπτο θαυμασμό για τη γυναίκα του και μητέρα της κόρης του Suri, αποκαλύπτοντας τη ρομαντική πλευρά του! «Η Katie είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει μέσα πέντε λεπτά μαζί της. Κάνει τα πάντα με έναν όμορφο δημιουργικό τρόπο. Εκπέμπει μια ζεστασιά και ως καλλιτέχνης αλλά και ως μητέρα. Είναι αστεία και γοητευτική και όταν τριγυρίζει μέσα στο δωμάτιο απλά αισθάνομαι άνετα.» Συνεχίζοντας το χειμαρρώδη μόνολογό του είπε: «Είμαι ρομαντικός. Μου αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί και το απολαμβάνω. Δεν ξέρω τι να πω - είμαι απλά χαρούμενος, και αυτό το συναίσθημα το έχω από την πρώτη που τη γνώρισα. Αυτό που έχουμε οι δυο μας είναι πολύ ιδιαίτερο.»

Ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας, ενώ η Katie στη Νέα Υόρκη με την κόρη τους. Ο 49χρονος Cruise και η 33χρονη Holmes παντρεύτηκαν το Νοέμβρη του 2006 και έχουν αποκτήσει μαζί την 6χρονη Suri. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον Tom, ο οποίος έχει παντρευτεί στο παρελθόν με την Nicole Kidman , με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά μέσω της υιοθεσίας και με τη Mimi Rogers. Για την Katie ήταν ο πρώτος.

Αγγελιοφόρος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μυστικές συνταγές ομορφιάς με υλικά κουζίνας...

http://www.mediafire.com/?ak6iv7o6mp6kkn6

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει σκατόφατσα.

Ανώνυμος είπε...

θα θελες να χεις ομως αυτη τη σκατοφατσα φιλε ανωνυμε!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου