Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αστυνομικοί μήνυσαν την Λιάνα Κανέλλη +Βίντεο


Μήνυση κατά της βουλευτού τού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελληνοφώνων, Λιάνας Κανέλλη, για εξύβριση κατέθεσε, το πρωί, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε προ ημερών το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, αφορμή στάθηκε δήλωση της κα. Κανέλλη σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, όπου αποκαλεί...
 <<φασιστοτσόγλανους>> ορισμένους αστυνομικούς. Η δήλωση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά το γνωστό επεισόδιο που είχε η βουλευτίνα, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, κατά το οποίο υπήρξε θύμα άσκησης βίας από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. <<Δεν δεχόμαστε να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλουν. Δεν είμαστε ούτε "φασίστες" ούτε "τσόγλανοι">>, είπε, μιλώντας προς το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας, ο οποίος επιφυλάχθηκε να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια σε βάρος της κα. Κανέλλη.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση -μεταξύ άλλων- αναφέρει: <<Σεβόμαστε και δεχόμαστε κάθε άποψη. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη φράση μας προσβάλλει ως άτομα, ως Έλληνες Αστυνομικούς και ως εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κατά κρατικών λειτουργών - ένστολων εργαζομένων. Επισημαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας και η μήνυσή μας αφορά μία συγκεκριμένη πράξη ενός συγκεκριμένου προσώπου και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε λάθος βάση>>.

«Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια με κίνητρα που δημιουργούν ερωτηματικά», χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, τη μήνυση κατά της βουλευτή του κόμματος, Λιάνας Κανέλλη, από το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης, την οποία επικαλούνται έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους». «Η μήνυση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ έχει κατ' επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση όπου προστίθεται ότι «η κ. Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της».





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ζόμπι υπάνθρωπος είναι αυτή η Γαρυφαλιά, νεκρή διανοητικά όπως και τα υπόλοιπα καθάρματα του ΚΚΕ.

Δημοσίευση σχολίου