Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Game of Thrones ~ Η πραγματική εμφάνιση των πρωταγωνιστών (Φωτό)


Η δεύτερη season του Game of Thrones τέλειωσε και μπορούμε άνετα να "κουτσομπολέψουμε" λίγο τους βασικούς πρωταγωνιστές μέχρι τον επόμενο Απρίλιο που θα παίρνουμε και πάλι την εβδομαδιαία "δόση" μας.
Οι πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων ετών, είναι πολλοί και με διαφορετικό ιστορικό ο καθένας. Μερικοί είναι πετυχημένοι και αναγνωρίσιμοι ηθοποιοί ενώ άλλοι τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα στον χώρο. Όπως και να χει, η συμμετοχή τους στο Game of Thrones είναι κάτι που θα ζήλευαν πολλοί.

Ας δούμε τους σημαντικότερους:

Sean Bean

Είναι γνωστό αστείο στο ίντερνετ πως όπου και να παίξει ο Sean Bean, είτε πρόκειται για ταινία, είτε για σειρά, είτε ακόμα και για διαφήμιση, σκοτώνεται!

Έτσι ο Βρετανός ηθοποιός προτού να υποδυθεί τον Ned Stark (και να αποκεφαλιστεί) στο GOT, έπαιξε τον Boromir (one does not simply walk into mordor) και έγινε διάσημο meme, πριν να σκοτωθεί από αιμοδιψή Orcs.

Άλλες δουλειές του είναι το Patriot Games, το Anna Karenina, το Ronin, το Don't Say a Word, το Silent Hill.









 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Peter Dinklage

Ο αγαπημένος μας Tyrion Lannister, είχε διακριθεί με την ερμηνεία του στην ταινία The Station Agent ενώ η καριέρα του περιλαμβάνει και πολλούς τηλεοπτικούς ρόλους, όπως στο περίφημο Nip/Tuck.

Με το φανταστικό ήταν ήδη εξοικειωμένος και από τα Χρονικά της Νάρνια.






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Lena Headey

Αν έχεις υποδυθεί με επιτυχία τη βασίλισσα Γκουίνεβιρ αλλά και τη βασίλισσα της Σπάρτης, σύζυγο του Λεωνίδα, το επόμενο στάδιο είναι η Cersei Lannister!

Η Βρετανίδα ηθοποιός εκτός από την μίνι σειρά Merlin και τους 300 του Zack Snyder, έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Gossip, The Brothers Grimm και Aberdeen.








































Mark Addy

Θυμάστε τον χαρωπό Fred Flintstone στην ταινία Viva Rock Vegas αλλά και τον εσωστρεφή Dave στην ταινία The Full Monty; Ε, αυτός μεγάλωσε και έγινε ο βασιλιάς Robert Baratheon.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
Michelle Fairley


Πριν να γίνει Catelyn Stark, ήταν η μητέρα της Ερμιόνης!










Emilia Clarke

Η Daenerys Targaryen στην πραγματικότητα είναι μελαχροινή, αν και αυτό δεν μας πειράζει καθόλου!

Έχει εμφανιστεί μόνο στη σειρά Doctors αλλά και στην ταινία Triassic Attack.


























Aidan Gillen

Πριν να γίνει ο διπρόσωπος Petyr Baelish, ήταν ο ομοφυλόφιλος Stuart Jones στη βρετανική σειρά Queer as Folk αλλά και ο Tommy Carcetti στο The Wire.

































Charles Dance
 

Πιο γνωστός, πριν να γίνει ο bamf Tywin Lannister, είχε γίνει με τη συμμετοχή του στην ταινία Aliens, ως γιατρός σε φυλακή αλλά και αντικείμενο του πόθου της Ripley.















Jason Momoa

Το αστέρι του Momoa, που υποδύθηκε τον Khal Drogo στη σειρά, αρχίζει σιγά σιγά να ανατέλλει καθώς δεν είναι και λίγο να είσαι ο νέος Conan.













Alfie Allen

 Ο Theon Greyjoy του GOT ζούσε στη σκιά της διάσημης αδερφής του, της τραγουδίστριας Lily Allen, η οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι για αυτόν, το Alfie.









Natalie Dormer

Πριν να γίνει η Margaery Tyrell, έπαιξε την Anne Boleyn στη σειρά The Tudors.

Επίσης ήταν και η ξανθούλα που αιφνιδίασε με ένα φιλί τον Captain America.






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Jack Gleeson

Για τον ρόλο του ως Joffrey Baratheon σίγουρα τον μίσησαν πολλοί. Πριν από αυτό όμως ήταν απλά ένα αθώο παιδάκι στο Batman Begins.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gwendoline Christie

Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση, είναι της ηθοποιού που υποδύεται την Brienne of Tarth, η οποία στο παρελθόν ήταν γυμνάστρια και στην πραγματικότητα είναι αρκετά κομψή και θηλυκή.







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sophie Turner

Η τηλεοπτική Sansa Stark βάφει τα μαλλιά της κόκκινα για τις ανάγκες του ρόλου της. Το φυσικό της χρώμα είναι το ξανθό.

Επίσης είναι καλή φίλη με την Maisie Williams που υποδύεται την αδερφή της, Arya.








 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
Maisie Williams

Η Maisie φαινόταν αγοροκόριτσο και πριν να πάρει τον ρόλο της Arya Stark.


























Πηγή: cosmo.gr / imdb



Extra: H ερωμένη του νάνου στη σειρά, η Shae, είναι μια Τουρκάλα ηθοποιός που ζει στη Γερμανία κι έχει προσφέρει πολλά στο χώρο της 7ης τέχνης...

3 σχόλια:

st είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ φίλε Kraso δεν μας είπες για το ένδοξο παρελθόν της Sibel Kikili που ενσαρκώνει την ερωμένη του Tyrion Lannister. Glorious yesterdays!!!Πως ξεκίνησε την καριέρα της, τις ταινίες που έχει παίξει και τους ρόλους!!!!

Κρασοπατήρ είπε...

Πιάστηκα αδιάβαστος σε ένα τόσο μείζον θέμα!

Από ότι κατάλαβα είναι Τουρκάλα με Κουρδικές καταβολές, που ζει στο Αμβούργο, ακτιβίστρια κατά της καταπίεσης των γυναικών στο Ισλάμ.

Έκανε ρινοπλαστική για να κόψει το τουρκομπουγατσομάχαιρο της...


κι έχει παίξει σε κάτι τσοντούλες.

Έβαλα σχετική φωτό :)

Ανώνυμος είπε...

H Sibel Kekilli έχει και τον τεράστιο ρόλο της Sibel Güner στην ταινιάρα του Γερμανού (με Τούρκους γονείς) σκηνοθέτη Fatih Akın "Gegen die Wand (2004)" [http://www.imdb.com/title/tt0347048/].

Δημοσίευση σχολίου