Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Οι Αλβανοί πουλάνε την ηρωίνη ~ Επεισόδιο Νο96513543532


Βρέθηκαν πάνω από 18 κιλά ηρωίνης, 6 κιλά χασίς, κοκαΐνη, καλάσνικωφ, πιστόλια κ.ά.!

Συνελήφθη χθες (4-7-2012) το απόγευμα στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών, κατοχή όπλων, καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και συσκευασίας ναρκωτικών.


Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για αλλοδαπό, που διακινεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, τον εντόπισαν καθώς και οικία που είχε μετατρέψει σε εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ναρκωτικών και τον συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –18.190- γραμμ.

Ποσότητα ΚΟΚΑΙΝΗΣ βάρους –450- γραμμ.

Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –6.125- γραμμ.

Ποσότητα άγνωστης σκόνης βάρους –4.815- γραμμ.

Δύο (2) τυφέκια KALASHNIKOV , με δύο γεμιστήρες και δύο σιγαστήρες.

Ένα (1) πιστόλι, με γεμιστήρα και σιγαστήρα.

-139- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ένα (1) πλήρες εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Χρηματικό ποσό (700) ευρώ.

Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Μία (1) ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στους Αγ. Αναργύρους Αττικής

Δύο Αλβανοί κι ένας γύφτος συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους Αττικής κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών για σπείρα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κάνναβης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τους δράστες και το σπίτι που αποθήκευαν τα ναρκωτικά και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 83.200 γραμ., το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας, έξι κινητά τηλέφωνα και τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




Ισόβια στον Αλβανό για τον φόνο 40χρονου περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων!

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Πρέβεζας σε 24χρονο Αλβανό για την άγρια δολοφονία περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων στις 30 Ιουνίου του 2006. Ο δράστης (που πάντως δεν ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα) αναζητούνταν από τις Αρχές, οι οποίες 6 χρόνια μετά, τον περασμένο Μάρτιο, τον συνέλαβαν στην Κακαβιά. 
Κατά το διαβατηριακό έλεγχο στα σύνορα, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς, ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία. 
Άμεσα συνελήφθη και πρόσφατα καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ο 24χρονος σήμερα (τότε 18χρονος!) δράστης, είχε και συνεργό, ο οποίος όμως αναζητείται ακόμη.



Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών στην Ρόδο και συνελήφθησαν τα τρία μέλη της

Εξιχνιάστηκαν (30) διαρρήξεις αυτοκίνητων.


Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός κλεμμένων αντικειμένων καθώς και ένα πιστόλι με πέντε σφαίρες.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου εγκληματική ομάδα αλλοδαπών διαρρηκτών και σ υνελήφθησαν τα τρία μέλη της, υπήκοοι Παλαιστίνης, Αλγερίας και Λιβύης ηλικίας 19, 26 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διέπρατταν διαρρήξεις αυτοκίνητων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ρόδου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας, της παράνομης οπλοκατοχής και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών προσήχθησαν χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου οι τρεις συλληφθέντες οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο δίμηνο είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και σκοπό την διάπραξη κλοπών από αυτοκίνητα.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων στην πόλη της Ρόδου, όπου βρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων προερχόμενων από διαρρήξεις, που είχαν διαπράξει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, χρήματα κλπ.

Επιπλέον κατά την έρευνα που έγινε στην οικία του 19χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι με πέντε (5) φυσίγγια, ένα (1) τσεκούρι και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται και καλούνται οι πολίτες, που έχουν υποστεί διαρρήξεις τα οχήματα τους, να μεταβούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για τυχόν αναγνώριση - ταυτοποίηση κλαπέντων αντικειμένων.
Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τριάντα (30) διαρρήξεις αυτοκινήτων που βρίσκονταν σταθμευμένα στις περιοχές Σαν Φραντζίσκο, Ψαροπούλα, Σταδίου Διαγόρα, Αρχαίου Σταδίου, Κάτω Πέτρες, στην Ακρόπολη και περιμετρικά της Παλιάς πόλης της Ρόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτική Ρόδου.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία διερευνά τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου