Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Βότκα με... χασίς διαθέσιμη στον Καναδά



Η βότκα Mary Jane’s hemp είναι διαθέσιμη για αγορά στον Καναδά, συνεχίζοντας την τάση των αλκοολούχων ποτών που συνδέονται με την κάνναβη.

Νωρίτερα φέτος το db ανέφερε ότι ένας αριθμός οινοποιών της Καλιφόρνιας παράγουν κρυφά κρασιά που συνδέονται με την κάνναβη.

Τώρα, στον Καναδά μπορείτε να αγοράσετε,...
 “καθ΄ όλα-φυσική καναδική βότκα προϊόν μικρο-απόσταξης από επιλογή εγχώριων συστατικών.”

Η βότκα Mary jane’s hemp έρχεται σε τέσσερις γεύσεις: πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο και παπάγια.

Κάθε βότκα λέγεται ότι είναι “χειροποίητη και πολυ-απεσταγμένη σε αποστακτήρα χαλκού χρησιμοποιώντας επιλεγμένα δημητριακά και σχολαστικά φιλτραρισμένο νερό. ”

Διαφημίζεται κάτω από το όνομα της ομάδας Queen of Spirits και διανέμεται από την Alberta, Canada.

Το νομικό καθεστώς της κάνναβης στον Καναδά είναι υπό διένεξη. Το Ανώτερο δικαστήριο και τα εφετεία στο Οντάριο έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι οι Καναδέζικοι νόμοι για την κάνναβη δεν έχουν καμία ισχύ.

Μια δημοσκόπηση του 2012 από τη Research Φόρουμ προτείνει ότι «το 66% των Καναδών είναι υπέρ της νομιμοποίησης ή αποποινικοποίηση της μαριχουάνας, με μόλις 20% να υποστηρίζουν την παραμονή των νόμων, όπως είναι τώρα.”

Η καλλιέργεια της κάνναβης είναι παράνομη σήμερα στον Καναδά, με εξαιρέσεις μόνο για ιατρική χρήση.




Ηνωμένο Βασίλειο: Οι στρεσαρισμένοι Βρετανοί πίνουν πολύ


Τρεις στους πέντε (62%), Βρετανούς καταναλώνουν αλκοόλ για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν το βράδυ, σύμφωνα με νέα έρευνα για το αλκοόλ από την Drinkaware.


Το 44% από τους 2.008 ερωτηθέντες, ηλικίας 30-45 ετών, αισθάνονται την ανάγκη να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν καθημερινά ή τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, με πάνω από το ένα τρίτο (37%) να σκέφτονται ένα γρήγορο ποτό προτού να πάνε σπίτι. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πιουν ένα οινοπνευματώδες ποτό, αν είχαν μια αγχωτική ημέρα (44%) ή μια κακή μέρα στη δουλειά (29%). Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η προμήθεια του ποτού είναι μέρος μιας ρουτίνας ? 68% έχει το αλκοόλ στο σπίτι και σχεδόν τα τρία τέταρτα (71%) το αγοράζουν τακτικά από το παντοπωλείο τους.

Το ένα τρίτο των ανδρών ηλικίας 30-45 και το 43% των γυναικών της ίδιας ηλικιακής ομάδας, αναφέρει η έρευνα, πίνουν πάνω από τις προτεινόμενες ημερήσιες μονάδες . Πάνω από το ένα πέμπτο (21%) των ανδρών και μία στις έξι (15%) γυναίκες, πίνουν κάθε μέρα ή τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την οργάνωση, η κατανάλωση αλκοόλ σε αυτά τα επίπεδα “βάζει σε κίνδυνο για πολλές βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βλάβες της υγείας όπως η νόσος του ήπατος και καρκίνος”.


Η έρευνα διαπίστωσε επίσης:

Οι ενήλικες κατηγορούν την εργασία / το γραφείο (60%), τα χρήματα / οικονομικές ανησυχίες (49%) και την οικιακή/ οικογενειακή ζωή (36%) ως αιτίες του στρες.

Οι πότες συνήθως πίνουν το πρώτο τους αλκοολούχο ποτό με το δείπνο (24%) ή βλέποντας τηλεόραση στη συνέχεια (33%)

Η Siobhan McCann, επικεφαλής των εκστρατειών και των επικοινωνιών στη Drinkaware, δήλωσε: «Το αλκοόλ μπορεί να είναι ένας« ψεύτικος φίλος »όταν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το άγχος. Ακόμα κι αν μπορεί να φαίνεται σαν ένα ποτό που μπορεί να ανακουφίσει τις πιέσεις της ημέρας, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

«Το στρες μπορεί επίσης να αποτελέσει δικαιολογία για τους ανθρώπους για να πίνουν περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε, ειδικά αν δεν συνειδητοποιούν τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει για την υγεία και την ευημερία τους.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση συμβουλεύει ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να πίνουν τακτικά περισσότερες μονάδες αλκοόλ από τις καθημερινές κατευθυντήριες γραμμές, των 3-4 μονάδων αλκοόλ για τους άνδρες (που ισοδυναμεί με μιάμιση πίντα μπύρας 4%) και 2-3 μονάδες αλκοόλ για τις γυναίκες (ισοδυναμεί με ένα ποτήρι 175 ml κρασί). «Τακτικά» σημαίνει καθημερινή κατανάλωση ή τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Ι μονάδα αλκοόλ ισούται με 10ml καθαρής αλκοόλης

 
http://www.krasiagr.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου