Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Καθαρή σύμπτωση: Ακροαριστερός "αντιεξουσιαστής" ήταν ο σεσημασμένος ναρκέμπορας που στόχευσε τον "μπάτσο"


Δείτε βίντεο με τη σύλληψη παρακάτω

Παραδόθηκε λόγω ...καύσωνα και συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο ένας από τους δύο νεαρούς, που το πρωί είχαν απειλήσει με κυνηγετική καραμπίνα μέσα από αυτοκίνητο στα Γλυκά Νερά αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράστης, ο οποίος προσπάθησε να τους ελέγξει.

Ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, εμπόριο όπλων και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Μάλιστα είχε πάνω του πλαστή...
 ρουμανική ταυτότητα.

Μετά την απειλή των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ιλλιγιώδη ταχύτητα και διέφυγε του ελέγχου.

Οι δύο ύποπτοι εγκατέλειψαν το όχημά τους στο ύψος των Γλυκών Νερών και άρχισε καταδίωξη και εκτεταμένες έρευνες, στις οποίες συμμετείχε και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ ήταν σε εξέλιξη, ο 30χρονος πλησίασε τηλεοπτικό συνεργείο που είχε μεταβεί στην περιοχή για να καλύψει δημοσιογραφικά τις έρευνες και τους είπε να ειδοποιήσουν την αστυνομία να έρθει να τον πιάσει γιατί δεν άντεχε άλλο τη ...ζέστη.

Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου στην αρχή δεν τον πίστεψαν, αλλά στη συνέχεια πείστηκαν και πήραν την αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί άκουσαν στο τηλέφωνα να τους λένε τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου ότι αυτός που αναζητούσαν ήταν δίπλα τους και περίμενε να τον συλλάβουν, νόμισαν ότι τους κάνουν ...πλάκα. Τελικά πείστηκαν και αυτοί και πήγαν και συνέλαβαν τον 30χρονο. Οι δε έρευνες συνεχίζονται για την σύλληψη του συνεργού του.

Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό με ακροαριστερό-αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής όπου ανακρίνεται.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου