Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Σοβαρό ρατσιστικό επεισόδιο στο Περιστέρι



Αγέλη 10 επικίνδυνων ζώων από το Πακιστάν έστησε καρτέρι κι επιτέθηκε με απίστευτο ρατσιστικό μίσος εναντίον δύο νέων Ελλήνων.

Το νεαρό ζευγάρι περνούσε τυχαία από την ενέδρα τους κι ενώ βρισκόταν πάνω σε δίκυκλα, τα λυσσασμένα ζώα τους επιτέθηκαν με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Η 19χρονη γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι, ενώ ο 20χρονος άνδρας τραύμα στο κεφάλι και βρίσκονται σε νοσοκομείο.


Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στο Περιστέρι (3) αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος (2) ημεδαπών.

Επιπλέον οι δύο από τους συλληφθέντες κατηγορούνται ότι αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς

Συνελήφθησαν σήμερα (29.07.2012) τα ξημερώματα, στο Περιστέρι Αττικής τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν απρόκλητα και προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε δύο ημεδαπούς (19χρονη γυναίκα και 20χρονο άντρα), ενώ οι δύο από αυτούς αντιστάθηκαν επιπλέον κατά τη σύλληψή τους.

Ειδικότερα, οι τρεις συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα δέκα (10) περίπου ομοεθνών τους, οι οποίοι την 02.30 ώρα σήμερα, σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκαν στους δύο ημεδαπούς, που διέρχονταν με δίκυκλα από το σημείο και τους τραυμάτισαν, χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Οι δύο παθόντες ημεδαποί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής. Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι, ενώ ο άνδρας τραύμα στο κεφάλι.

Επιπλέον, οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν - επενέβησαν στο περιστατικό, αντιστάθηκαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία για να αποφύγουν τη σύλληψή τους,.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου