Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Οι ρατσιστικές επιθέσεις της ημέρας +Λάθρο-news today

4 Ινδοί και Πακιστανοί βίασαν 16χρονη στην Κρήτη
Αλγερινοί διέρρηξαν δέκα αυτοκίνητα στην Κορινθία
Αλβανοί κλέβουν τουρίστες στη Χαλκιδική
Γύφτοι κάλεσαν ταξί για να... ληστέψουν τον οδηγό!
Άγρια ρατσιστική επίθεση στη Λευκάδα
Μαύρη πόρνη δάγκωσε αστυνομικό στην Πάτρα
Σπείρα Βουλγάρων άδειασε 56 σπίτια στη Λακωνία
Πρόλαβαν τους γύφτους πριν κάνουν την διάρρηξη
Σύλληψη Αλβανού δολοφόνου στην Φλώρινα
Γυφτοβούλγαροι ρήμαζαν αποθήκες στην Βόρειο Ελλάδα
Εξανάγκαζαν με βουντού Νιγηριανή ώστε να εκδίδεται
Μαύρος πωλούσε ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη
Βούλγαρος ρήμαζε τα σπίτια στην Ορεστιάδα
Αλβανός έκανε βαποράκι ηρωίνης τον 10χρονο γιό του στα Ιωάννινα
Ρουμάνοι κατάκλεβαν εξοχικά στην Κορινθία
Βίντεο με γύφτους που χτυπάνε & κλέβουνε ηλικιωμένο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας


 
4 Ινδοί και Πακιστανοί βίασαν 16χρονη στην Κρήτη

Ένα 16χρονο κορίτσι , χρησιμοποιήθηκε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις 4 ανδρών, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που πλέον ερευνούν μια νέα υπόθεση σωματεμπορίας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα και όπως καταγγέλθηκε από την 16χρονη από τη Βουλγαρία, δύο Πακιστανοί και μια γυναίκα, συμπατριώτισσα της, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν επίσης.

Η ανήλικη κοπέλα σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στους αστυνομικούς μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη όπου υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις και των 4 ανδρών.

Μετά το περιστατικό και προκειμένου να διασφαλιστεί από τους τρείς σωματέμπορους η σιωπή του κοριτσιού για ότι έγινε, της έδωσαν το ποσό των 50 ευρώ.

Η 16χρονη όμως άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν στο Τ.Α Γεροποτάμου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των 7 ατόμων που εμπλέκονται σύμφωνα με την καταγγελία στο περιστατικό.

Την σχετική προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.


 
Αλγερινοί διέρρηξαν δέκα αυτοκίνητα στην Κορινθία

Η ενδέκατη κλοπή δεν ήταν… τυχερή για τους δυο νεαρούς αλλοδαπούς που δρούσαν στην Κορινθία. Λίγο μετά την κλοπή μιας τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και χρήματα από έναν Έλληνα που περίμενε το τραίνο στον σταθμό του Προαστιακού στο Κιάτο, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας και αποκαλύφθηκε ολόκληρη η δράση τους.

Μέσα σε λίγα λεπτά, τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δύο Αλγερινοί ηλικίας 20 και 22 χρόνων είχαν ρημάξει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας! Διέρρηξαν συνολικά δέκα από αυτά και άρπαξαν από μέσα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών! Οι αστυνομικοί του τμήματος Κιάτου, βρήκαν στην κατοχή τους μερικά από τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά και 36 ναρκωτικά χάπια τα τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών και της κατοχής ναρκωτικών.



Αλβανοί κλέβουν τουρίστες στη Χαλκιδική

Τους Σέρβους τουρίστες που παραθερίζουν στη Χαλκιδική είχαν στόχο δυο νεαροί Αλβανοί και χτυπούν τα καταλύματά τους. Τα 2.120 ευρώ, 2.001 δολάρια και 4.890 δηνάρια Σερβίας που βρέθηκαν πάνω τους μαζί με έναν φορητό υπολογιστή, όταν έπεσαν σε μπλόκο στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, αποκάλυψαν ότι λίγο νωρίτερα είχαν παραβιάσει τις ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες δύο διαμερισμάτων στην περιοχή Χανιώτη και τα είχαν αρπάξει από τα πράγματα των Σέρβων ενοίκων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις.



Γύφτοι κάλεσαν ταξί για να... ληστέψουν τον οδηγό!

Δεν ήταν συνηθισμένοι επιβάτες οι τρεις τσιγγάνοι που σταμάτησαν ένα ταξί που περνούσε από τον καταυλισμό κοντά στην περιφερειακή οδό των Εξαμιλίων Κορινθίας.

Μόλις μπήκαν μέσα, απείλησαν τον 34χρονο οδηγό ότι θα τον χτυπήσουν και τον υποχρέωσαν να τους δώσει την είσπραξή του ύψους 50 ευρώ και τα δύο κινητά του. Μόλις τα πήραν, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου που ειδοποιήθηκαν από την εταιρεία ταξί.



Άγρια ρατσιστική επίθεση στη Λευκάδα

Χθες βράδυ στην πόλη της Λευκάδας στο πάρκο των ποιητών ξυλοκόπησαν Έλληνα νεαρό Ε .Γ. κάτοικο Λευκάδας και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Στη συνεχεία ο πατέρας του νεαρού Κ.Γ. πήγε έξω από την οικία του δράστη Ξένης υπηκοότητας για να τους ζητήσει για ποιο λόγω χτυπήσαν το παιδί του και αυτοί του επιτεθήκαν και τον απείλησαν.

Στη συνέχεια ο γονέας πήγε στη Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση. Έπεται και συνεχεία.









Μαύρη πόρνη δάγκωσε αστυνομικό στην Πάτρα

Ένας συνηθισμένος έλεγχος, από αυτούς που όλοι οι αστυνομικοί κάνουν καθημερινά στις «πιάτσες» ιεροδούλων στους δρόμους της Πάτρας, έκανε κόλαση για αρκετές ώρες τη ζωή ενός νεαρού αστυφύλακα! Ο άτυχος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από μια αλλοδαπή που τον δάγκωσε και έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη περιμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων!

Το περιστατικό συνέβη όταν ο αστυνομικός και ένας συνάδελφός του πλησίασαν δύο αλλοδαπές παράνομες ιερόδουλες και ζήτησαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και την άδεια εργασίας τους. Η μια από αυτές όρμησε κατά πάνω του και έμπηξε τα δόντια της στο χέρι του τραυματίζοντάς τον! Μόλις ο νεαρός αστυφύλακας είδε το αίμα στην πληγή, «πάγωσε» καθώς φοβήθηκε ότι θα είχε μολυνθεί από κάποια σοβαρή ασθένεια!

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, όπως και η δράστιδα μαζί με άλλες επτά παράνομες Αφρικανές ιερόδουλες που συνελήφθησαν. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν φορέας κάποιας μεταδοτικής ασθένειας και η καρδιά του αστυνομικού πήγε στη… θέση της!






Σπείρα Βουλγάρων άδειασε 56 σπίτια στη Λακωνία!

Επί οκτώ μήνες ρήμαζαν τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς τα επτά μέλη μιας σπείρας Βουλγάρων διαρρηκτών, η δράση της οποίας εξιχνιάστηκε μόλις τώρα από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Μολάων. Μέχρι στιγμής, έχουν διαλευκανθεί 56 διαρρήξεις!

Η σπείρα δρούσε από τον Απρίλιο έως και τον Νοέμβριο του 2011, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά. Τα μέλη της παραβίαζαν τις κατοικίες της περιοχής και άρπαζαν χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν προκαλώντας μάλιστα εκτεταμένες ζημιές καθώς αναζητούσαν τη λεία τους. Μόνο τα μετρητά που άρπαξαν, υπολογίζονται σε 3.530 ευρώ! Παράλληλα, οι δράστες παραβίαζαν τις τάπες από τα ντεπόζιτα καυσίμων οχημάτων και «ρουφούσαν» βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης. Με τους πρώτους υπολογισμούς, φαίνεται πως είχαν κλέψει τουλάχιστον 1.300 λίτρα, ενώ είχαν κλέψει και ένα μοτοποδήλατο!

Ως μέλη της σπείρας ταυτοποιήθηκαν πέντε Βούλγαροι, τέσσερις άνδρες ηλικίας 28, 33, 17 και 16 χρόνων και μια 33χρονη γυναίκα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν άλλους δύο συνεργούς τους που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη και αναζητούνται, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.



Πρόλαβαν τους γύφτους πριν κάνουν την διάρρηξη


Δυο γύφτοι, 18 και 17 ετών, συνελήφθησαν το πρωί στην Πάλαιρο, επειδή επιχείρησαν να διαρρήξουν κατοικία. Δεν πρόλαβαν όμως αφού έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους, που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι δυο βρομεροί, επιχείρησαν να εισέλθουν στην κατοικία, αλλά έγιναν αντιληπτοί και έφυγαν από το σημείο. Λίγο αργότερα εκεί έφτασαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, που ξεκίνησαν αναζητήσεις και βρήκαν τους δυο δράστες, τους οποίους και συνέλαβαν.

 


Σύλληψη Αλβανού δολοφόνου στην Φλώρινα

Τριαντάχρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, για ανθρωποκτονία, συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, άνδρες του οικείου Αστυνομικού Τμήματος.

Σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας, καθώς και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία σε βάρος ομοεθνή του, πράξη που έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο του 2001 στο Δαμάσιο, Λάρισας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.



Γυφτοβούλγαροι ρήμαζαν αποθήκες στην Β. Ελλάδα

Έρμαια στις διαθέσεις των διαρρηκτών είναι τα σπίτια και οι περιουσίες των κατοίκων στη Βόρεια Ελλάδα. Μέσα σε ένα 24ωρο, εξαρθρώθηκαν τρεις σπείρες γύφτων και Βουλγάρων που είχαν ρημάξει τις αποθήκες σπιτιών στην Χαλκιδική και το Κιλκίς.

Στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, συνελήφθησαν δύο "Έλληνες" ηλικίας 30 και 40 χρόνων, όταν αστυνομικοί του τμήματος Κασσανδρείας έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό που επέβαιναν και βρήκαν μια κουζίνα υγραερίου, ένα ψυγείο, ένα πλυντήριο, δέκα λαμαρίνες με βάση για υπόστεγο, δέκα σωλήνες αντλίας για γεώτρηση, επτά λεκάνες πλυσίματος και διάφορα σίδερα, που δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια τους. Η έρευνα αποκάλυψε ότι λίγη ώρα τα είχαν κλέψει πριν από την αποθήκη ενός 43χρονου! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και το φορτηγό των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.



Εξανάγκαζαν με βουντού Νιγηριανή ώστε να εκδίδεται

Με την απειλή θρησκευτικών δοξασιών (βουντού), κύκλωμα σωματεμπόρων εξανάγκαζε νεαρή κοπέλα από τη Νιγηρία να εκδίδεται.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και ήδη αναζητούνται τέσσερις ομοεθνείς της και δύο Έλληνες που κατηγορούνται ως μέλη του παραπάνω κυκλώματος.

Η περιπέτεια της 23χρονης Νιγηριανής ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2010, όταν συμπατριώτισσά της, ηλικίας 31 ετών, την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Με την απειλή ότι θα κάνει σ' αυτήν και στην οικογένειά της βουντού, η 31χρονη έπεισε τη νεαρή γυναίκα να εκδίδεται αρχικά σε μπαρ στην 'Αρτα και στη συνέχεια σε διαμερίσματα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και να της παραδίδει το σύνολο των εισπράξεών της.

Τελικά, η 23χρονη βρήκε το σθένος να μιλήσει σε φιλικό της πρόσωπο, να απαλλαγεί από τα «δίχτυα» των σωματεμπόρων και να καταγγείλει τη δράση τους στις αστυνομικές αρχές.



Μαύρος πωλούσε ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη


Σπίρτα με... φούντες κατηγορείται ότι διακινούσε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 29χρονος Νιγηριανός που συνελήφθη έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Γιαννιτσών.


Όπως ανακοινώθηκε, οι διωκτικές αρχές οδηγήθηκαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου έπειτα από αξιοποίηση των πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης διακινεί ποσότητες χασίς στις πιάτσες των ναρκομανών στη Θεσσαλονίκη. Ο Νιγηριανός κατηγορείται ότι συσκεύαζε τα ναρκωτικά μέσα σε σπιρτόκουτα και στη συνέχεια έκανε «διανομή» στους πελάτες του. Συνολικά οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν χασίς συνολικού βάρους 761 γραμμαρίων καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο 29χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.



Βούλγαρος ρήμαζε τα σπίτια στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκαν οχτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες και επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ο δράστης έχει παραβιάσει τακτική άδεια της Δικαστικής Φυλακής Κομοτηνής.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, οχτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 3-6-2012 έως 16-6-2012, εισερχόταν κατά τις νυχτερινές ώρες, από την Βουλγαρία, όπου διαμένει, στη Χώρα μας και πραγματοποιούσε διαρρήξεις, σε οικίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας. Συνολικά πραγματοποίησε οχτώ (8) διαρρήξεις, κατά τις οποίες, αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά, εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης, πριν δύο μήνες περίπου, παραβίασε τακτική άδεια της Δικαστικής Φυλακής Κομοτηνής, στην οποία ήταν έγκλειστος για διακεκριμένες κλοπές και διέφυγε στη Βουλγαρία.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας, για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.




Αλβανός έκανε βαποράκι ηρωίνης τον 10χρονο γιό του στα Ιωάννινα


Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

Ο 32χρονος χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης το 10χρονο γιο του.

Κατασχέθηκαν περίπου (100) γραμμάρια ηρωίνης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, χθες (10-07-2012) το βράδυ, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στην Ανατολή Ιωαννίνων, όπου συνέλαβαν έναν 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο διακινητή στα ραντεβού αγοραπωλησίας με τους τοξικομανείς αγοραστές το 10χρονο γιο του.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ εντοπίστηκε από αστυνομικούς ο 10χρονος ανήλικος κοντά στην οικία του στην Ανατολή Ιωαννίνων και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία (φιξάκι) με ηρωίνη, σε μορφή βράχου, βάρους (5,6) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος πατέρας του ανήλικου, ο οποίος συνελήφθη, συντόνιζε τη διακίνηση των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τον 10χρονο γιο του, τον οποίο προμήθευε με ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες ακολούθως ο ανήλικος παρέδιδε σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων.

Σε έρευνες που έγιναν στην οικία του 32χρονου και εξωτερικά αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

εικοσιπέντε (25) φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους (95,5) γραμμαρίων, κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι από γάλα.

δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών,

το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.



Ρουμάνοι κατάκλεβαν εξοχικά στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών σε εξοχικές κατοικίες και κατάστημα σε Κορινθία και Αχαΐα.
Συνελήφθη ένας 38χρονος αλλοδαπός για κλοπή και παράνομη κατοχή όπλου.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση απέλασης από το Πενταμελές Εφετείο Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών, σε εξοχικές κατοικίες και κατάστημα, στην Κορινθία και την Αχαΐα .

Συνελήφθη, χθες (10-7-2012) το μεσημέρι, στην Λυκοποριά Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, για κλοπή και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση απέλασης από το Πενταμελές Εφετείο Ναυπλίου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο 38χρονος από τις αρχές Ιουνίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2012, είχε διαπράξει έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και απόπειρες κλοπής, σε εξοχικές κατοικίες και κατάστημα, στην ευρύτερη περιοχή του Ξυλοκάστρου Κορινθίας και στη Ροδοδάφνη Αιγίου Αχαΐας, κατά τις οποίες αφαίρεσε, χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, γεωργικά εργαλεία, καθώς επίσης είδη ένδυσης και διατροφής.

Επιπρόσθετα, από την έρευνα προέκυψε ότι, εκτός των ανωτέρω περιπτώσεων, ο 38χρονος, το 2007 και το 2011, είχε διαπράξει ακόμα έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε εξοχικές κατοικίες, στις περιοχές του Κιάτου, του Ξυλοκάστρου και της Κορίνθου.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα σακίδιο με διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι.

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.






Βίντεο με γύφτους που χτυπάνε & κλέβουνε ηλικιωμένο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου