Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

To πιο "αρσενικό ποτό" που πρέπει να πίνουμε στο 1ο ραντεβού



Οι άνδρες που πίνουν κοκτέιλ είναι λιγότερο ελκυστικοί, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από την ιστοσελίδα σχέσεων eHarmony.

Καθώς μελετούσαν την συμπεριφορά πάνω από 1000 μελών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όταν οι γυναίκες ρωτήθηκαν για τις εντυπώσεις τους στο τι πίνει ένας άντρας σε ένα ραντεβού, το 25% δήλωσε ότι μία Pina Colada είναι ένα λιγότερο ελκυστικό αλκοολούχο ποτό, υποδηλώνοντας ότι το ποτό ενδείκνυται ως «πάρα πολύ θηλυκό».

Αλλά το 62% των γυναικών ψήφισαν το...
 ουίσκι με πάγο ως το πιο «αρσενικό» ποτό.

Παραδόξως, το μόνο πράγμα περισσότερο αρνητικό από το να βάλεις έναν άνδρα από μια γυναίκα να παραγγείλει ένα ποτήρι σαμπάνια, είναι να παραγγέλλει ένα ποτήρι γάλα.

Σύμφωνα με τη μελέτη, ό, τι παραγγέλνεις σε ένα ραντεβού δείχνει μια σαφή εικόνα για το σύντροφό σας με το 25% των ανδρών να παραδέχεται ότι μπορεί να «ξενερώσει» από μία γυναίκα που παραγγέλνει το πιο ακριβό πιάτο στο μενού, ενώ το 35% αισθάνονται το ίδιο για μια συνοδό που δεν παραγγέλνει τίποτα απολύτως.

Συνολικά, το 65% των γυναικών και το 55% των ανδρών συμφωνούν ότι ένα απλό, ανεπίσημο ποτό σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι πιο ελκυστικό από ένα ρομαντικό δείπνο στο φως των κεριών.

Η έρευνα ακολουθεί μια αμερικανική ιστοσελίδα που υποστηρίζει ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που πίνουν μπύρα είναι 60% πιο πιθανό να «κοιμηθούν» με κάποιον νωρίς σε μια σχέση.

Η Jenni Trent Hughes, ειδικός στο θέμα των σχέσεων της eHarmony.co.uk είπε: «Στην εποχή της λιτότητας, ένα ακριβό ραντεβού δεν είναι ελκυστικό. Όντας πολύ επιδεικτική μπορεί να αφήσει το σύντροφό σας τόσο «παγωμένο» όσο και το επιδόρπιο.

«Για να διασφαλίσετε ότι το πρώτο σας ραντεβού θα ακολουθήσει ένα δεύτερο ή ένα τρίτο, πρέπει να είστε ευσυνείδητοι σχετικά με τις επιλογές σας, αλλά να είστε φυσικοί και αληθινοί για τον εαυτό σας.»



Στατιστικά για τις γυναίκες:

■· Το 40% των γυναικών παραδέχονται ότι τρώνε λιγότερο σε ένα ραντεβού

■· 25% των γυναικών ψήφισαν την Pina Colada ως το λιγότερο ελκυστικό αλκοολούχο ποτό για να παραγγείλουν οι άντρες.

■· 65% των γυναικών δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν ποτά σε ένα πρώτο ραντεβού σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον

■· 34% των γυναικών «ξενερώνει» από έναν άνθρωπο που δεν παραγγέλνει οποιοδήποτε φαγητό σε ένα δείπνο και το 25% «ξενερώνει» σε περίπτωση που παραγγείλουν το ίδιο μ” αυτούς.

■· 62% των γυναικών ψήφισαν το ουίσκι με πάγο ως το πιο αρσενικό ποτό



Στατιστικά για τους άνδρες:

■· 1 στους 3 άνδρες (35%) τρώνε λιγότερο σε ένα ραντεβού

■· 25% των ανδρών «ξενερώνουν» από γυναίκες που παραγγέλνουν το πιο ακριβό πιάτο σε ένα μενού

■· 34% «ξενερώνει» από τις γυναίκες που δεν παραγγέλνουν τίποτα απολύτως

■· 65% των ανδρών προτιμούν ένα ανεπίσημο ποτό σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για ένα πρώτο ραντεβού

■· 22% των ανδρών «ξενερώνει» από μια γυναίκα που παραγγέλνει γάλα σε ένα ραντεβού

 
krasiagr.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου