Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Πακιστανός Πάρου ~ 2 Διαφορετικά άτομα μας δείχνουν + Φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Facebook


Κάποιοι μας δουλεύουν...

Το Πρώτο Θέμα αυτής της Κυριακής δημοσιεύει φωτογραφία του βιαστή Wagas Ahmed, που ωστόσο δε θυμίζει η φυσιογνωμία του και η κατατομή του, άτομο που εισέβαλλε στη χώρα μας από το Πακιστάν, αλλά από Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Λιβύη κλπ., δηλαδή από Βόρειο Αφρική.

Το Έθνος της Κυριακής δείχνει φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Facebook που είναι εν τέλει οι πραγματικές. Ταιριάζει το όνομα & η τοποθεσία:

Λίγες μέρες πριν επιτεθεί με πρωτοφανή αγριότητα στην 15χρονη Μυρτώ, ο 21χρονος Πακιστανός πόζαρε στην παραλία της Χρυσής Ακτής και ανέβαζε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook...

http://www.facebook.com/people/Waqas-Ahmed/100003182938664

Tην ώρα που η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Αττικού νοσοκομείο, η εφημερίδα "το Εθνος της Κυριακής" αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που δημοσιεύει τις φωτογραφιες του φερόμενου ως δράστη, αυτές τραβήχτηκαν στο σημείο που λίγο αργότερα ο 21χρονος Πακιστανός θα κακοποιούσε βάναυσα την άτυχη μικρή...

Ο 21χρονος που έχει ομολογήσει την πράξη του κρατείται στην απομόνωση των φυλακών Αυλώνα, ενώ η κατάσταση της 15χρονης παραμένει σταθερά κρίσιμη.

***Τα φρύδια πάντως ταιριάζουν.

















Aπό το Πρώτο Θέμα








Και μία διαφορετική εκδοχή...


Photobucket


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου