Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κομανέτσι με μούσια... +Βίντεο


Σφοδρή αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον γραμματέα και τον εκπρόσωπο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», κ.κ. Μαρκόπουλο και Μαριά εκτυλίχτηκε στη Βουλή με αφορμή τις οξείες επιθέσεις του κόμματος κατά του νομοσχεδίου.

Κύριο επιχείρημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπήρξε ότι το νομοσχέδιο, όπως και ο νόμος Διαμαντοπούλου, αποτελεί απότοκο της υποχρηματοδότησης των Πανεπιστημίων που προωθεί η «τροϊκανή πολιτική».
 Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» για «γελοιότητα», δεδομένου ότι «τόσο ο κ. Καμμένος, όσο και ο κ. Μαρκόπουλος, είχαν υπερψηφίσει τον νόμο Διαμαντοπούλου».

«Ακούσαμε τον κ. Γεωργιάδη που έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ, να καθυβρίζει τον κ. Καμμένο και τον κ. Μαρκόπουλο και τα υπόλοιπα στελέχη των Α.Ε.» απάντησε ο Νότης Μαριάς. «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα νέο, πολυσυλλεκτικό πολιτικό κόμμα, που αυτοπροσδιορίζεται με τις αποφάσεις των οργάνων και των μελών του. Εξηγήθηκε μάλιστα από τον κ. Μαρκόπουλο, πώς με την πίεση των νεοφιλελεύθερων, εξαναγκάστηκαν οι βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν τον νόμο Διαμαντοπούλου».



«Στα νιάτα σας ήσασταν στο ΚΚΕ Μ-Λ, μετά στο ΠΑΣΟΚ, αργότερα στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αν εγώ είμαι κωλοτούμπας, εσείς είστε η Νάντια Κομανέτσι με μούσια», απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι πολιτικοί σχηματισμοί που συμμετείχα διαχρονικά, πίστευαν πως μπορείς να τάσσεσαι, είτε με το μέρος του λαού, είτε με το μέρος των ξένων και των δανειστών. Ας εξετάσει ο κ. Γεωργιάδης σε ποιο πλευρό βρισκόταν εκείνος», ανταπάντησε ο κ. Μαριάς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου