Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Χωρίς τέλος οι ρατσιστικές επιθέσεις από Τάγματα Εφόδου


Κύριε Δένδια να συλλάβετε τους δράστες των χθεσινών ρατσιστικών επιθέσεων και τους υποκινητές τους.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας δέχθηκε τον περιφερειακό αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες κ. Laurens Jolles, ο οποίος του ζήτησε «να ληφθούν μέτρα για να αντιμετωπιστεί η αύξηση της βίας με ρατσιστικά κίνητρα», να προστατευτούν τα θύματα και να διωχθούν ποινικά τόσο οι θύτες της βίας όσο και οι υποκινητές της».


Ο κ. Laurens Jolles επισήμανε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι «οι ρατσιστικές επιθέσεις διεξάγονται με συστηματικό και συντονισμένο τρόπο, από ομάδες και άτομα που ισχυρίζονται ότι δρουν προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας».

Ο κ. Laurens Jolles όμως είναι ο «πολιτικός κηδεμόνας», του «ανήλικου» τέρατος της Χρυσής Ακτης της Πάρου, Αχμέτ Βακάς. Και μάλιστα το ελληνικό κράτος ενώ τον είχε για απέλαση επεφύλαξε ειδική μεταχείριση στον πακιστανό υπήκοο, και του παρείχε «άσυλο – εξπρές», με το αστυνομικό και δικαστικό σώμα να επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο «για την ασφάλεια του και την προστασία της εν γένει προσωπικότητας του». Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης λοιπόν θα έπρεπε να ζητήσει από τον κ. Laurens Jolles, να πάνε μαζί στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, και να δει τη 15χρονη Μυρτώ που εξακολουθεί να χαροπαλεύει, το θύμα του προστατευόμενου της ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το έγκλημα και να ζητήσει συγνωμη από την οικογένεια της Μυρτούς και τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Δένδιας παρέλειψε το καθήκον του.Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.Μπορεί να απευθύνει πρόσκληση στον κ. Laurens Jolles, για να έρθει και να ενημερωθεί γιαα τη σύλληψη των δραστών των ρατσιστικών επιθέσεων κατά Ελλήνων και των υποκινητών τους, και με την ευκαιρία αυτή να επισκεφθούν το Αττικό νοσοκομείο. (αν ακόμα είναι ζωντανή η Μυρτώ).

Και βέβαια την στιγμή που έλεγε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ότι, «Τάγματα εφόδου στη χώρα, δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο θα συντριβεί»,τα Τάγματα Εφόδου που συγκροτούν οι «αντιρατσιστές συμμορίτες», με περίσσεια δημοκρατική και ανθρωπιστική ευαισθησία, ξυλοκόπησαν, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, τέσσερις ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έτυχε να περπατούν στην «κατεχόμενη» Ομόνοια. Μετά τέλος του χθεσινού συλλαλητηρίου, τα Τάγματα Εφόδου, επιτέθηκαν και χτύπησαν απρόκλητα 3 Έλληνες και έναν Πολωνό στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι ρατσιστικές επιθέσεις έγιναν με συστηματικό και συντονισμένο τρόπο, από ομάδες και άτομα που ανήκουν σε αντιρατσιστές συμμορίτες . Ο Πολωνός την πλήρωσε επειδή είχε ξυρισμένο κεφάλι, μέσα σε μίνι μάρκετ επί της Μιχαήλ Βόδα. Μετά, οι συμμορίτες των ταγμάτων Εφόδου , επιτέθηκαν σε δύο Έλληνες που έβγαιναν από παρακείμενο γυμναστήριο επί της Αχαρνών και Κύμης, και χτύπησαν και άλλο έναν Έλληνα απρόκλητα, επί της οδού Αγίου Μελετίου, στο ύψος της Αχαρνών. (Υπήρξε και δολοφονία με μαχαίρια σε συμπλοκή μεταξύ ρατσιστών λαθρομεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα).

Ο κ. Δένδιας θα πρέπει λοιπόν να επαναλάβει προς πάσαν κατεύθυνση ότι, «Τάγματα εφόδου στη χώρα, καπηλευόμενα τον αντιρατσισμό , δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο θα συντριβεί», και να συλλάβει τους δράστες των χθεσινών ρατσιστικών επιθέσεων κατά Ελλήνων και τους υποκινητές τους. Αλλιώς τα Τάγματα Εφόδου των αντιρατσιστικών συμμοριών , «μετά την δύση του Ηλίου», θα «ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους ΕΛΛΗΝΕΣ να κυκλοφορούν Ελεύθερα»!

Παράλληλα, ο υπουργός της Δικαιοσύνης θα πρέπει να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατά οποιουδήποτε διαδίδει ότι «ακροδεξιοί μαχαίρωσαν» έναν Ιρακινό στην οδό Αναξαγόρα, αφού ο φάκελος έκλεισε και σύμφωνα με τις καταθέσεις των αλλοδαπών αυτόπτων μαρτύρων, το θύμα είχε προσπαθήσει να αρπάξει μία τσάντα από μια γυναίκα τοξικομανή και αντέδρασε ο επίσης τοξικομανής σύντροφος της , που τραυμάτισε θανάσιμα τον Ιρακινό με μαχαίρι. Ο κ. Δένδιας θα πρέπει μάλιστα να ανακαλέσει την βιαστική δήλωση που έκανε για τον θάνατο του φυλακόβιου Ιρακινού.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ελληνικη Αστυνομία διέψευσε ως 100% πλαστή την ιστορία που κατασκεύασαν τα «χαλκεία της αντιρατσιστικής πληροφόρησης», για δήθεν κακοποίηση αλλοδαπού «που έκανε ωτοστόπ στην Εγνατία», στην περιοχή της Ξάνθης. Κανείς παράνομος αλλοδαπός από αυτούς που μάζεψε ο Ξένιος Ζεύς, δεν αφέθηκε να επιστρέψει στην Αθήνα, και ουδέποτε εμφανίστηκε και ουδέποτε καταγγέλθηκε τέτοιο περιστατικό στη νοσοκομειακή μονάδα που υποτίθεται ότι κούραρε τον λαθρομετανάστη.

ΥΓ1. Ακόμα περιμένουμε να δοθεί στη δημοσιότητα ο φάκελος με τα ακριβή στοιχειά χορήγησης ασύλου στον δολοφόνο-βιαστή της Χρυσής Ακτής Αχμέτ Βακάς, καθώς και τα στοιχεία με τά οποία πείστηκε η δικαιοσύνη ότι ο δράστης είναι ανήλικος.

ΥΓ2. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Δένδιας πρέπει να δώσει «Νέα ορμή» στον «Ξένιο», διότι τις τελευταίες μέρες έπεσε πολύ. Σε 1610 προσαγωγές βρήκαν μόνο 98 παράνομους λαθρο. Ούτε το 6%. 


 Του Σπύρου Χατζάρα
http://deltio11.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9597.html








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου