Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πασοκοσυριζαίος (προφανώς) βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες


ΟΛΜΕ μούγκα... Τον μετέθεσαν σε άλλη υπηρεσία, παρ' ότι τον είχαν πιάσει και πριν!

Καθηγητής γυμνασίου, που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2010 για παιδική πορνογραφία, είχε τοποθετήσει σε αίθουσα διδασκαλίας κρυφή κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε μαθητές.

Αυτό αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από την ανάλυση,...
 στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., των αρχείων που είχαν βρεθεί στην κατοχή του 42χρονου εκπαιδευτικού.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι βιντεοσκοπήσεις ανέρχονται στις ογδόντα και είχαν γίνει μέσω υπολογιστή, ενώ κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας διδασκαλίας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των μαθητών, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους έφηβους.

Ο 42χρονος δίδασκε σε γυμνάσιο της Πιερίας και είχε συλληφθεί ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του στον 'Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέντε σκληροί δίσκοι, 42 cd και dvd και 3000 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, το υπουργείο Παιδείας είχε δώσει εντολή να διενεργηθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας που συνεχίζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου