Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Σχολιασμός επικαιρότητος ~ Καλλισθένης... εν δήμω


Οι εχθροί των συνοριοφυλάκων στον Έβρο, το πρόβλημα των κτηνοτρόφων με τα ξωτικά και ο αρραβώνας του Τζορτζ Σόρος.

Εμπρός σε έναν ακαταμάχητο εχθρό βρέθηκαν οι συνοριοφύλακές μας στον Έβρο. Δυστυχώς, δεν προβλέφθηκε να εκπαιδευθούν στην αντιμετώπιση όλων των πιθανών αντιπάλων και τώρα δυσκολεύονται να επιτελέσουν το καθήκον τους.:
 Σμήνη κουνουπιών τους επιτίθενται και υποχρεώθηκαν να ζητήσουν από τα συνδικαλιστικά τους όργανα να βρεθεί ο κατάλληλος αμυντικός εξοπλισμός.

***Ο αναπλ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος κλήθηκε να λύσει το πρόβλημα που έχουν οι κτηνοτρόφοι με τα… ξωτικά. Όπως έγραψε ο ΒΗΜΑτοδότης η συνεργάτιδά του Φλώρα, άκουσε την αντιπροσωπεία αγροτών που πήγε στο υπουργείο και μετέφερε το αίτημά τους στον υπουργό:

«Κύριε υπουργέ, ήρθαν οι κτηνοτρόφοι και λένε για κάποια... ξωτικά, τι να κάνω, να τους περάσω μέσα;». Ο Μ. Χαρακόπουλος τους συνάντησε και πληροφορήθηκε ότι οι κτηνοτρόφοι απαιτούσαν την… εξισωτική αποζημίωση, που ήταν και προεκλογική δέσμευση της ΝΔ.

Τώρα, φταίει η προφορά του κάμπου, φταίει η άγνοια επί των θεμάτων της συνεργάτιδας, δεν μας το λέει καθαρά ο ΒΗΜΑτοδότης. Ας φροντίσουν πάντως οι αγρότες, που επισκέπτονται το υπουργείο, να έχουν μαζί τους και διερμηνέα όταν συναντήσουν την Φλώρα.


***Η δήλωση από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της κας Κοτρώτσου, της μητέρας της Μυρτούς, της 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό στην Πάρο, ήταν χαρακτηριστική. Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκαθαριστική επιχείρηση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας:

«Θα ήθελα να πω στους εκπροσώπους αυτών των κομμάτων, ότι μιλούν εκ του ασφαλούς διότι ως βουλευτές έχουν ασφάλεια και δεν φοβούνται για τα παιδιά τους. Αν ήταν το παιδί π.χ. του κ. Τσίπρα στη θέση της κόρης μου ποια θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες; Όμως δεν έχει νιώσει τον κίνδυνο δίπλα του και μάλλον δεν θα τον νιώσει ποτέ, γιατί το Σύνταγμά μας παρέχει αστυνομική δύναμη τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του».


***Τα μάθατε; Ολόκληρο τηλεγράφημα έστειλε το Reuter για να αναγγείλει την χαρμόσυνη είδηση. Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος George Soros, κατά τον εορτασμό της 82ετίας του τη νύχτα του Σαββάτου, ανακοίνωσε πως αρραβωνιάζεται την 40χρονη Tamiko Bolton. Με το καλό λοιπόν, και η στήλη του εύχεται καλούς και δικούς του απογόνους.


***Είμαι βέβαιος ότι οι αντι-ρατσιστικές κινήσεις της χώρας μας δεν το πληροφορήθηκαν, αλλιώς θα είχαν αντιδράσει, με την ευαισθησία που τις διακρίνει. Να τους ενημερώσω εγώ, μεταφέροντας την είδηση από το «Russia Today»: «Δύο δεκαετίες αφότου ο αγώνας της Νότιας Αφρικής για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχει τελειώσει, είναι οι λευκοί που σήμερα αισθάνονται ότι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

» Οι λευκοί σήμερα αποκλείονται από το να προσληφθούν για να εργαστούν σε κυβερνητικές θέσεις. Οι δε υφιστάμενοι λευκοί κυβερνητικοί υπάλληλοι εμποδίζονται από το να προωθηθούν».


***Με την ευκαιρία: Δυστυχώς, ήρθε η ώρα να επαληθευθεί η στήλη μας. Η προκλητική και ανεξήγητη προστασία σε αλλοδαπούς εγκληματίες, οδηγεί από αντίδραση σε συγκρούσεις. Κατά το Σαββατοκύριακο καταγράφηκαν περισσότερα από πέντε σοβαρά επεισόδια μεταξύ εντοπίων και λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα, με εντονότερο στην Κρήτη.

Δυστυχώς, σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να την «πληρώσουν» και φιλήσυχοι, πραγματικά νόμιμα διαμένοντες στη χώρα μας. Αυτό ήθελαν οι «προοδευτικοί» κύκλοι;


Καλλισθένης ~ voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου