Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τον μαχαίρωσε η σωσίας της Τζολί γιατί δεν έκανε σεξ μαζί της!


Ο Nicolae Stan από τη Ρουμανία, (ένας κακάσχημος) ταξιτζής στο επάγγελμα, ισχυρίζεται ότι μια... μανιακή σωσίας της Αντζελίνα Τζολί του επιτέθηκε με μαχαίρι όταν εκείνος αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της για... τρίτη φορά!

Ο ταξιτζής είπε στις αρχές ότι η εντυπωσιακή επιβάτης που ανέβηκε στο αυτοκίνητό του τον είχε ήδη αναγκάσει σε σεξουαλική επαφή δύο φορές απειλώντας τον με ένα μαχαίρι.

Η 30χρονη Luminita Perijoc του ζήτησε να τη βοηθήσει με τις αποσκευές της και όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμά της του ζήτησε να κάνουν σεξ.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και του είπε να βγάλει τα ρούχα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία η συμπεριφορά της Perijoc οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή.

Όσο για τον... άτυχο ταξιτζή... δηλώνει ότι η ζωή του πλέον έχει γίνει ανυπόφορη καθώς οι συνάδελφοί του τον κοροϊδεύουν επειδή αρνήθηκε να... ικανοποιήσει τις ορέξεις μια τόσο όμορφης γυναίκας.

«Είμαι χάλια. Όλοι μιλούν για μένα. Λένε ότι δε μπορούν να καταλάβουν πώς την απέρριψα, αλλά όσοι μιλούν δε γνωρίζουν πώς είναι να έχεις μπροστά σου μια τρελή η οποία σου φωνάζει και σε απειλεί με ένα μαχαίρι. Κοιτάζουν τις φωτογραφίες της και μετά εμένα και... πατάνε τα γέλια. Νομίζω ότι αν ήταν στη θέση μου με το μαχαίρι στο λαιμό τους θα έκαναν ότι έκανα κι εγώ ακόμη κι αν είχαν μπροστά τους τη Μις Ρουμανία» είπε ο Nicolae.

«Μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τις βαλίτσες της και όταν ανέβηκα στο διαμέρισμά της με οδήγησε στην κουζίνα και απαίτησε να κάνουμε σεξ. Όμως δεν της έφτασε και ήθελε ξανά... Όταν αρνήθηκα μου επιτέθηκε και με ανάγκασε σε στοματικό έρωτα... αλλά παρόλα αυτά με μαχαίρωσε» πρόσθεσε.

Ο Nicolae κατάφερε να ξεφύγει όταν κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι είχε τουλάχιστον 6 σημάδια από μαχαιριές στο σώμα του.

newsbomb.gr

http://www.facebook.com/luminitaperijoc69









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου