Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Η ρατσιστική επίθεση της ημέρας + Λάθρο-news of the week


Αλβανοί με καλάσνικωφ "εκτελούν" την Ελληνική Σημαία
Αφγανός γρονθοκόπησε Έλληνα και φυσικά τον αφήσαν...
Πρώην κατάδικος ο Αλβανός ληστής που χτύπησε τη γριούλα
Σπείρα έφερνε με βάρκα 650 κιλά χασίς από Αλβανία
Συνελήφθη αλλοδαπός για σωματεμπορία στη Θεσσαλονίκη
Αλλοδαπός στην Πάτρα άρπαξε κοριτσάκι για να το... φιλήσει
Αλβανός μαχαίρωσε συμπατριώτη του στην Καστοριά
Σουδανός έβγαλε τις μπριζόλες... έβαλε χασίσια
3 χρόνια φυλακή στον μεθυσμένο Αλβανό
Ζούγκλα με τους λαθρομετανάστες στον Άγ. Παντελεήμονα
Πακιστανοί vs Πακιστανού στη Ρόδο
Έπεσε πολύ ξύλο στην Κέρκυρα μεταξύ λαθραίων ρατσιστών
Πιάσανε τους Βούλγαρους στο τσακ πριν την επόμενη "δουλειά"
Αλλοδαπός "τον έπαιζε" στο καρτοτηλέφωνο!
Πιάσανε γύφτους που έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων
Αλβανός εργολάβος «φέσωσε» 20 άτομα και έγινε καπνός
Σέρβοι έκλεψαν αρώματα από duty free
Γύφτοι ληστεύουν τους πολίτες έξω από τράπεζες
Συνέλαβαν τον αρχηγό των Αλβανών που έκαψαν την ελληνική σημαία;
Τον έψαχναν στην Αυστρία και συνελήφθη στο Ρέθυμνο
Συνέλαβαν πλαστογράφους λαθρομετανάστες
Αλβανός δραπέτης έβγαλε όπλο σε αστυνομικούς
Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε... κοντοκουρεμένους στο Σύνταγμα! (Βίντεο)
Ρουμάνες πόρνες, έκλεβαν και πορτοφόλια
Αλλοδαποί έσφαξαν αλλοδαπό στον Άγ. Παντελεήμονα
Αλβανός πωλούσε ναρκωτικά στην Καβάλα
Ανήλικοι ληστές στο Βόλο
Ηλεία: Ληστεία μετά ξύλου
Έβαλε στο μάτι τις μοτοσικλέτες των ΕΛ.ΤΑ.
Αγέλη Αλβανών μαχαίρωσαν Αλβανούς στην Τούμπα
Γύφτοι έφτιαχναν την προίκα τους με… κλεμμένα χρυσαφικά!
Αλβανός μαχαίρωσε ομοεθνή του στη Σέριφο
Μάστιγα τα γυφτάκια στο Αγρίνιο
Μπαγκλαντεσιανοί ληστές στην Πιερία
Αλβανοί λαθροκλέφτες στη Θεσπρωτία
Βούλγαρος λαθρέμπορος στην Ομόνοια
Λαθρομετανάστες έστελναν την ηρωίνη με το ΚΤΕΛ
Πιάσανε τον Ρουμάνο από τα ίχνη του Η/Υ
Παλαιστίνιος λήστεψε Σύριο στην Αλεξανδρούπολη
22χρονος Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 60χρονη Γαλλίδα
Λαθροαλβανός μπούκαρε Ελλάδα για πλιάτσικο
Πακιστανός πωλούσε ναρκωτικά στο Βόλο
Συμμορία γύφτων ρήμαζε τα σπίτια στη Ρόδο
Γεωργιανός άνοιγε σπίτια στον Πειραιά
 


Αλβανοί με καλάσνικωφ "εκτελούν" την Ελληνική Σημαία (Βίντεο)

Εάν το βίντεο είναι γυρισμένο στην Ελλάδα, τότε πρέπει να διαλευκανθεί απόψε το βράδυ κιόλας και να εντοπιστούν τα καθάρματα, όχι για τις ηλιθιότητες που λένε, αλλά για τα καλάσνικοφ. Δεν είναι θέμα σχολίων στο διαδίκτυο, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΕΥΠ να εντοπίσει τον άνθρωπο που το ανέβασε. Αν δεν το κάνει δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Όπου κι αν είναι γυρισμένο -λέγεται ότι είναι στα Καλάβρυτα- πρέπει να απασχολήσει άμεσα την αστυνομία και την ΕΥΠ. Προφανώς θα αφαιρεθεί από το Youtube σύντομα, μετά από αναφορές χρηστών και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή παραβιάζει την πολιτική του Youtube, αφού είναι ρατσιστικό παραλήρημα άκρως επικίνδυνων ηλιθίων. Δείτε, με ψυχραιμία, μέχρι να αποκλειστεί.










Αφγανός γρονθοκόπησε Έλληνα και φυσικά τον αφήσαν...

Το περασμένο Σάββατο σε καφετέρια της πλατείας Γεωργίου 52χρονος πατρινός εδέχθη, εντελώς απρόκλητα και αναίτια, δυνατό γρονθοκόπημα στο μάτι από έναν Αφγανό, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω λιπόθυμος ενώπιον των θαμώνων.

Ο Αφγανός συνελήφθη από τους θαμώνες και παρεδόθη στην αστυνομία. Χρειάστηκε να καταβληθεί το ποσόν των 100 ευρώ για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Διαβάστε τι δήλωσε το θύμα του ξυλοδαρμού: Και έφαγα ξύλο και πλήρωσα για τα αυτονόητα και ο θύτης ελεύθερος με κίνδυνο να ξανασυμβεί παρόμοιο συμβάν!

Το παίζει τρελός ώστε η ελληνική πολιτεία να τον στείλει πίσω στην ΙΤΑΛΙΑ. Μέχρι τότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος και θα κτυπάει έλληνες και ελληνίδες μέχρι κάποιο από τα θύματά του να πάει φυλακή γιατί θ’ αντιγυρίσει τον κτύπημα.

Ας είναι καλά ο Νόμος που θέλει να κατεβάσει στη Βουλή κ. Δένδιας.

«Καταδικάζω την άρνηση κάποιων Αθηναϊκών Τηλεοπτικών μέσων να εμφανίσουν Έλληνες που έχουν δεχθεί επιθέσεις από αλλοδαπούς, ενώ αντιθέτως δείχνουν αλλοδαπούς και εκπροσώπους αυτών - πρόεδροι κάποιων σκοτεινών συλλόγων. Δείχνοντας έτσι το ρατσιστικό πρόσωπο τους απέναντι στους έλληνες (που πάνε τα ιδεώδη περί προστασίας των ελλήνων και Δημοκρατίας;)» , λέει το θύμα αγανακτισμένο.



Πρώην κατάδικος ο Αλβανός ληστής που χτύπησε τη γριούλα

Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους χωρίς να εκτίσει όλη την ποινή που του είχε επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών ο 42χρονος Αλβανός, που αναγνωρίστηκε ως δράστης της κακοποίησης και της απόπειρας ληστείας σε βάρος μιας 82χρονης στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο!

Η ηλικιωμένη γυναίκα που πέρασε μαρτυρικές στιγμές το βράδυ της Τρίτης στα χέρια του αλλοδαπού κακοποιού, σώθηκε χάρη στον 52χρονο γιο της που πήγε να την επισκεφτεί και την βρήκε άγρια χτυπημένη, δεμένη και φιμωμένη με ταινία συσκευασίας δεμάτων!

Ο 42χρονος δράστης πρόλαβε να πηδήσει από το παράθυρο πριν τον πιάσει και διέφυγε, αλλά η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει.

Από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που τους έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, μητέρα και γιος αναγνώρισαν τον Αλβανό κακοποιό που είχε καταδικαστεί πριν από πέντε χρόνια για αγορά, κατοχή, μεταφορά, διάθεση και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών. Του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξη 12 ετών, αλλά το 2010 εξασφάλισε αναστολή για το υπόλοιπο της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος!



Σπείρα έφερνε με βάρκα 650 κιλά χασίς από Αλβανία

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας οργανωμένο κύκλωμα εισαγωγής, με πλωτά και χερσαία μέσα, μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια.

Συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή πέντε μέλη του κυκλώματος, εκ των οποίων τρεις ημεδαποί, ηλικίας 58, 35 και 33 ετών και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 26 ετών, οι οποίοι οργάνωσαν την εισαγωγή στη χώρας μας με αλιευτικό σκάφος και στη συνέχεια τη μεταφορά με χερσαία μέσα, ποσότητας κάνναβης που ξεπερνά τα (649) κιλά.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και των Κεντρικών Λιμεναρχείων Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που αφορούσε την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, εντόπισαν στον όρμο της Πλαταριάς Θεσπρωτίας δεκαπέντε σάκους, που περιείχαν (626) δέματα, με κάνναβη βάρους (649.537) γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, και ενώ ο χώρος τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση, συνελήφθη, 33χρονος ημεδαπός, οδηγός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ο οποίος προσήλθε στο σημείο και άρχισε να φορτώνει τα ναρκωτικά.

Ταυτόχρονα, από άνδρες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ακινητοποιήθηκε αλιευτικό σκάφος, με κυβερνήτη 58χρονο ημεδαπό, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε μεταφέρει από τα παράλια της Αλβανίας τα ναρκωτικά στον όρμο της Πλαταριάς.

Επίσης, λίγη ώρα αργότερα, στο Καρτέρι και στη θέση «Γωνιά» Θεσπρωτίας συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί και ο 35χρονος ημεδαπός, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και λειτουργούσαν ως προπομποί, προκειμένου να καθορίζουν το δρομολόγιο και να επιτηρούν παράλληλα τη διαδρομή για την αποφυγή τυχόν αστυνομικών ελέγχων.

Το σκάφος και τα τρία Ι.Χ. οχήματα (δύο αυτοκίνητα και ένα κλειστό φορτηγό) που χρησιμοποιήθηκαν από τους εμπόρους ναρκωτικών κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκε και η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.
Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση.



Συνελήφθη αλλοδαπός για σωματεμπορία στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, 41χρονος αλλοδαπός με την κατηγορία της «Σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η οποία διενεργήθηκε έπειτα από καταγγελία 26χρονης αλλοδαπής στην προαναφερόμενη Υπηρεσία, ο 41χρονος ομοεθνής της, αφού έπεισε την 26χρονη να εγκατασταθούν στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές κατά της ζωής της, από τον Ιανουάριο του 2012, προέβαινε στην επ’ αμοιβή έκδοσή της, αποκομίζοντας ο ίδιος το σύνολο των χρημάτων.

Η 26χρονη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-08-2012) κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του 41χρονου και να απευθυνθεί αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας και στη συνέχεια στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Στην 26χρονη γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις και φιλοξενείται ήδη σε μονάδα αρωγής της Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Αλλοδαπός στην Πάτρα άρπαξε κοριτσάκι για να το... φιλήσει

Δεκάδες περιστατικά που δεν φτάνουν στην αστυνομία γίνονται πλέον καθημερινά και κάνουν τη ζωή των Ελλήνων κατοίκων αφόρητη!
Η παρακάτω είδηση όμως, βγήκε στην επιφάνεια και δίνει μια εικόνα για το τι βιώνουν οι Έλληνες κάτοικοι της πόλης:

ΠΑΤΡΑ: Αλλοδαπός άρπαξε κοριτσάκι και το φίλησε στο στόμα!

O νεαρός αλλοδαπός, γύρω στα 30 βρισκόταν στην οδό Ρήγα Φεραίου της Πάτρας όταν πλησίασε από πίσω μία μητέρα που κρατούσε από το χέρι το κοριτσάκι της, μόλις 14 μηνών, άρπαξε την μικρή την φίλησε στο στόμα και εξαφανίστηκε! Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κοντά στην οδό Κολοκοτρώνη. Σε πολυσύχναστο δηλαδή σημειο. Η γυναίκα κατατρόμαξε, φοβήθηκε ακόμη και για την υγεία του παιδιού της, άγνωστο ποιες ασθένειες θα μπορούσε να έχει ο Ασιατικής καταγωγής αλλοδαπός. Οι πολίτες της Πάτρας δηλώνουν πλέον απροστάτευτοι. Η μητέρα μετέφερε το παιδί της στον γιατρό για να το εξετάσει, ενώ το περιστατικό συζητήθηκε από διερχόμενους οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Είναι από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν συμβεί, ενώ κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει και να ακινητοποιήσει τον νεαρό άνδρα που είχε το θράσος να αρπάξει και να φιλήσει στο στόμα ένα μικρό κοριτσάκι.



Αλβανός μαχαίρωσε συμπατριώτη του στην Καστοριά

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε, χθες το απόγευμα, 50χρονος Αλβανός στο 'Αργος Ορεστικό Καστοριάς.

Ως δράστης φέρεται 62χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος συνελήφθη. Το θύμα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου δίνει μάχη για τη ζωή, καθώς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.      
 

Σουδανός έβγαλε τις μπριζόλες... έβαλε χασίσια

Ναρκωτικά και όχι… μπριζόλες ήταν αυτά που κρύβονταν στην κατάψυξη ενός μικρών διαστάσεων μεταλλικού ψυγείου το οποίο έφτασε ασυνόδευτο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, παρά το γεγονός ότι ο αλλοδαπό ιδιοκτήτης του ήταν μεταξύ των επιβατών του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου «μύρισε» το ψυγείο που ήταν τυλιγμένο σε δέμα και βρισκόταν ανάμεσα σε άλλα τα οποία μετέφερε στο νησί φορτηγό μεταφορικής εταιρείας. Όταν οι λιμενικοί το άνοιξαν, διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχαν 13 συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 13 κιλών και533 γραμμαρίων!

Το ψυγείο τέθηκε υπό παρακολούθηση, αλλά ο 27χρονος Σουδανός ιδιοκτήτης του που έφτασε και αυτός με το πλοίο κατέβηκε στο λιμάνι και έφυγε για να μην το αντιληφθούν. Επέστρεψε, όμως, λίγες ώρες αργότερα για να παραλάβει το ασυνόδευτο δέμα και τότε συνελήφθη. Στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα κινητό που εξετάζεται για να εξακριβωθεί με ποιους θα ερχόταν σε επαφή στη Μυτιλήνη για να τους παραδώσει τα ναρκωτικά.



3 χρόνια φυλακή στον μεθυσμένο Αλβανό

Στη φυλακή θα παραμείνει ως την εκδίκαση της έφεσης που υπέβαλε ο 35χρονος Αλβανός πα-τέρας που κακοποίησε την ανήλικη κόρη του στην Κω, μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δωδεκανήσου σε ποινή φυλάκισης τριών ετών χωρίς αναστολή και δικαίωμα μετατροπής!

Το δικαστήριο επέβαλε βαριά ποινή στον δράστη που, χωρίς λόγο και αιτία και ενώ ήταν μεθυσμένος, ξέσπασε με μανία πάνω σε μια από τις κορούλες του χτυπώντας την αλύπητα με χέρια και πόδια, ενώ της χτυπούσε με μανία το κεφάλι και στην λεκάνη της τουαλέτας! Όπως κατέθεσε η ίδια η σύζυγός του, δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιούσε το άτυχο κορίτσι!

Εδώ και δυο χρόνια, ο 35χρονος βιαιοπραγούσε σε βάρος και της ίδια αλλά και της δεύτερης κόρης τους ηλικίας 9 χρόνων. Ο τραυματισμός της 12χρονης που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εκτεταμένες πληγές, εκδορές και μώλωπες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη μητέρα που κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν ως μάρτυρες αρκετοί περίοικοι που επιβεβαίωσαν τα βίαια ξεσπάσματα του 35χρονου, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά όπως και η γυναίκα του, με αποτέλεσμα η γειτονιά να συντηρεί την οικογένεια που τώρα θα παρακολουθείται από κοινωνική λειτουργό.



Ζούγκλα με τους λαθρομετανάστες στον Άγ. Παντελεήμονα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 36χρονος αλλοδαπός που είχε δεχθεί τα πυρά αγνώστου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στον Αγιο Παντελεήμονα.

Πρόκειται για Αλβανό, ο οποίος περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, τραυματισμένος από πυρά πυροβόλου όπλου. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια.



Πακιστανοί vs Πακιστανού στη Ρόδο

  Δύο ομοεθνείς του ηλικίας 19 και 22 χρόνων και ένας 19χρονος Ινδός ήταν οι δράστες της ληστεία που είχε γίνει στις 9 Αυγούστου σε βάρος ενός 37χρονου Πακιστανού στην πόλη της Ρόδου. Οι τρεις δράστες είχαν μπει στο σπίτι του θύματος, το είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει 200 ευρώ και το κινητό του. Ωστόσο, συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Έπεσε πολύ ξύλο στην Κέρκυρα μεταξύ λαθραίων ρατσιστών

Ξύλο μεταξύ αλλοδαπών διαφορετικών εθνικοτήτων που έχουν βρει κατάλυμα σε περιφραγμένο χώρο τον οποίο έχουν καταλάβει αντιεξουσιαστές στην περιοχή του Ινστιτούτου Ελαίας στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από αυτούς!

Κανείς δεν αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη στο χώρο που βρίσκεται υπό κατάληψη από το 2009. Ωστόσο, η περιοχή αναστατώθηκε από κρότους από αντικείμενα που έσπαζαν και κραυγές οργής ή πόνου σε αραβικές και αφρικανικές γλώσσες, με αποτέλεσμα κάποιοι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Αμέσως έφτασαν στο χώρο έξη περιπολικά, αλλά το μόνο που μπόρεσαν να βρουν ήταν τρεις λαθρομετανάστες αλγερινής καταγωγής οι οποίοι ήταν αιμόφυρτοι. Όλοι οι υπόλοιποι «φιλοξενούμενοι» του χώρου πρόλαβαν να το βάλουν στα πόδια μόλις άκουσαν τις σειρήνες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας για τις πρώτες βοήθειες (πλήρωνε κι άλλα γαμησιάτικα μαλάκα Έλληνα), αλλά κρατούνται καθώς βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.




Πιάσανε τους Βούλγαρους στο τσακ πριν την επόμενη "δουλειά"

Για παράνομη οπλοφορία συνελήφθησαν στην Κομοτηνή δύο Βούλγαροι. Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- δύο μαχαίρια, μήκους 26,5 και 26 εκατοστών
- ένα πτυσσόμενο γκλοπ συνολικού μήκους 55 εκατοστών
- μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
- ένα τσεκούρι
- ένας σιδερένιος λοστός
- δύο κόφτες
- δύο εργαλεία θραύσης κρυστάλλων
- δύο ζευγάρια γάντια

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Κομοτηνής διεξάγουν έρευνες αν οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 32 και 31 χρόνων, εμπλέκονται και σε περιπτώσεις; διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή εξαιτίας του «εξοπλισμού» που βρέθηκε στην κατοχή τους.



Αλλοδαπός "τον έπαιζε" στο καρτοτηλέφωνο!

Μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού που εκτυλίχθηκε πριν μέρες στην Πρέβεζα έγινε ένας συμπολίτης μας.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγες μέρες πριν, σε μια από τις γειτονιές της πόλης της Πρέβεζας η οποία είναι και αρκετά πυκνοκατοικημένη.

Σύμφωνα με τα όσα με αηδία εξιστόρησε στο pamepreveza.gr ο μάρτυρας του περιστατικού, ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν λόγω της ζέστης δεν μπορούσε να κοιμηθεί και βγήκε στο μπαλκόνι του προκειμένου να καπνίσει ένα τσιγάρο και να δροσιστεί.

Απέναντι από την πολυκατοικία στην οποία μένει βρίσκεται ένας τηλεφωνικός θάλαμος ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το σημείο δεν είναι ούτε απόμερο αλλά και ο δρόμος φωτίζεται αρκετά.

Παρατήρησε λοιπόν ότι στην απέναντι πλευρά του δρόμου στον θάλαμο βρίσκονταν ένας άντρας, που από την ενδυμασία του κατάλαβε ότι πρόκειται για αλλοδαπό ασιατικής καταγωγής.

Ο εν λόγω ακράτητος, όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια αλλοδαπός, είχε μπει στην κυριολεξία μέσα στο θάλαμο με πλάτη προς το δρόμο και οι κινήσεις του δεν του φάνηκαν και τόσο φυσιολογικές ενώ έδειχνε ταυτόχρονα να συνομιλεί και στο τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή διέκρινε τον αλλοδαπό να αυνανίζεται συνεχίζοντας όμως να συνομιλά. Φωνάζοντάς του "τι κάνεις εκεί;", ο αλλοδαπός αλαφιασμένος και τρομαγμένος, μη ξέροντας από που του ήρθε, παράτησε το ακουστικό και άρχισε να τρέχει.

Δεν γνωρίζουμε εάν επέστρεψε να πάρει την κάρτα του αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτόν τον τηλεφωνικό θάλαμο μάλλον δεν θα ξανατηλεφωνήσει...



Πιάσανε γύφτους που έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων

Πιο πολλοί ήταν οι δράστες της κλοπής που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι ενός 67χρονου, παρά τα… χρήματα που έκλεψαν! Ωστόσο, οι έρευνες της Ασφαλείας Καρπενησίου δεν σταμάτησαν ποτέ και, έστω και πέντε μήνες αργότερα, η ταυτότητά τους αποκαλύφθηκε.

Πρόκειται για έξι γύφτους ηλικίας 36, 37, 32, 50 και 31 χρόνων που είχαν παραβιάσει την κυρία είσοδο του σπιτιού στο Κλειστό Ευρυτανίας και είχαν αρπάξει από ένα συρτάρι 450 ευρώ. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησαν στους χώρους του σπιτιού και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρπενησίου. Παράλληλα, η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.








Αλβανός εργολάβος «φέσωσε» 20 άτομα κι έγινε καπνός

Εισέπραξε τις προκαταβολές των πελατών, άφησε επί τρεις μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους της εταιρείας του και την… έκανε «γι’ άλλη γη γι’ άλλα μέρη» με μισό εκατομμύριο ευρώ στην τσέπη, ένας Αλβανός εργολάβος που τα ίχνη του έχουν χαθεί από τη Ρόδο όπου έκανε τις δουλειές του.

Οκτώ Έλληνες που του είχαν εμπιστευθεί μεγάλα ποσά συνολικού ύψους 230.000 ευρώ ως προκαταβολές για να ξεκινήσει οικοδομικές εργασίες για τη συντήρηση και επέκταση των σπιτιών τους, αναζητούν μάταια τον… μπαταχτσή εργολάβο που φυσικά δεν ξεκίνησε ποτέ τις εργασίες. Μαζί τους τον ψάχνουν και 12 ομοεθνείς του οικοδόμοι, τους οποίους άφηνε απλήρωτους εδώ και τρεις μήνες οφείλοντάς τους συνολικά περίπου 200.000 ευρώ, με την υπόσχεση ότι θα τους αποπλήρωνε μόλις εισέπραττε χρήματα.

Όμως, τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο πονηρός Αλβανός δεν απαντά ούτε στα τηλέφωνα, ενώ έχει καιρό να εμφανιστεί στο σπίτι του και τα σημεία όπου σύχναζε. Οι πληροφορίες που έχουν οι συμπατριώτες του, πάντως, αναφέρουν ότι οι δουλειές του πάνε μια χαρά και μάλιστα έχει χτίσει μια ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Χειμάρρας, στα παράλια της Αδριατικής! Έτσι, μαζί με τους πελάτες αποφάσισαν να καταφύγουν στην Αστυνομία για να βρει εκείνη τα ίχνη του μέσω της διεθνούς συνεργασίας, ώστε να βρεθεί η λύση στα δικαστήρια.



Σέρβοι έκλεψαν αρώματα από duty free

Δώρα στις συντρόφους τους φαίνεται πως ήθελαν να κάνουν τρεις νεαροί Σέρβοι, αλλά τα αρώματα που θα ήθελαν να τους προσφέρουν κόστιζαν πανάκριβα. Και επειδή οι τσέπες τους δεν «σήκωναν» ούτε τις τιμές του duty free στον μεθοριακό σταθμό Ευζώνων του Κιλκίς, είπαν να τα… «βουτήξουν».

Οι δύο 26χρονοι μπήκαν στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και άρχισαν να γεμίζουν τις τσέπες και τους σάκους τους με μπουκάλια πανάκριβων αρωμάτων, ενώ ο 20χρονος συνεργός τους περίμενε στο αυτοκίνητό τους. Όμως, οι υπάλληλοι τους αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έπιασαν στα πράσα τους νεαρούς αλλοδαπούς που είχαν αρπάξει 24 μπουκάλια με αρώματα αξίας 1.600 ευρώ. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος και οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.



Γύφτοι ληστεύουν τους πολίτες έξω από τράπεζες

Μόλις έκανε ανάληψη μεγάλου ποσού από τράπεζα του Αγρινίου, είδε τα χρήματα του να… φεύγουν ένας 69χρονος. Την στιγμή που έβγαινε από την τράπεζα, μια ηλικιωμένη τσιγγάνα τον πλησίασε ζητώντας τάχα φωτιά και τέσσερις νεαροί που ακολουθούσαν έπεσαν πάνω του και του άρπαξαν από την τσέπη 5.000 ευρώ. Αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ ο 69χρονος γλίτωσε μόνο άλλα 1.000 ευρώ που είχε στην άλλη τσέπη του.



Συνέλαβαν τον αρχηγό των Αλβανών που έκαψαν την ελληνική σημαία;

Συνελήφθη ο αρχηγός της ομάδας των Αλβανών οπλοφόρων που πολυβόλησαν και έκαψαν την ελληνική σημαία στις πλαγιές του Χελμού.

Ο συλληφθείς πιάστηκε μετά από ταυτοποίηση της φωνής του και από πληροφορίες που έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων.

Ο αρχηγός της ομάδας κρατείται στο αστυνομικό Καλαβρύτων όπου και ανακρίνεται.
Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων. Στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή σε συνεργασία με άλλες ομάδες.

Ενημέρωση:Παρά το γεγονός ότι χθες είχε διαρρεύσει πως ο Αλβανός του περιβόητου Βίντεο έχει συλληφθεί, κάτι τέτοι δεν ισχύει. Αντιθέτως ο Αλβανός που πυροβολεί και καίει την ελληνική σημαία παραμένει άφαντος...
Τα ηλεκτρονικά "αποτυπώματα" δείχνουν ότι το εν λόγω Βίντεο έχει "ανέβει" στο διαδίκτυο από την Αλβανία. Aυτός ήταν και ο λόγος που οι αρμόδιοι του ιστότοπου του Youtube επέμεναν να το κατεβάζουν...



Τον έψαχναν στην Αυστρία και συνελήφθη στο Ρέθυμνο

Στα χέρια των διωκτικών Aρχών της Κρήτης βρίσκεται ένας 22χρονος από το Μαρόκο, ο οποίος καταζητούνταν εδώ και πέντε χρόνια από τις αυστριακές Aρχές.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εντόπισαν τον 22χρονο χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο και τον προσήγαγαν για εξακρίβωση των στοιχείων του.
Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε μπει και διέμενε παράνομα στη χώρα, καθώς και ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αυστριακών αρχών, για τα αδικήματα της ληστείας, διάρρηξης και κλοπής.

Το ένταλμα είχε εκδοθεί από το 2007, οπότε και τα ίχνη του 22χρονου είχαν χαθεί από την Αυστρία, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε ήρθε στην Ελλάδα και πόσο διάστημα διαμένει στην Κρήτη.



Συνέλαβαν πλαστογράφους λαθρομετανάστες

Ένας Αιγύπτιος και μία Βουλγάρα, ηλικίας 46 και 42 χρόνων αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Αθήνα διότι κατασκεύαζαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και τα πουλούσαν σε αλλοδαπούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 42χρονη αναλάμβανε την προμήθεια εγγράφων από ομοεθνείς της καθώς και την παράδοσή τους σε υποψήφιους πελάτες, ενώ ο 46χρονος εύρισκε αγοραστές, κυρίως αραβικής καταγωγής, ενώ παράλληλα ήταν και ο ...ταμίας.

Για να μην εντοπίζονται από τους αστυνομικούς είχαν ενοικιάσει και διέμεναν σε δύο σπίτια, το ένα μάλιστα από τα οποία το είχαν μετρέψει σε ...ξενοδοχείο, αφού το ενοικίαζαν σε γυναίκες από τη Βουλγαρία.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα δύο διαμερίσματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δεκατρία (13) διαβατήρια διαφόρων χωρών.
Τριάντα οκτώ (38) Δελτία ταυτότητας διαφόρων χωρών
Δύο (2) δελτία αναγνωρισμένου πολιτικού πρόσφυγα.
Δύο (2) δελτία αιτήσαντος πολιτικού ασύλου.
Ένα (1) δελτίο πολιτικού φυγάδα.
Μία (1) άδεια ικανότητας οδήγησης Ελλάδας.
Μία (1) άδεια ικανότητας οδήγησης Βουλγαρίας.
Πέντε (5) κάρτες ανάληψης μετρητών διαφόρων τραπεζών.
Ένα (1) δελτίο αθλούμενου Ελλάδος.
Πλήθος φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων.
Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Το χρηματικό ποσό των πενήντα 50 ευρώ.
Μία (1) κάρτα για συνάλλαγμα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Αλβανός δραπέτης έβγαλε όπλο σε αστυνομικούς

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πριν τις 18:00

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamepreveza.gr ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, συνεπλάκη με αστυνομικούς στο ύψος του χωριού Κανάλι στην Πρέβεζα, ενώ ο ίδιος έφερε και όπλο το οποίο και έστρεψε εναντίων των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το pamepreveza.gr, ο Αλβανός ταξίδευε με λεωφορείο από Πάργα για Πρέβεζα και στο χωριό Κανάλι κατέβηκε από το λεωφορείο.

Οι πληροφορίες μιλούν για πρόβλημα που δημιούργησε μέσα στο όχημα, σε κατάσταση μέθης, και έτσι ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε και απαίτησε να κατέβει.

Στο σημείο που κατέβηκε ο Αλβανός βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από τον οδηγό του λεωφορείου προς την αστυνομία για την κατάσταση του ατόμου αυτού και έτσι ειδοποιηθήκαν και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ. Σε πρόσκληση των αστυνομικών να τον ελέγξουν και να τους δείξει την ταυτότητα του τότε έπεσε από τον Αλβανό ένα πιστόλι 9αρι, ενώ οι αστυνομικοί που το αντιλήφθηκαν προειδοποίησαν τους συναδέλφους τους για την ύπαρξη του όπλου.

Ο Αλβανός σήκωσε το όπλο και έτρεξε να απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον ακολούθησαν άλλοι πεζοί και άλλοι με τις μοτοσυκλέτες τους φωνάζοντας του να σταματήσει.

Ο Αλβανός γύρισε ξαφνικά και πρόταξε το όπλο εναντίον των αστυνομικών. Στην θέα του πιστολιού οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καλυφθούν ενώ αυτός «χάθηκε» μέσα σε παρακείμενο χωράφι με αρκετά ψηλή βλάστηση.

Όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού τελικά οι αστυνομικοί θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους της ζωή, αφού ο Αλβανός οπλοφορούσε, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και τον συνέλαβαν, μετά από συμπλοκή αφού ο ίδιος αντιστάθηκε χτυπώντας μάλιστα τους αστυνομικούς.

Τελικά αφού κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες αφού τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει και από εκεί στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας όπου και κρατείται.

Πληροφορίες του pamepreveza.gr μιλούν ότι πρόκειται για δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού ο οποίος και είχε εντοπιστεί στην Πάργα από αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Πρέβεζας και σήμερα παρακολουθούνταν προκειμένου να συλληφθεί ενώ κυκλοφορούσε με πλαστό διαβατήριο



Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε... κοντοκουρεμένους στο Σύνταγμα! (Βίντεο)

Ένταση επικράτησε στο αρχιρατσιστικό συλλαλητήριο, όταν μερίδα φασιστών ακροαριστερών & ισλμαοφασιστών επιτέθηκε σε ομάδα τεσσάρων ατόμων στην Ομόνοια, μόνο και μόνο επειδή ήταν... κοντοκουρεμένοι! Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα επεισόδια δεν πήραν έκταση.




 


Ρουμάνες πόρνες, έκλεβαν και πορτοφόλια

Άντρο παράνομου αγοραίου έρωτα είχε γίνει το μπαρ ενός 39χρονου στα Χανιά, όπου οι αλλοδαπές σερβιτόρες «ξαλάφρωναν» τους πελάτες όχι μόνο από τις ανάγκες τους, αλλά και από τα… πορτοφόλια τους! Η κλοπή 3.000 ευρώ από έναν 76χρονο που πήγε στο μπαρ αναζητώντας γυναικεία συντροφιά, αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από τρεις προκλητικές Ρουμάνες ηλικίας 24, 21 και 21 χρόνων που άρχισαν να τον χαϊδεύουν προτείνοντάς του να διαλέξει κάποια από αυτές ή και… όλες για ερωτική συνεύρεση, φυσικά έναντι χρηματικής αμοιβής. Όμως, όταν ο «ζωηρός» παππούς έβαλε το χέρι στην τσέπη του διαπίστωσε ότι, όσο του αποσπούσαν την προσοχή, του είχαν αρπάξει τα 3.000 ευρώ που είχε μαζί του!

Αμέσως κατέφυγε στην Αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας Χανίων έκαναν έφοδο στο μπαρ, έξω από το οποίο συνέλαβαν τρεις ημίγυμνες Ρουμάνες ηλικίας 20, 27 και 25 χρόνων που προέτρεπαν τους διερχόμενους να μπουν στο μπαρ για να τους προσφέρουν ποτά και ερωτικές υπηρεσίες. Αμέσως μετά, συνελήφθησαν οι τρεις Ρουμάνες που είχαν κλέψει τα χρήματα και στην κατοχή της μίας από αυτές βρέθηκαν 1.200 ευρώ.

Μαζί τους συνελήφθη η 25χρονη Ελληνίδα προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, στο ταμείο του οποίου κατασχέθηκαν άλλα 280 ευρώ που προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητα. Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ απουσίαζε και αναζητείται, ενώ οι επτά γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.



Αλλοδαποί έσφαξαν αλλοδαπό στον Άγ. Παντελεήμονα

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα ένας αλλοδαπός, έπειτα από άγρια συμπλοκή που ξέσπασε στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε μετά από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε.

Το περιστατικό συνέβη κατά τις βραδινές ώρες στη διασταύρωση Ιεροσολύμων και Αγαθουπόλεως.
Ο αλλοδαπός, παρά το γεγονός ότι του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, δεν τα κατάφερε και απεβίωσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμός προκλήθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ αλλοδαπών.
Ο δράστης τελικά συνελήφθη.



Αλβανός πωλούσε ναρκωτικά στην Καβάλα

Κοκαΐνη και  χασίς διακινούσε στην Καβάλα ένας 26χρονος Αλβανός που συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνης βάρους 10,5 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,5 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας



Ανήλικοι ληστές στο Βόλο

Δυο 14χρονα παιδιά από τη Ρουμανία, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ήταν οι δράστες της κλοπής ενός πορτοφολιού με 600 ευρώ από την τσάντα της ιδιοκτήτριας ενός εμπορικού καταστήματος.

Η 58χρονη επιχειρηματίας τα είδε την τελευταία στιγμή να βγαίνουν τρέχοντας από το κατάστημά της και ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν να τα εντοπίσουν πριν χαθούν στα στενά της πόλης.

Πάνω τους βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αρπάξει εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή αβλεψία της ιδιοκτήτριας και της επιστράφηκαν. Οι δυο ανήλικοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.



Ηλεία: Ληστεία μετά ξύλου

Θύμα ληστείας με δράστες ομοεθνείς του έπεσε ένας υπήκοος Μπαγκλαντές 32 ετών που διαμένει στο Τραγανό. Ένας από τους δράστες 34 ετών, ήταν αυτός που βρέθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος και του έκανε σήμα να σταματήσει.

O πρώτος δράστης έκανε νόημα σε άλλους τρεις ομοεθνείς - συνεργούς του που ήταν κρυμμένοι στην άκρη του δρόμου. Όλοι μαζί επιτέθηκαν στον 32χρονο με τα χέρια και με ξύλα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και εκτεταμένες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, αφού τον τράβηξαν έξω από αυτό. Οι δράστες του έκλεψαν το ποσό των 5000 ευρώ κάποια κοσμήματα που φορούσε και ένα κινητό τηλέφωνο.



Έβαλε στο μάτι τις μοτοσικλέτες των ΕΛ.ΤΑ.

Του άρεσαν τα μηχανάκια με τα οποία κινούνται οι… ταχυδρόμοι και τα έκλεβε συστηματικά για να κάνει τις βόλτες του στο Βόλο, ένας νεαρός Ισραηλινός που συνελήφθη πριν ολοκληρώσει την δεύτερη κλοπή μέσα σε λίγες ημέρες!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κλήθηκαν από έναν υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. ο οποίος εντόπισε τον 25χρονο αλλοδαπό στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του ταχυδρομείου, τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει μια μοτοσικλέτα. Αμέσως τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του δύο πτυσσόμενους σουγιάδες.

Κατά την προανάκριση ο 25χρονος ομολόγησε ότι και στις 8 Αυγούστου είχε κλέψει από τον ίδιο χώρο άλλη μια μοτοσικλέτα του οργανισμού, την οποία εγκατέλειψε σε άγνωστο σημείο όπου αναζητείται για να επιστραφεί στα ΕΛ.ΤΑ.. Ο νεαρός αλλοδαπός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.



Αγέλη Αλβανών μαχαίρωσαν Αλβανούς στην Τούμπα

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 42χρονος Αλβανός, που χθες το βράδυ δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του και ξυλοκοπήθηκε άγρια από 20 άτομα...

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 21.30 χθες το βράδυ στην οδό Καρολίδου 20 στην περιοχή της Τούμπας. Συνολικά 20 άτομα, κρατώντας στα χέρια τους καδρόνια, σιδερένιους λοστούς και μαχαίρια, εισέβαλλαν στο σπίτι του 42χρονου και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα.

Ο 21χρονος γιος του θύματος προσπάθησε να βοηθήσει τον πατέρα του, αλλά δέχθηκε και αυτός επίθεση και τραυματίστηκε από μαχαίρι ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.
Οι λόγοι της επίθεσης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, αφορούν οικογενειακές – προσωπικές διαφορές μεταξύ του 42χρονου και ενός εκ των 20 που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή του. Ο γιος του δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς το τραύμα στο πόδι είναι επιπόλαιο.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 20 δραστών.




Γύφτοι έφτιαχναν την προίκα τους με… κλεμμένα χρυσαφικά!

Σαν… αστραπή χτυπούσε ένα ζευγάρι γύφτων τους περαστικούς στο Φαληράκι της Ρόδου, αρπάζοντας χρυσαφικά από τους λαιμούς των γυναικών και «ζεστό» χρήμα από τις τσέπες των ανδρών με τα οποία έφτιαχναν την… προίκα τους.

Από τις αρχές Αυγούστου, ο 29χρονος και η 32χρονη σύντροφός του είχαν κλέψει τουλάχιστον δυο χρυσές αλυσίδες λαιμού από ισάριθμες γυναίκες που τους αναγνώρισαν και 1.200 ευρώ από ένα ακόμη θύμα τους. Δεν ήταν μόνοι τους, όμως. Συνεργοί τους ήταν άλλες τρεις τσιγγάνες που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη και αναζητούνται. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν και άλλα θύματα της σπείρας, ενώ το ζευγάρι που συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.



Αλβανός μαχαίρωσε ομοεθνή του στη Σέριφο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, ένας 50χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην περιοχή Λιβάδι Σερίφου, ο 50χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι κουζίνας στην κοιλιακή χώρα έναν 29χρονο ομοεθνή του, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές. Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.




Μάστιγα τα γυφτάκια στο Αγρίνιο

Αποθρασύνθηκαν οι συμμορίες ανήλικων γύφτων που δρουν στο Αγρίνιο, αφού «μπουκάρουν» πια μέρα- μεσημέρι στα μαγαζιά και δεν διστάζουν να συμπλακούν με τους ιδιοκτήτες για να αρπάξουν ό,τι μπορούν. Ένας καταστηματάρχης, μάλιστα, τραυματίστηκε ενώ τους καταδίωκε.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος δεν ήξερε ποιον να πρωτοπιάσει όταν πέντε πιτσιρικάδες όρμησαν στο κατάστημά του στο κέντρο του Αγρινίου και, μέσα στην αναστάτωση που προκάλεσαν, άρπαξαν εμπορεύματα μικρής αξίας. Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια και ο καταστηματάρχης επιχείρησε να τους καταδιώξει. Έπιασε έναν από αυτούς, όμως εκείνος του ξέφυγε και στην προσπάθειά του να τον συγκρατήσει έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Οι ανήλικοι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν παρά τις έρευνες που εξαπέλυσε η Αστυνομία.



Μπαγκλαντεσιανοί ληστές στην Πιερία

Συνελήφθησαν χθες (26.08.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές 28 έως 35 ετών, για ληστεία σε βάρος τεσσάρων ομοεθνών τους.
Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται να συλληφθούν άλλοι τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Ειδικότερα, στην Παραλία Πιερίας, οι προαναφερόμενοι αφού εισήλθαν σε οικία όπου διέμεναν οι τέσσερις ομοεθνείς τους, με την απειλή μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αυτούς το χρηματικό ποσό των 4.700 € .

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις από τους επτά δράστες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 €, το οποίο αποδόθηκε στους παθόντες.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.



Αλβανοί λαθροκλέφτες στη ΘεσπρωτίαΜόνο λίγη ώρα χάρηκαν την μοτοσικλέτα που έκλεψαν από την αυλή ενός σπιτιού στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας οι δυο Αλβανοί δράστες ηλικίας 20 και 25 χρόνων! Σχεδόν αμέσως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που διέταξε την απέλασή τους καθώς βρίσκονται παράνομα στη χώρα.




Βούλγαρος λαθρέμπορος στην Ομόνοια

Εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων που είχε αγοράσει από Ρώσους λαθρέμπορους στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας στην Αθήνα, θα πωλούσε σε χαμηλές αλλά εξαιρετικά προσοδοφόρες τιμές στους συμπατριώτες του ένας 48χρονος Βούλγαρος.


Ο πονηρός αλλοδαπός είχε βρει το αγοραστικό κοινό του ανάμεσα σε ομοεθνείς του που εργάζονται στα χωράφια στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και μετέφερε το λαθραίο εμπόρευμά του μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην καμπίνα και στο δάπεδο του φορτηγού που οδηγούσε. Όμως, έπεσε σε μπλόκο ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. που «ξεψάχνισαν» το φορτηγό και τα βρήκαν.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 1.073 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ο 48χρονος αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε τα άτομα που του τα πούλησαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό του.



Λαθρομετανάστες έστελναν την ηρωίνη με το ΚΤΕΛ


Δύο αλλοδαποί, ένας Αιγύπτιος κι ένας Ιρακινός συνελήφθησαν, όταν πήγαν να παραλάβουν από το Υπερστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας ένα δέμα, που περιείχε ηρωίνη.


Συγκεκριμένα, οι δύο τους έγιναν τσακωτοί, το Σάββατο το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης, όταν εντοπίστηκαν στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ του νησιού, να παραλαμβάνουν ένα ασυνόδευτο δέμα, προερχόμενο από την Αθήνα, που είχε μέσα 31.4 γραμμάρια ηρωίνη, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.



Πιάσανε τον Ρουμάνο από τα ίχνη του Η/Υ


Διαρρήκτης που είχε κλέψει από οικία του Παλαιού Φαλήρου δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία. Πρόκειται για Ρουμάνο υπήκοο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.


Η διάρρηξη είχε διαπραχθεί στις 29 Μαρτίου φέτος και ο δράστης είχε αφαιρέσει αντικείμενα μεγάλης αξίας, μεταξύ των οποίων και δύο φορητούς υπολογιστές (laptop), όπου ήταν εγκατεστημένο πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης (TeamViewer).
Μετά από συστηματική ψηφιακή ανάλυση και έρευνα του εν λόγω προγράμματος ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαρρήκτη.

Μετά από έρευνα στην οικία γυναίκας η οποία διέμενε στον Πειραιά βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ένας από τους δύο φορητούς υπολογιστές που είχαν κλαπεί.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι η γυναίκα είχε αγοράσει το φορητό υπολογιστή από τον συλληφθέντα.



Παλαιστίνιος λήστεψε Σύριο στην Αλεξανδρούπολη

Για ληστεία σε βάρος υπηκόου Συρίας συνελήφθη την Κυριακή και ένας 39χρονος Παλαιστίνιος στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο 39χρονος τα ξημερώματα της ίδιας μέρας απείλησε με μαχαίρι και γρονθοκόπησε 19χρονο υπήκοο Συρίας και του αφαίρεσε 100 ευρώ και μία τσάντα, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού. Ο νεαρός αλλοδαπός κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές και τελικά λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αντικείμενα και τα χρήματα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα, τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.



22χρονος Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 60χρονη Γαλλίδα

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, στο λιμάνι του Λαυρίου, ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη διαμονή στη χώρα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρεις Πακιστανοί ηλικίας 20, 20 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Φυκιάδα Κύθνου, ο 22χρονος αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία μια 60χρονη αλλοδαπή υπήκοο Γαλλίας, η οποία αντέδρασε και καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή. Στην συνέχεια ο δράστης με την βοήθεια των τριών ομοεθνών του, που βρίσκονταν στην ίδια περιοχή, επιβιβάστηκε σε πλοίο της γραμμής με προορισμό το Λαύριο.

Ύστερα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, σε συνεργασία με το αστυνομικό Τμήμα Κέας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, προσωπικό της οποίας εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη κατά την αποβίβαση του χθες βράδυ στο λιμάνι του Λαυρίου.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους από τον Αστυνομικό Σταθμό Κύθνου, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.



Λαθροαλβανός μπούκαρε Ελλάδα για πλιάτσικο

Μόνος του έπεσε στη φάκα ένας νεαρός αλλοδαπός που έκλεψε το φορτηγάκι ενός 41χρονου από τον Κώττα Πρεσπών! Όπως φαίνεται, δεν είχε καλή σχέση με την… οδήγηση, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να βγει από το δρόμο και ανατραπεί!

Άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών που αναζητούσαν το φορτηγάκι μετά από την καταγγελία του ιδιοκτήτη του, το βρήκαν εγκαταλελειμμένο στην εθνική οδό Φλώρινας- Καστοριάς και άρχισαν να αναζητούν τον… ατζαμή οδηγό. Ο 22χρονος Αλβανός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα εντοπίστηκε κρυμμένος σε μια θαμνώδη περιοχή πάνω στο βουνό, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας



Πακιστανός πωλούσε ναρκωτικά στο Βόλο

Στη γύρα σε αναζήτηση πελατείας είχε βγει στην Άμφισσα ένας νεαρός αλλοδαπός που διακινούσε ναρκωτικά. Είχε υπολογίσει, μάλιστα, ότι θα έβρισκε… 31 αγοραστές και σε ισάριθμες δόσεις είχε μοιράσει την «πραμάτεια» του που μετέφερε σε ένα… χαρτόκουτο!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας πληροφορήθηκαν ότι ο 26χρονος Πακιστανός αναζητούσε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή για να διακινήσει ναρκωτικά και κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Στο χάρτινο κουτί το οποίο είχε μαζί του, βρήκαν 31 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 139,8 γραμμαρίων! Ο αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 60 ευρώ και ένα κινητό που εξετάζεται για να εντοπιστούν οι προμηθευτές του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.



Συμμορία γύφτων ρήμαζε τα σπίτια στη Ρόδο

Συνελήφθη χθες (27-08-2012) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας ανήλικος 16χρονος ημεδαπός Βρομά, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη πέντε Βρομά και συγκεκριμένα δυο ανηλίκων ηλικίας 16 και 15 ετών, ενός 35χρονου και των γονιών των ανηλίκων, οι ο οποίοι αναζητούνται κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας και επιστημονικής εκμετάλλευσης στοιχειών, διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος είχε διαπράξει συνολικά δεκαεπτά (17) διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην πόλη της Ρόδου, κατά τις οποίες αφαιρούσε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν -12- διαρρήξεις και κλοπές που είχε διαπράξει το 2012, -4- το 2011 και -1- το 2009.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι σε τρεις περιπτώσεις ο 16χρονος διέπραξε τις κλοπές με την βοήθεια των δυο ανηλίκων που κρατούσαν τσίλιες, ενώ τα αντικείμενα που αφαιρούσε τα έδινε στον 35χρονο ο οποίος με την σειρά του τα μετέφερε στην Αθήνα όπου τα πουλούσε.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.



Γεωργιανός άνοιγε σπίτια στον Πειραιά

Πέντε διαρρήξεις σε διαμερίσματα στον Πειραιά εξιχνιάστηκαν με τη σύλληψη ενός 28χρονου Γεωργιανού, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.


Ο 28χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου παραβίασε κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή και λίγο μετά συνελήφθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου