Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 10 θαύματα του Τσίπρα για την αντιμετώπιση της κρίσης


1. Θα εξαγνισει ολο το πολιτικο μας συστημα & θα επιβαλλει το δικο του αν & ουδολως θα διαφερει των προηγουμενων (μικρη λεπτομερεια), επαναφεροντας την χωρα στο προσφατο υποδειγματικο παρελθον της.

2. Θα ανακαλεσει στην ταξη την κυρια Μερκελ & τους υπολοιπους ηγετες, μαζι & τον προεδρο του Τζιμπουτι εαν χρειαστει, θα ανατρεψει το Ευρωπαικο κατεστημενο, θα αλλαξει το γεωπολιτικο & τραπεζικο συστημα, απαιτωντας & παιρνοντας αυτα που χρειαζονται &...
 οσα δεν χρειαζονται. 
Παραλληλα θα φροντισει να παραμεινουμε στην Ευρωπη... φευγοντας.

3. Θα επαναφερει σε υψηλα επιπεδα τους μισθους & τις συνταξεις μη πληρωνοντας με μπολικο αγνωστου προελευσεως χρημα, που θα εχει αυλη μορφη μιας που θα υπαρξει μια προσωρινη στενοτης χαρτιου. Με αυτο τον τροπο ταυτοχρονα θα ενθαρρυνει συμμετεχοντας μαχητικα στο κινημα του δεν πληρωνω, του οποιου θα καταστει ισοβιος προεδρος. 

4. Θα εξασφαλισει την πληρη επαρκεια τροφιμων για καθε οικογενεια, μεσω ειδικων συμβουλων που θα δειχνουν πως θα τα καλλιεργουμε στο μπαλκονι μας η στο καθιστικο μας εν αναγκη.

5. Θα στηριξει την βιομηχανια & θα δωσει ετσι πληρη καλυψη στους συνδικαλιστες & τους σκληρα εργαζομενους να κανουν 8 ωρες την ημερα απεργια εκτος του Σαββατοκυριακου που θα ξεκουραζονται.
Θα επαναφερει τις συνταξεις των ανιδιοτελων αγνων συνδικαλιστων, που εδωσαν το αιμα τους για την αναπτυξη του τοπου.

6.Θα μειωσει τα ελλειμματα αμεσα αφου το χρημα θα εχει αυλη μορφη, κοινως ανυπαρκτο, οποτε αυτοματως δεν θα τιθεται θεμα ελλειμματων, αλλα & με τον ιδιο τροπο θα ξεπληρωσει τα χρεη μας, εκθετοντας παγκοσμιως σοβαρα την Τροικα για την μη ευρεση μιας τοσο ευφυους λυσης, που αδικως ταλαιπωρουσε τον Ελληνικο λαο.

7. Θα εξασφαλισει πληρη επαρκεια βιολογικων φαρμακων (ματζουνια) που θα εφοδιαζομαστε απο την πλουσια Ελληνικη φυση & θα φροντισει για μια στενοτερη επαφη του Ελληνικου πληθυσμου με τους αγαπητους λαθρομεταναστες, ωστε να εξασφαλισει μια μορφη ανοσιας σε ολες τις ασθενειες που δυστυχως ειχε ξεχασει, ωστε να δυναμωσει οργανικα. Οσοι δεν τα καταφερουν θα θεωρηθουν παραπλευρες απωλειες.

8. Θα ενισχυσει τον θεσμο της οικογενειας, αφου θα επιτρεπει σε καθε οικογενεια να θεραπευει μονη της τους ασθενεις της, ενω παραλληλα θα μας απαλλαξει απο το κοστος των νοσοκομειων.

9. Θα ενισχυσει την ακτοπλοια εξοβελιζοντας απο την χωρα τους εκμεταλλευτες εφοπλιστες, & παραλληλα θα αντικαταστησει τα σκαφη τους με ελαφρα κωπηλατικα μειωνοντας κατάυτον τον τροπο την ανεργια.

10. Αυτη την στιγμη συνδιαλεγεται με τις συνιστωσες του, υπο καθεστως δημοκρατικων διαδικασιων για το τελευταιο θαυμα του & πως θα το επιτελεσει. 
Οποιος διαφωνει θα παραγραφει παραυτα.
Παραλληλα υποσχεται οτι θα σπασει το προηγουμενο ρεκορ του εντιμοτερου πολιτικου που ανεδειξε η χωρα κυριου Ανδρεα Παπανδρεου, φροντιζοντας στον επομενο λογο του να συγκεντρωσει πανω απο 82 ...θα.

Τα ανωτερω αποτελουν μια αποστομωτικη απαντηση σε οσους κακοπιστους αμφισβητουσαν την χρηματοδοτικη ικανοτητα του προγραμματος του, επιφυλασσομενος παντως νομιμου δικαιωματος του σε περιπτωση αντιγραφης τους.
Προλαμβανοντας τα επιφωνηματα & τα δακρυα θαυμασμου & ανακουφισης των πολιτων, δηλωνει πιστος υπηρετης τους, αλλα δεν θελει εκλογες, διοτι ειναι θυμα του συστηματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου