Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Πάει για 60% η Χρυσή Αυγή ~ Έδειραν...



...Γιατρό που ζήτησε φακελάκι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Πάτρας «Αλλαγή», μέλη του κόμματος έδειραν γιατρό του νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος ζήτησε από ασθενή φακελάκι 2.500 ευρώ.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα,...
 το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες και σχετική καταγγελία έγινε προφορικά τόσο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγγενείς του ασθενή, ενοχλήθηκαν από την εκβιαστική συμπεριφορά του γιατρού. Ωστόσο, αντί να απευθυνθούν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ή στην Αστυνομία, προτίμησαν να «ενημερώσουν» την «Χρυσή Αυγή». Έτσι χρυσαυγίτες έφτασαν στο Νοσοκομείο, όρμησαν στο γραφείο του γιατρού και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι από το Νοσοκομείο.


thebest.gr


ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.

ΑΡΚΕΤΑ! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ!

Σε περιστατικό με φακελάκι που έγινε πριν μια εβδομάδα, ο γιατρός κατά τη σύλληψή του, επικαλέστηκε "ιατρικά προβλήματα", και μετά από 6 ημέρες βρισκόταν υγιής στη θέση του:

Ο γιατρός, που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα με φακελάκι επέστρεψε σήμερα στην κλινική του, κάτι που ανάγκασε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο να δώσει εντολή στον Διοικητή του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κ. Κοσμόπουλο να αλλάξουν οι κλειδαριές του γραφείου του συγκεκριμένου γιατρού και να διενεργηθεί ΕΔΕ για το αν έκανε ιατρικές πράξεις κατά παράβαση, αφού είχε τεθεί σε αναστολή άσκησης καθηκόντων του από τις 6 Σεπτεμβρίου 2012.



         



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου