Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάληψη Δέλτα ~ Βίντεο μέσα από τη γιάφκα των αναρχοναζί


Τόσα χρόνια στερούσανε από εκατοντάδες φτωχούς φοιτητές τη δωρεάν διαμονή. Έκθετο το υπουργείο Α-παιδείας που έδινε στέγαση και τσάμπα ρεύμα στο άντρο παρανομίας, ναρκωτικών, επικίνδυνων όπλων και λαθρομεταναστών 30 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα! Δείτε φωτό και βίντεο από τη σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας που έγινε κατά εντολή του πρωθυπουργού.

Δηλαδή εάν δεν δόσει εντολή ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κανένας δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ:

Με εντολή του Α. Σαμαρά έγινε η εκκένωση της κατάληψης ΔΕΛΤΑ σύμφωνα με την δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια.




"Ύστερα από εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα σε μια ακόμα περίπτωση αυθαιρεσίας, η οποία χρόνιζε αδικαιολόγητα" δήλωσε ο Ν. Δένδιας.

"Το μήνυμα που στέλνει σήμερα η συντεταγμένη Πολιτεία είναι σαφές και προς πάσα κατεύθυνση: μηδενική ανοχή στην ανομία και στην κατάλυση της νομιμότητας. Η Ελληνική Δημοκρατία θα προασπίσει την απαίτηση της κοινωνίας για πλήρη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος του ελληνικού λαού, παντού και σε κάθε περίπτωση" προσέθεσε.



Συνελήφθησαν (10) άτομα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε υπό κατάληψη κτίριο στο κέντρο της πόλης


Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (12.09.2012) το πρωί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε οίκημα στο κέντρο της πόλης, το οποίο είχε καταληφθεί παράνομα από ομάδα ατόμων.

Το κτίριο είναι ιδιοκτησίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και η αστυνομική επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν εντός του κτιρίου και συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα. Πρόκειται για επτά ημεδαπούς και τρεις αλλοδαπούς (μεταξύ των οποίων 3 γυναίκες), ηλικίας από 21 ως 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Επιπλέον σε βάρος τριών από τους συλληφθέντες η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και μια κροτίδα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια σημερινού Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο, ιδιοκτησίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι από την ενδελεχή έρευνα που επακολούθησε στους χώρους του κτιρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


Πέντε (5) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών
Τέσσερις (4) σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών
Ένας (1) ηλεκτρονικός καταγραφέας ήχου
Τρεις (3) συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Τριάντα (30) αντιασφυξιογόνες μάσκες
Δύο (2) φίλτρα αντιασφυξιογόνων μασκών
Δύο (2) μαχαίρια τύπου σουγιά
Ένα (1) τσεκούρι
Τρία ζεύγη ροπάλων, τύπου «νουτσάκο»
Ένα (1) ρόπαλο
Μία (1) κροτίδα
Το χρηματικό ποσό των 661,04 ευρώ και
Διάφορα μικροαντικείμενα, εργαλεία κ.λπ.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από εδώ.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου