Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ vs Άρης 4-1 ~ Βίντεο


O ΠΑΟΚ... σκόρπισε τον Άρη (4-1), βάζοντας όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη «έριξε ταχύτητα», αν και ο κόσμος ζητούσε κι άλλα! Με 9 τέλειωσε ο «δικέφαλος», με 10 οι «κίτρινοι»!

Ο ΠΑΟΚ έχει 12 βαθμούς και μοιράζεται τη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανιώνιο. Νωρίτερα σήμερα ο ΠΑΟ ήλθε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο κι έχει μόλις 4 βαθμούς σε 5 αγώνες. Το κόκκινο τριφύλλι... ο Πλατανιάς, έχει 8 βαθμούς!


Ο ΠΑΟΚ προηγείται 1-0 από το 12ο λεπτό με γκολ του Λόρενς.
Ο Κατσικάς σκοράρει στο 23ο λεπτό και το σκορ γίνεται 2-0.
Η βραδιά εξελίσσεται σε θρίαμβο για ΠΑΟΚ: 3-0 στο 30ο λεπτό με τον Φωτάκη.
Μειώνει σε 3-1 ο Άρης στο 39 με τον Αγάνθο.
Βροχή από γκολ... 4-1 για τον ΠΑΟΚ στο 43 με πανέμορφο τέρμα του Αθανασιάδη.

Βροχή από κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο όπου διεκόπη ο αγώνας για μερικά λεπτά λόγω μικροαψιμαχιών μεταξύ των αντιπάλων για να λήξει τελικά με το 4-1.






Εναλλακτικά δείτε το βίντεο στο ytube...
http://www.youtube.com/watch?v=7PVPDPY-bXA



Σεληνιασμένος ο ΠΑΟΚ που υπέταξε τον Άρη με σκορ 4-1. Ένα ημίχρονο όνειρο για τον Δικέφαλο του Βορρά και εφιάλτης για τους «κίτρινους». Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκίνησε στο 11ο λεπτό με τον Λόρενς, συνεχίστηκε με τους Κατσικά στο 23’, 26’ Φωτάκης. Μείωσε ο Αγκάνθο στο 39’ και ολοκληρώθηκε στο 43ο λεπτό με το γκολ ποίημα του Αθανασιάδη.

Για τον ΠΑΟΚ, το 4-4-2 δεν άλλαξε ούτε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λίνο, Κατσικάς Κουμάλο και Έτο. Στη μεσαία γραμμή οι Ρομπέρ, Κάτσε, Λάζαρ και Φωτάκης και στην επίθεση οι Αθανασιάδης και Λόρενς.

Νέο πρόσωπο ο Σουνάς
Ο Μάκης Κατσαβάκης με σύστημα 4-2-3-1, επέλεξε τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Ψυχογιός, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Καζναφέρης. Μπροστά τους, ως ανασταλτικοί μέσοι οι Νταμαρλής και Κοέλιο. Στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής οι Γιαννιώτας και Σουνάς, επιτελικός μέσος ο Καπετάνος και στην επίθεση ο Αγκάνθο.

Από τα αποδυτήρια γκολ
Νευρικό ήταν το ξεκίνημα για τις δύο ομάδες με τους «κίτρινους» γρήγορα να δίνουν χώρο στον ΠΑΟΚ, αλλά να ασκούν παράλληλα πίεση ψηλά κλείνοντας τους χώρους στους παίκτες του Δώνη. Όμως ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 12’ με τον Λόρενς. Ο Ρομπέρ από πλάγιά αριστερά είδε τον συνωστισμό στην εστία του Βελλίδη βγάζοντας την μπάλα έξω από την περιοχή. Ο Ιρλανδός που ήταν στην κατάλληλη θέση με ένα δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Άρη και 1-0.

Αντέδρασε σπασμωδικά
Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και σε μια αντεπίθεση ο Σουνάς έβγαλε για τον Αγκάνθο, ο Κατσικάς με ωραίο τρόπο έδιωξε την μπάλα με τους «κίτρινους» να φωνάζουν στον Κάκο για πέναλτι, που όμως δεν υπήρχε. Ο παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη έδειχναν περισσότερο πάθος στο παιχνίδι και κατάφεραν με ένα πρέσινγκ να φέρουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ ως προς τις μεταβιβάσεις της μπάλας.

Το 2-0
Οι γηπεδούχοι στο 23’ από μια στημένη φάση πέτυχαν δεύτερο γκολ την στιγμή οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Γλύκου. Μετά από φάουλ του Φωτάκη ο Κατσικάς από το ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Βελλίδη 2-0. Τεράστια η ευθύνη του Παπαζαχαρία που δεν μάρκαρε τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Το 3-0
Ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε κοντά και σε ένα τρίτο γκολ με τον Αθανασιάδη στο 26’ αλλά τον Βελλίδη να λέει όχι στο τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ασπρόμαυρη μηχανή το πέτυχε με τον Γιώργο Φωτάκη ξεσηκώνοντας την Τούμπα. Σε μια αντεπίθεση και ενώ η άμυνα του Άρη ήταν απροετοίμαστη ο Αθανασιάδης έδωσε στον Φωτάκη και με δυνατό συρτό σουτ 3-0.

Ο Σαββίδης και τα κεριά
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν την καζούρα με κεριά ανάμενα και πένθιμη μουσική να παίζουν τα τύμπανα στη θύρα 4. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη να χειροκροτεί την προσπάθεια των παικτών.

3Χ3 ο Αγάνθο
Ο Άρης δεν εγκατέλειπε την προσπάθεια. Πάλευε στον αγώνα το έβλεπε αυτό ο Γιώργος Δώνης, αλλά και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Στο 38ο λεπτό ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά με τον Γλύκο να ίπταται και να διώχνει σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης ο Αγάνθο με κοντινό πλάσε μείωσε για την ομάδα το σκορ σε 3-1.

Γκολ για χαι λαιτς
Όσοι πίστευαν πως το ημίχρονο θα τελείωνε με σκορ 3-1 γελάστηκαν. Το κερασάκι στην τούρτα του πρώτου ημιχρόνου μπήκε στο 43ο λεπτό από τον Αθανασιάδη. Ο Ρομπέρ από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα με τον «Κλάους» να πιάνει εν’ κινήσει το σουτ στέλνοντας την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Βελλίδη. Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο με το μήνυμα που ανέβασε στο προσωπικό του Twitter ξέσπασε πανηγυρίζοντας με το δάχτυλό του στο στόμα του ζητώντας να κάνουν όλοι ησυχία.

Μαζεμένες αλλαγές
Ο Μάκης Κατσαβάκης άνοιξε τον χορό των αλλαγών με τους Μαργαρίτη και Παπαστεργιανό να περνούν στο παιχνίδι. Με τους Σουνά και Νταμαρλή να κάθονται στον πάγκο καθώς η προσφορά τους ήταν η αναμενόμενη όπως θα περίμενε ο τεχνικός του Άρη.

Στον ίδιο ρυθμό ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με επιθετικές τάσεις με τον Αθανασιάδη στο 49’ να χάνει ένα ακόμα γκολ. Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε από πλάγια θέση, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το πάλευε ο Άρης
Μπορεί το σκορ να ήταν 4-1 όμως οι «κίτρινοι» στον αγωνιστικό χώρο και κυνηγούσε την μείωση του σκορ. Σε διάστημα ενός λεπτού οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ευκαιρίες. Στο 61’΄ο Καπετάνος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Γλύκο να διώξει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Πουλίδο έστειλε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ με τον Γλύκο να πιάνει αέρα και τον Αγκάνθο να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα καθώς η μπάλα βρήκε πάνω στα σώματα παικτών.

Η οπισθοχώρηση που δεν άρεσε
Μετά το 70’ ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο κόσμος της ομάδας να μην το δέχεται και να ζητάει περισσότερες φάσεις και γκολ. Ο Γιώργος Δώνης στο 78’ να κάνει ένα νέο φρεσκάρισμα στην ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι τον Σαλπιγγίδη.

Νεύρα, ένταση και αποβολές!
Στο τέλος το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχο με τον Τάσο Κάκο να μην μπορεί να ελέγξει τους 22 παίκτες και να μοιράζει κίτρινες κάρτες. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα Κατσικάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Κατσικάς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αγάνθο. Στην συνέχεια υπήρξαν πάλι νεύρα και εντάσεις με τον Γιαννώτα να κάνει φάουλ στον Λόρενς και τον παίκτη του ΠΑΟΚ να επιτίθεται στον αντίπαλό του.

Το αποτέλεσμα ήταν η δεύτερη κίτρινη στον Γιαννιώτα και η απευθείας κόκκινη στον Λόρενς. Έτσι και οι δύο αποβλήθηκαν ενώ λίγο μετά αποβλήθηκε και ο Δώνης από τον πάγκο του ΠΑΟΚ!


MAN OF THE MATCH: Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, είχε συμμετοχή στα περισσότερα τέρματα του Δικεφάλου, ενώ έχασε και δύο τετ α τετ. Ο διεθνής επιθετικός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και έδειχνε να το ζει, αλλά και να το ευχαριστιέται το παιχνίδι.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αμυντική γραμμή του Άρης ήταν σε τραγική ημέρα. Τεράστια η ευθύνη όλων για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε σε ένα ημίχρονο.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Λιαμ Λόρενς για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο παίκτης βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιρλανδός δείχνει πως έχει γερά πνευμονία καθώς διαρκώς έτρεχε ασταμάτητα, ενώ πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του δείχνοντας το δρόμο προς τη νίκη.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν έγινε μόνο μια άλλα πολλές και από τις δύο πλευρές. Η άμυνα του Άρη που ήταν σε τραγική ημέρα, αλλά και ο Αθανασιάδης που έχασε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Κάκος που δεν υπέπεσε σε κάποιο χοντρό λάθος, έχασε το έλεγχο του αγώνα καθώς έδειχνε μια ανέχεια στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Άρη. Άλλωστε η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που ο Κερκυραίος ρέφερι πέρασε απαρατήρητος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο δεν έχουν σημειωθεί ποτέ σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Κι όμως σήμερα έγινε και αυτό. Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειχνε σεληνιασμένος και με απλό ποδόσφαιρο φιλοδώρησε τον συμπολίτη του με τέσσερα γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου