Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Λιάνα Κανέλλη όπως λέμε... Μάρθα Βούρτση +Βίντεο


Μια επιτυχημένη φάρσα των συντελεστών της εκπομπής «Συντέλεια» ήταν η αιτία που κατέρρευσε η Λιάνα Κανέλλη σήμερα το πρωί στα studio του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων βγήκε από το πλατό της εκπομπής. Όταν επέστρεψε στη θέση της, περιέγραψε με κλάματα στην εμβρόνητη δημοσιογράφο ότι...
 «Βγαίνοντας στο διαφημιστικό διάλειμμα, ανοίγοντας την πόρτα, βρέθηκα μπροστά σε ένα ζευγάρι μαύρα γάντια του μποξ, σε απόσταση 5 πόντων από το πρόσωπο μου, από έναν σωματώδη κύριο που κάνει τ΄αστεία στη «Συντέλεια», ο οποίος είχε περασμένη την ελληνική σημαία στους ώμους του, και ένα νεαρό να τραβάει από την κάμερα την έκπληξη μου! Έπαθα σοκ! Όταν κάποιος έχει υποστεί κτηνωδία δημόσια δεν μπορεί να το υποστεί αυτό το αστείο για τρία δεύτερα σε ένα σαλόνι!».

Όπως μάλιστα αποκάλυψε αυτό που την έκανε να καταρρεύσει είναι η αντίληψη ότι «συνάδελφοι μου, νέα παιδιά, πολλά απ΄αυτά τα έχω διδάξει, μπορεί να θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο! Αυτό υποτίθεται θα ήταν ένα αυθόρμητο αστείο για την εκπομπή "Συντέλεια". Σε μένα, συνετέλεσε στην ηθική και ψυχολογική καταρράκωση να θεωρείται αστεία η διαπόμπευση και η βία! Αυτό ΔΕΝ είναι αστείο!».







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου