Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0 ~ ΠΑΟΚ ήσουν απών!


Νικητής του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός που επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ. Δείτε βίντεο με τα γκολ.
Ο Τάσος Κ. γράφει για την απουσία του ΠΑΟΚ από το γήπεδο, την ήττα με κατεβασμένα χέρια και την γκάφα του Χακόμπο.

Κι όμως τον ανέστησε! Επαληθεύτηκαν μετά τον αγώνα όλα όσα ακούγονταν και...
 γράφτηκαν μερικές ημέρες πριν από το παιχνίδι (συγκεκριμένα αμέσως μετά την φυγή του Φερέιρα). Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ηττηθεί 2-0 με κάτω τα χέρια από έναν Παναθηναϊκό με τον οποίο "γελούσαμε" τις προηγούμενες αγωνιστικές με την απόδοση και την ανυπαρξία του. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ηττηθεί χωρίς καν να προσπαθήσει να φανερώσει μέσα στο γήπεδο το ελάχιστο της φετινής προσπάθειας που καταβάλλει. Με λίγα λόγια ήταν απών!

Ίσως να οφείλεται στο ότι ο δικέφαλος έχει δύο τάσεις. Τη μια μας την απέδειξε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ απέναντι στον μέχρι σήμερα προβληματικό Παναθηναϊκό και είναι η πιο πρόσφατη, μιας και το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Το ν' ανασταίνει πεθαμένες ομάδες. Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Η άλλη τάση είναι αυτή της αυτοκαταστροφής. Ο ΠΑΟΚ μόνος του δημιουργεί προβλήματα στον εαυτό του. Είτε με την αγωνιστική απουσία του προχθές στο γήπεδο, είτε με τις βλακώδεις αποβολές που μέχρι τώρα στοιχίζουν στην ομάδα.

Δεν περίμενα προσωπικά να χάσει η ομάδα με κατεβασμένα τα χέρια. Δεδομένης της κατάστασης των δύο ομάδων, η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπορούσε να πετύχει έστω την ισοπαλία αν όχι τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ή έστω παίξε, κάνε την προσπάθεια σου και χάσε. Κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Ήρθε στο τέλος και η αποβολή του Χακόμπο και έδεσε το γλυκό! Και όλα αυτά μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον εκεί ας ελπίσουμε σε καλύτερη αντιμετώπιση της ομάδας και του προπονητή...


LIKE
Μετά από ήττα δύσκολα βρίσκεις κάτι θετικό. Ωστόσο ο Κωνσταντινίδης μαζί με τον Κάτσε ήταν τα δύο πρόσωπα που ξεχώρισαν. Ο νεαρός πήρε τη θέση του Έτο και μας έδειξε θετικότατα στοιχεία του παιχνιδιού και ότι το μέλλον είναι όλο μπροστά του. Επίσης ο Κάτσε με τον γνωστό του ρόλο, έτρεξε και κέρδισε αρκετές μάχες στη μεσαία γραμμή.


DISLIKE
Ο Σανθ Χκόμπο. Μέχρι τώρα ήταν από τα πρόσωπα του ΠΑΟΚ. Κέρδιζε συνεχώς πόντους με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και ήταν δέκτης θετικών μηνυμάτων. Ως την στιγμή της αποβολής όμως. Απαράδεκτη η αντίδραση του Ισπανού, θα στερήσει από την ομάδα τη θέση του τερματοφύλακα μια αγωνιστική πριν από το μεγάλο ντέρμπι. Παράλληλα η ομάδα μετρά 6 αποβολές σε 11 αγωνιστικές(!). Νούμερο τεράστιο που επιβάλλει αμέσως σκληρά μέτρα. Ίσως να έγινε η αρχή με τον αποκλεισμό από τις προπονήσεις του Χακόμπο.


Comment

Ο Ρουμάνος Λάζαρ δείχνει να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Η αγωνιστική του πτώση συνεχίστηκε σε ακόμη ένα ματς όπου η ομάδα τον είχε ανάγκη. Επίσης προβληματίζει και ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός δεν έχει δείξει μέχρι τώρα ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

pinnokio.gr





Εξανεμίζονται οι όποιες ελπίδες για την πρωτιά στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς πλέον η διαφορά είναι 8 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. Δείτε βίντεο με τα γκολ...
 
http://www.youtube.com/watch?v=del3FeYpjeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου