Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

2 αγωνιστικές που θα κρίνουν τον πρωταθλητή


Φτάσαμε στην 11η αγωνιστική στο ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 5 βαθμούς παραπάνω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να ελπίζει για κάτι καλύτερο, πλην της δεύτερης θέσης, θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν και να κερδίσει τα δύο ματς-φωτιά που έχει προσεχώς: Αύριο Κυριακή αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον έχει νέο προπονητή και την επόμενη εβδομάδα παίζει με τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ; Ο Τάσος Κ. γράφει για το στοίχημα του Γιώργου Δώνη, το κέρδος με τον Σαλπιγγίδη και...
 τα παιδιά του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του Πλατανιά την προηγούμενη Κυριακή με 2-0 και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι του. Από τη νίκη αυτή λοιπόν θα κρατήσουμε δύο πράγματα:

1. Η ομάδα διατήρησε σε ακόμη ένα παιχνίδι το απόλυτο στην έδρα της, πράγμα πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μιας ομάδας που προσπαθεί για μια καλή χρονιά φέτος, πετυχαίνοντας το εφτά στα εφτά.

2.Πέτυχε τη νίκη αυτή με έξι παίχτες κάτω των 20 ετών!

Όταν ξεκίνησε η φετινή χρονιά, όλοι γνωρίζαμε και κυρίως ο προπονητής της ομάδας ότι η ομάδα θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Παίχτες άπειροι σε αγώνες με την α' ομάδα, αλλά με πολύ ταλέντο και τσαμπουκά, δείχνουν μέχρι τώρα να τα καταφέρνουν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Είναι ένα στοίχημα που μέχρι στιγμής ο Δώνης δείχνει να το κερδίζει, μιας και η ομάδα δεν έχει ζημιωθεί από την παρουσία των μικρών. Παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, προχωράει σταθερά βήμα- βήμα και παράλληλα οι μικροί δείχνουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους.


LIKE

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι πάνω του, πετυχαίνοντας το 1-0 και μοιράζοντας την ασίστ για το δεύτερο γκολ. Δραστήριος αλλά και με πάθος ο διεθνής επιθετικός αρχίζει να βοηθά την ομάδα. Μια βοήθεια που και η ομάδα την έχει ανάγκη από αυτόν.


DISLIKE

Ο Στέφανος Αθανασιάδης. Εντάξει, στα πέναλτι κάποια μπαίνουν και κάποια θα χαθούν. Ίσως θα μπορούσε να είχε επιλέξει να το εκτελέσει καλύτερα και να έκανε η ομάδα νωρίτερα το 1-0, κάτι που θα διευκόλυνε περισσότερο τους παίχτες.



Comment


Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Κίτσιου, Κάτσε. Το μέλλον του ΠΑΟΚ.




pinnokio.gr














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου