Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Θέλουν οι ακροαριστεροί να κρυφτούν, αλλά η μαλακία δεν τους αφήνει Νο3 +Βίντεο



Μετά τα ειδικά δικαστήρια και το λιντσάρισμα που περιμένει τους βουλευτές που ψήφισαν ο μνημόνιο, σύμφωνα με τον Παναγούλη, ήρθε η σειρά για τα … χειρότερα από τον Γιάννη Σταθά, επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εκ Βοιωτίας.

Από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής αποκάλεσε… «κουτσό» τον...
 υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Είναι γνωστό ότι ο Σοίμπλε βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

Με κάτι τέτοια φυσικά αποδεικνύεται πόσο ρατσιστές φαρισαίοι είναι εκεί στην Κουμουνδούρου που παριστάνουν τους δήθεν κοινωνικά ευαίσθητους...








Αν ήταν στην θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταθά, κάποιος οποιουδήποτε άλλου κόμματος και είχε αφήσει έστω έναν... υπαινιγμό για μια σωματική αδυναμία κάποιου συνανθρώπου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε βγει στα κάγκελα και θα έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση και χυδαιότητα.


Και θα είχε δίκιο. Τώρα στην περίπτωση που ένας "Αριστερός" εκστόμισε αυτή την χυδαιότητα δεν άνοιξε μύτη. Γιατί η αριστερά έχει νομιμοποιηθεί δεκαετίες τώρα να λέει ό,τι θέλει, να κάνει ό, τι θέλει και να έχει το ακαταλόγιστο στα πάντα. Γιατί είναι η Αριστερά της προόδου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Αριστερά που έχει πάντα δίκιο. Το μονοπώλιο. Το άβατο. Το άλλοθι.

Αυτός ο βουλευτής που ανέβηκε χτες στο βήμα και έκανε μια χυδαία και ευτελή επίθεση στον Σόιμπλε για την σωματική του ανικανότητα επιβεβαίωσε αυτό που εμείς ξέρουμε εδώ και χρόνια.

Η Αριστερά δεν είναι ούτε πιο ανθρωπιστές, ούτε πιο ευαίσθητοι, ούτε πιο φιλάνθρωποι από τους υπόλοιπους "κακούς και ανάλγητους". Αυτό είναι μόνο το ...κόλπο τους για να αρέσουν. Ποτέ κανένας αγνά και ειλικρινά ανθρωπιστής, άνθρωπος με σεβασμό στα στοιχειώδη, δεν θα χτυπούσε κάποιον σωματικά ανάπηρο για αυτό καθ' αυτό το πρόβλημα του, το οποίο προήλθε από επίθεση -μην ξεχνάμε-κάποιου επίδοξου δολοφόνου.

Αυτά είναι πάνω από πολιτική και έχουν να κάνουν με αρχέγονες αξίες και πανανθρώπινη λογική.

Αν ήθελε να χτυπήσει τον Σόιμπλε πολιτικά τότε -πιθανότατα- και εμείς μαζί του, καθώς ο κύριος αυτός δεν έχει φερθεί καλά στην Ελλάδα. Αλλά χτύπα τον εκεί, όχι για το σωματικό του πρόβλημα, καθώς αυτό δείχνει ένα μικρό -πολύ μικρό- ανθρωπάκι...



parapolitika.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου