Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Άγριο ρατσιστικό έγκλημα στην Ιεράπετρα



Πακιστανός έβαλε στον ηλικιωμένο Έλληνα μια σακούλα στο κεφάλι την οποία και έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο και του έβγαλε κάποια από τα δόντια του.

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Ιεράπετρα Κρήτης, μετά την είδηση του φρικτού θανάτου ενός 64χρονου με βασανισμό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με μια σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί ένας 26χρονος Πακιστανός ως υπαίτιος για τη δολοφονία του.

Ο άτυχος άντρας είχε διαπληκτιστεί το πρωί τον 26χρονο εργάτη που είχε στη δούλεψή του.


Ο τελευταίος φέρεται να ζητούσε τα δεδουλευμένα του και ήταν ο τελευταίος που είδε τον άτυχο άνδρα μέχρι τη στιγμή που τον εντόπισε νεκρό ο γιος του.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε νεκρό ο γιος του, με μια σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι.

Από νωρίς το απόγευμα πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη προσαχθεί άτομα.

Ανεπιβεβαίωτες επίσης πληροφορίες θέλουν το αλλοδαπό να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Συγκεντρωμένοι έξω από το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας εξαγριωμένοι πολίτες

Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός και οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν μέσα σε δύσκολες συνθήκες να εξιχνιάσουν την υποθεση.

Εν τω μεταξύ για άγρια δολοφονία από λαθρομετανάστες κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή που σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

"Ο άτυχος Έλληνας πατέρας 3 παιδιών βρέθηκε σφαγμένος στο θερμοκήπιο του και χτυπημένος με πέτρα στο κεφάλι. Τα δόντια του βρέθηκαν 3 μέτρα μακρυά από το άψυχο σώμα του. Ήταν τέτοια η μανία των δραστών όπου του τύλιξαν το κεφάλι με πλαστική σακούλα πριν τον αποτελειώσουν... Ήδη υπάρχουν πολλές προσαγωγές λαθρομεταναστών αλλά και ενός από τους φερόμενους ως δράστες ο οποίος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας. Αυτή την ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση στην πόλη και οι κάτοικοι ετοιμάζονται να παραστούν έξω από το αστυνομικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν. Η Τ.Ο Ιεράπετρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος".

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να φτάσουν στο νησί μέλη της Χρυσής αυγής προκειμένου να μεταβούν στην Ιεράπετρα.     flashnews.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εξιχνίαση υπόθεσης χθεσινής ανθρωποκτονίας σε βάρος 65χρονου ημεδαπού, στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν.

Συνελήφθη χθες (16.11.2012) το βράδυ, στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για την ανθρωποκτονία 65χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Ιεράπετρας - θέση Πλακούρα (Σχετικό το από 16.11.2012 Δελτίο Τύπου μας).

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στη συγκεκριμένη αγροτική περιοχή, ο 26χρονος εισήλθε εντός της οικίας του 65χρονου (ο οποίος απουσίαζε) για την επίλυση μεταξύ τους διαφορών. Κατά την επιστροφή του 65χρονου στην οικία του, αρχικά ο 26χρονος τον χτύπησε, ενώ στη συνέχεια επέφερε το θάνατό του με ασφυκτικό τρόπο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος, ο οποίος όπως προέκυψε είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 65χρονου.

Ο 26χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου