Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αποκλειστικό βίντεο με τα λεφτά που θα βρει ο Λαφαζάνης για να πληρώvει πάλι όσους απολυθούνε από το Δημόσιο

Την επιστροφή των δημοσίων υπαλλήλων στις θέσεις τους υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, «μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση».

Όπως μεταδίδει το protothema.gr ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, σε ερώτηση για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους υπαλλήλους που θα βγουν σε διαθεσιμότητα είπε: «Θα τους πάρουμε πίσω γιατί να τους διώξουμε, αυτό είναι το πρόβλημα, με ποιες διαδικασίες, με ποια κριτήρια τους διώχνουν».

Απαντώντας στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «νέο Χάρι Πότερ» αναφερόμενος στις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑότι «με ένα νόμο θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις».


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσλάβει στο δημόσιο ΟΛΟΥΣ τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα (και τους 1.500.000

Δημήτρης Στρατούλης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα στο Ραδιο ΑΛΦΑ 989, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου,


Για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους:
«Πρόκειται για καθαρές απολύσεις και για διάλυση των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα είχαμε να δούμε από τη χούντα, παραβιάζεται το Σύνταγμα που προβλέπει νομιμότητα στον ιδιωτικό τομέα», είπε στον Α989 ο Δημήτρης Στρατούλης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε για την επαναπρόσληψη όσων απολυθούν μετά το κλείσιμο επιχειρήσεων, στο πνεύμα των δηλώσεων Λαφαζάνη. «Θα καταργήσουμε την ανεργία και τις απολύσεις. Εάν υπάρχουν θύματα, θα επανεξεταστούν. Οι εργαζόμενοι θεωρούν -και συμφωνούμε- ότι πρόκειται για κλείσιμο επιχειρήσεων με στόχο τις απολύσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.










1 σχόλια:

Δημητρης είπε...

Β'αλε δύσκολες ερωτήσεις αυτή είναι ευκολη.....Θα τυπώσει δραχμές.

Δημοσίευση σχολίου