Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Θέλουν οι ακροαριστεροί να κρυφτούν, αλλά η μαλακία δεν τους αφήνει +Βίντεο


Πολιτικό σεισμό προκαλεί μία ακόμη τοποθέτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Από του βήματος της Βουλής, ο Στ. Παναγούλης (στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό) απείλησε με Ειδικό Δικαστήριο ή εκτέλεση όσους υπέγραψαν τα Μνημόνια!


«Αν το πολιτικό σύστημα επιθυμεί να βρει τα κλεμμένα, τότε πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα από το 1974 μέχρι σήμερα, τι είχαμε και τι έχουμε. Όλα στο φως, αλλά δεν το τολμάτε. (Όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια πρέπει) να παρακαλάτε να περάσετε από Ειδικό Δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη!», ήταν τα λόγια του βουλευτή, ο οποίος άφησε άφωνους με την τοποθέτησή του ακόμη και τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά την προσπάθειά του δε να ανασκευάσει, λέγοντας πως τούτο αποτελεί προσωπική του άποψη και, όπως είπε, δεν έχει σχέση με αυτήν ούτε το κόμμα του ούτε ο Αλ. Τσίπρας, ο σάλος που έχει δημιουργηθεί είναι αναπόφευκτος και έχει φορτίσει το κλίμα της συζήτησης του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πριν από λίγο, με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου καλεί τον κ. Τσίπρα να διαγράψει τον βουλευτή του. «Χθες, ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στη χειρότερη πολιτική του κατάντια, επιτρέποντας στον βουλευτή του, κ. Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφυλίους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον κ. Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία», αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου.



Tι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του απάντησε τα εξής:

"Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον . Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.

Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα.

Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας.

Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει;"

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή:www.capital.gr








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου