Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ρατσιστική δολοφονική επίθεση στη Σκόπελο


Ένας καυγάς που ξεκίνησε από αδιευκρίνιστους λόγους, κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο νεαρών στη Σκόπελο.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν η αιτία της συμπλοκής μεταξύ ενός 16χρονου Αλβανού και ενός 14χρονου Ελληνόπουλου. Πάντως, μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός αλλοδαπός χτύπησε τον ανήλικο με πρωτοφανή βιαιότητα με...
 κλωτσιές στο πρόσωπο και την κοιλιά, τραυματίζοντάς τον!

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι τα τραύματα στην κοιλιά ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.

Έτσι, διακομίστηκε με το πλοίο στο νοσοκομείο Βόλου όπου παρέμεινε για νοσηλεία και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Άνδρες του τμήματος Σκοπέλου συνέλαβαν τον 16χρονο Αλβανό δράστη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου μαζί με τον πατέρα του που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου (αν και δεν είναι σίγουρη η ηλικία του Αλβανού).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχαν ρατσιστικά κίνητρα σ ένα δεκαεξάχρονο; Μα τι μας λες; Επικοινωνείς; Είναι ένα ανήλικο παιδί. Αλβανός; Ναι! Άν διαπιστωμένα καταλόγιζες κάτι στον πατέρα του, διαπιστωμένα και τεκμηριωμένα, π.χ. ηθική αυτουργία, θα το δεχόμουνα, αλλιώς παίζεις ένα σαχλό παιχνίδι εντυπώσεων. Δεν είναι σοβαρό αυτό που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και αν γεννήθηκε εδώ είναι Αλβανός με ελληνική υπηκοότητα.
Αν ένας από τους δύο γονείς ήταν Έλληνας τότε εφόσον είχε γεννηθεί εδώ θα ήταν Έλληνας ιθαγενής.
Το ότι δίνουν ιθαγένιες ελληνικές είναι παράνομο και αντί συνταγματικό διότι η ιθαγένεια σημαίνει από το γένος από το γονέα.
Οπότε ο 16 χρόνος μπορεί να είναι Αλβανός με ελληνική υπηκοότητα.
Το σχόλιο σου ανώνυμε πάνω @9νοεμ. 8:15 είναι ρατσιστικό γιατί θέλει να παρουσιάσει την εθνικότητα Αλβανός σαν κάτι κακό.

Δημοσίευση σχολίου