Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα πιο παράξενα αλκοολούχα ποτά


Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα; Ότι τα έχεις... πιει όλα;

Το πιο ακραίο πράγμα που έχεις δει σε ποτό ίσως είναι η περίφημη τεκίλα με το σκουλίκι ή καποιο ψαγμένο κοκτέιλ με «μυστικά συστατικά» που σου σέρβιρε ο «περπατημένος» μπάρμαν σε κάποιο πολύ cool μέρος.

Ό,τι κι αν έχεις δοκιμάσει, σίγουρα υπάρχουν κάποια ποτά που ξεπερνούν τη φαντασία. Κάποια είναι αηδιαστικά, κάποια άλλα έχουν την προέλευσή τους σε γιατροσόφια και δοξασίες, και κάποια άλλα είναι, απλώς, άκυρα. Εβίβα!

To «Φιδόκρασο». Κι όμως υπάρχει. Παρασκευάζεται στην Ασία και θεωρείται ισχυρό φάρμακο και αφροδισιακό.


Μπύρα με γεύση ντόνατ σοκολάτας. Το ποτό περιέχει σοκολάτα. Το ντόνατ δεν ξέρουμε που βρίσκεται. Μάλλον το σερβίρουν χωριστά και το βουτάς στην μπύρα.



Πούλκε. Το ποτό που παρασκεύαζαν οι Αζτέκοι από ένα είδος κάκτου. Πολλοί χωρικοί στο Μεξικό εξακολουθούν να το φτιάχνουν, αλλά έχει χάσει την «αίγλη» του. Είναι πολύ πικρό, αλλά σύμφωνα με τους λάτρεις του, «εξίσου θρεπτικό με το κρέας».



Μπύρα με γεύση πίτσας. Τα σχόλια είναι περιττά.



Ο «Ρώσος» ανταγωνιστής της τεκίλα με το σκουλίκι είναι η βότκα με σκορπιό. Το δηλητήριο του «τέρατος» έχει εξουδετερωθεί πριν την εμφιάλωση και ο σκορπιός είναι απολύτως βρώσιμος!

Τα πιο παράξενα αλκοολούχα ποτά

Μπύρα με τσίλι. Στο μπουκάλι γράφει: «μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε».


Βότκα με... μπέικον. Δεν είναι επίσημο εμπορικό προϊόν, αλλά έμπνευση ενός Αμερικανού που προσθέτει το τσιγαρισμένο αλλαντικό στα μπουκάλια. Για μερακλήδες που θέλουν το ποτό κυριολεκτικά μαζί με τον μεζέ.


Μούνσαϊν. Είναι η αμερικανική ρακή. Ένα έξτρα δυνατό απόσταγμα που παρασκευάζεται παράνομα και είναι πολύ δημοφιλές στα... βάθη των ΗΠΑ.



Πηγή:newsbeast.gr /pinokio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου