Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Περί εκπτώσεων στα Hondos Center + Συμβουλές για επιλογή αρώματος



Νταξ, είπαμε τόσα χρόνια είχατε τσουχτερές τιμές, αλλά τα εισοδήματα ήταν σχετικά καλά. Τώρα όμως που μειώθηκαν οι μισθοί, κοροϊδεύετε τον κόσμο αντί να κάνετε πραγματικές προσφορές;

Τι συνέβει: Εκτός από τα κρασιά και τα βιβλία, όλοι εμείς οι συντελεστές του Krasoblog αγαπάμε και τα αρώματα. Κάθε 6μηνο επιλέγουμε ένα άρωμα, που να ταιριάζει με την εποχή ή ανανεώνουμε αυτά που έχουνε τελειώσει...

Παρένθεση, με συμβουλές για την επιλογή αρώματος:

Παράκληση για τις κυρίες και τους κυρίου να επιλέγουνε σωστά το άρωμά τους όταν πρόκειται να βρεθούνε σε λεωφορεία ή κλειστούς δημόσιους χώρους.

Μη "λούζεστε" με φθηνά ή ακριβά αρώματα και μετά βγαίνετε έξω. Συνδιασμός ιδρώτα και βαριού γυναικείου αρώματος προκαλεί αναγούλα.

Οι νεαρές κυρίες λόγω των ορμονών που αναδύονται από το σώμα τους, καλό είναι να δοκιμάζουνε και ανδρικά αρώματα που είναι πιο ελαφριά.

Το σώμα μας "αναπνέει" και αναδύει διαφορετικές οσμές, οπότε ένα άρωμα της καλής μας φίλης δεν ταιριάζει απαραίτητα και σε εμάς! Την όποια δυσοσμία την αντιμετωπίζουμε με αποσμητικά.

Το ακριβό χειμωνιάτικο άρωμα δεν το βάζεις και το καλοκαίρι. Όταν το σώμα θερμαίνεται λόγω καιρού ή έντονης δραστηριότητας, το άρωμα πάνω μας μυρίζει διαφορετικά. Για το λόγο αυτό, πρώτα δοκιμάστε ένα άρωμα στο δέρμα σας και όχι απλά στο δοκιμαστικό χαρτάκι.

Καλύτερα να έχεις διαφορετικά αρώματα σε συσκευασίες των 30-50 ml και να μπορείς να επιλέξεις τι θα βάλεις ανάλογα με τη δραστηριότητά σου, παρά να πάρεις ένα με 100ml και να το χρησιμοποιείς παντού.

Ζητήστε δείγματα! Είναι ο καλύτερος τρόπος να επιλέξεις το σωστό άρωμα για εσένα και να το "μελετήσεις" στο χώρο σου. Μέσα στο κατάστημα υπάρχουνε πολλές μυρωδιές και οι δοκιμές διαφορετικών αρωμάτων, συγχύζουν τη μύτη μας.

Το αγνοούσα για πολλά χρόνια ότι οι εταιρείες δίνουνε δωρεάν δειγματάκια για την προώθηση των αρωμάτων. Οι πωλήτριες δε μου είχανε έδωσαν ποτέ από μόνες τους (...) και δύο τρεις φορές την πάτησα με ακριβά αρώματα που τελικά μετά από το πρώτο 15λεπτο μύριζαν διαφορετικά πάνω στο σώμα.

Κλείσιμο παρένθεσης.



Τι συνέβει και ξεκίνησα την ανάρτηση: Στα Hondos Center έχουνε προσφορές αυτήν την εβδομάδα από -25% έως 35%. Πήρα μερικά αρώματα για δωράκια και είχα κατά νου να αγοράσω το παλιό Paco Rabanne που είχα. Είχα τσεκάρει την τιμή του (49,9 ευρώ) πριν λίγες εβδομάδες και περίμενα τις εκπτώσεις για να επωφεληθώ.

Σήμερα το συγκεκριμένο είχε 64,62 ευρώ! Δηλαδή με την έκπτωση 25% κόστιζε 48,45 ευρώ, σχεδόν την ίδια τιμή που είχε πριν κάνα μήνα. Μάλιστα κάτω από τη νέα τιμή φαινότανε πεντακάθαρα η παλιότερη (δεν είχανε βγάλει το αυτοκόλητο).

Αν δεν είναι αυτό κοροϊδία... Ένιωσα μαλάκας και φυσικά δεν το πήρα. Αναρωτιέμαι εάν συνέβει το ίδιο και στα άλλα αρώματα που αγόρασα. Το πρόβλημα δεν είναι τα 15-20 ευρώ διαφοράς, αλλά ο σεβασμός προς τον πελάτη.




Τέσπα, επιλέγουμε αρώματα και ενημερωνόμαστε για εκπτώσεις από...

https://el-gr.facebook.com/HondosCenterOfficial

http://www.notosgalleries.gr/page/

http://www.dutyfreeshops.gr


Εν τω μεταξύ έχει κι ο Βασίλαγας (3B Markets) ανταγωνιστικές τιμές σε επώνυμα αρώματα, αλλά δεν έχει tester και οι συσκευασίες είναι σφραγισμένες, οπότε δεν πήρα ακόμη κάτι για να δω εάν είναι original κι όχι made in Βουλγαρία.


Τέλος, μια καλή επιλογή για δώρα κλπ είναι τα καταστήματα στοκ, όπου έχουνε αρώματα σε πολύ καλές τιμές, αλλά όχι σε μεγάλη ποικιλία.

Θυμάμαι παλαιότερα το Mega Outlet στη Θεσσαλονίκη (απέναντι από τα ΙΚΕΑ και πίσω από το Hondos Center - Απολλώνια Πολιτεία) που είχε πάνω από 50% έκπτωση σε αρώματα Tommy Hilfiger, Sergio Tacchini κλπ), αλλά δεν είχε tester για δοκιμή.


Ενημέρωση: Δείτε οπωσδήποτε αυτό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου