Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Θέλουν οι ακροαριστεροί να κρυφτούν, αλλά η μαλακία δεν τους αφήνει Νο4


Δεν τη γνωρίζαμε την κυρία, αλλά τώρα την μάθαμε.

Έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά ένας ακρoαριστερός, γιατί έτσι είναι η φύση του: Να προκαλεί για να βγει από την αφάνεια.

Την λένε Γιάννα Γαϊτάνη, είναι βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Nova Makedonija" των Σκοπίων, έδωσε ρεσιτάλ εθνομηδενισμού.

Τι είπε:



"Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία...

Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία.

Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν".

Όχι βέβαια ότι είναι η μόνη στην Κουμουνδούρου, που λέει ανάλογες ανοησίες. Η Γαϊτάνη, είναι τροτσκίτρια, και το 1987 εντάχθηκε στην Ο.Σ.Ε. (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση), ενώ από το 2001 είναι στέλεχος της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Ε.Α. (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά).

www.elkosmos.gr


ΝΔ: Επικίνδυνες οι τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για ονομασία

Για ανιστόρητες και επικίνδυνες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή συνέντευξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννας Γαϊτάνη, στην εφημερίδα Nova Makedonija των Σκοπίων.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεφαλογιάννης, στη συνέντευξή της η κ. Γαϊτάνη κατηγορεί την Ελλάδα για αδιέξοδο με τα Σκόπια, καταλογίζοντας στη χώρα μας «οικονομικό επεκτατισμό», εξαιτίας «καπιταλιστικών συμφερόντων». Επικαλούμενος «σειρά ανάλογων δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ», ο γραμματέας της ΝΔ καλεί κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει τη θέση του και το αν υιοθετεί «αυτές τις ανιστόρητες και επικίνδυνες τοποθετήσεις».

Σύμφωνα με τη ΝΔ
, στη συνέντευξή της υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο: «Το ζήτημα της ονομασίας είναι προκάλυμμα για τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου στη Μακεδονία», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία. Το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα, είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν».









Μοντέλο, χάθηκε...


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ζήλια της για την ζωή που δεν πρόκειται να έχει την κάνει να μισεί τους Έλληνες που δεν την αγάπησαν.
Αυτή και όμοιοι της θέλουν ψυχίατρο πριν καταστρέψουν και τις δικές μας ζωές.

Δημοσίευση σχολίου