Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πες με τι ζώδιο είσαι, να σε πω ποια δουλειά σε ταιριάζει



1. ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός θέλει να είναι o αρχηγός ή τουλάχιστον να έχει μια ηγετική θέση. Του αρέσει πολύ να δουλεύει, έχει παραγωγικό μυαλό που τον βοηθάει να εμπνέεται και να δημιουργεί. Σε ζητήματα που...


έχουν οικονομικό περιεχόμενο είναι πολύ αυστηρός, συμβουλές δέχεται μόνο από πρόσωπα που εμπιστεύεται, μπορεί όμως και να μην τις ακούσει, με αποτέλεσμα να πάρει βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχει υπολογίσει το ρίσκο και έτσι να ζημιωθεί. Λόγω της δυναμικότητας του Κριού, οι σωματικά κουραστικές εργασίες είναι οι πλέον κατάλληλες.

Οι Κριοί γίνονται πολύ καλοί επιχειρηματίες λόγω του ότι θέλουν πάντα να ηγούνται. Είναι κατάλληλοι για να γίνουν πυροσβέστες, χειρούργοι, μηχανικοί, επαγγελματίες αθλητές, διασώστες, στρατιώτες ή στην ασφάλεια. Είναι φλογεροί και κινητικοί και επιλέγουν μια καριέρα που απαιτεί δυναμισμό και ενέργεια. Πετυχαίνουν σε οποιοδήποτε επάγγελμα επιλέξουν. Μπορούν να συνδεθούν στενά με την κυβέρνηση και είναι ευάλωτοι στην κριτική. Γίνονται καλοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, σε υπηρεσίες ασφαλείας, επιστήμονες, μηχανικοί, οδοντίατροι, μηχανικοί, τεχνολόγοι, παλαιστές και μπορούν να εργάζονται σε μέταλλα ή ορυχεία. Είναι καλοί ως φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, συγκολλητές, ξυλουργοί, σε πρατήρια καυσίμων, ως κομμωτές, πυροσβέστες και τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη φωτιά.

Μια δουλειά που δεν έχει κίνδυνο και περιπέτεια, δεν τους ενδιαφέρει. Ως εκ τούτου, είναι τέλειοι ως σωματοφύλακες ή επιθεωρητές της αστυνομίας. Μπορεί να έχουν πρόβλημα με αμιγώς πνευματικά ή ιατρικά επαγγέλματα. Θα κερδίσουν χρήματα μετά από επίμονες προσπάθειες. Συνήθως σε εκτελεστικές θέσεις εργασίας.



2. ΤΑΥΡΟΣ

Θα λέγαμε ένας Ταύρος του αρέσει να δουλεύει για να αισθάνεται ασφαλής, δεν είναι όμως ζώδιο που του αρέσει να δημιουργεί και δεν τον πειράζει εάν η δουλειά με την οποία ασχολείται είναι μονότονη, αρκεί να βγάζει καλά λεφτά. Με τα επαγγέλματα που του αρέσει να ασχολείτε σαν γήινο ζώδιο που είναι, είναι με τη φύση και, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, έχει και μια κλήση για τον καλλιτεχνικό χώρο. Στον οικονομικό τομέα όμως μπορούν να βρουν την καλύτερη λύση για να επενδύσουν τα χρήματα τους. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή οι μεγάλες εταιρείες, είναι οι θέσεις οι οποίες είναι πρώτες στις προτιμήσεις των Ταύρων. Είναι λάτρεις της φύσης, καθώς και της υλικής άνεσης. Έχουν καλλιτεχνικές ικανότητες και συχνά μπορεί να γίνουν καλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, γλύπτες, διακοσμητές ή να συμμετέχουν σε εργασίες με τη γη. Είναι προσγειωμένοι και πρακτικοί. Είναι καλοί στην διαφήμιση και την δημοσιότητα, και μπορούν να σχετίζονται με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση, να είναι ράφτες, κηπουροί, ιδιοκτήτες φυτωρίων, έμποροι αυτοκινήτων, καλλυντικών, κοσμημάτων, πολυτελών ενδυμάτων, ειδών μόδας, χρηματιστές, διευθυντές σε εταιρεία, λογιστές, γεωργοί, κηπουροί, γεωπόνοι, ή να ασχολούνται επίσης με την κτηνοτροφία, τη γη, τη ζάχαρη, το βαμβάκι και άλλα παρόμοια επαγγέλματα.

Αποδίδουν ως ηθοποιοί, έμποροι τέχνης, στα είδη ομορφιάς, ως επενδυτές, τραπεζίτες, στα επαγγέλματα ομορφιάς, ως καλλιτέχνες όλων των ειδών, στη γλυπτική, ως συλλέκτες, ταμίες, επιπλοποιοί, χρηματοδότες, στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις , ως τοπογράφοι. Συνήθως θα αποκομίσουν υλικά οφέλη από κινηματογραφικές ταινίες ή την μουσική ή τις καλές τέχνες και είναι ικανοί και πρακτικοί σε ό, τι κάνουν.



3. ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι καλός διπλωμάτης και καλός ομιλητής, χρειάζεται μια δουλειά που να μην είναι μονότονη και να μπορεί να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Θα του ταίριαζε ένα επάγγελμα που να αφορά πωλήσεις ή θα μπορούσε να γίνει ένας καλός συγγραφέας ή καθηγητής, για να μπορεί να μεταδίδει τις γνώσεις του σε άλλους. Μπορεί να βγάλει εύκολα χρήματα, αλλά του είναι δύσκολο να τα κρατήσει, γιατί πιστεύει πως τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται και όχι για να μαζεύονται!

Έχουν μεγάλη δύναμη αντοχής, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής. Μπορούν να δουλέψουν σκληρά για όσο διάστημα απαιτείται με μια αποφασιστικότητα που διαρκεί. Μερικές φορές δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και μπορεί επίσης να υπόκεινται σε ξαφνικές αλλαγές της διάθεσης τους που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Συχνά πετυχαίνουν ως συγγραφείς, ρήτορες, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, γραμματείς, δικηγόροι ή προγραμματιστές υπολογιστών και γίνονται άριστοι διευθυντές. Είναι καλοί εργαζόμενοι στις επικοινωνίες, στην εκπόνηση αναλυτικών μελετών του δικαίου και της εκπαίδευσης, ως συγγραφείς, γραμματείς, στις σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές, ως επιθεωρητές, αντιπρόσωποι πωλήσεων, ως ελεγκτές , ως διπλωμάτες.

Ασχολούνται με τις μεταφορές, ως καθηγητές, γραμματείς, προσωπικοί βοηθοί και έμποροι, με μηχανές γραφείου, τηλεγραφήματα, τηλέφωνα, τρένα, πλανόδιοι πωλητές, ταξιδιωτικοί πράκτορες, οδηγοί φορτηγών, με την συγγραφή. Γνωρίζουν πολύ καλά τη λογιστική και τα μαθηματικά. Οικονομικά οφέλη μπορούν να έχουν από τη μουσική, τις καλές τέχνες, την εκπαίδευση και το νόμο.



4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ως αφεντικό είναι γεμάτος πολυπλοκότητα και πρέπει πρώτα να σας αποδεχτεί για να μην σας αποκλείσει αργότερα ως άτομα. Ως αποτέλεσμα του ασαφούς χαρακτήρα τους, μπορεί να είναι δύσκολο να τους πλησιάσετε σε μια δεδομένη στιγμή.. Μερικές φορές θα πάρετε ένα ζεστό χαμόγελο, άλλες φορές θα είναι ψυχροί. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, δεν θέλουν να σας βλάψουν, γιαυτό μην παίρνετε τίποτα προσωπικά.

Στον Καρκίνο αρέσουν τα επαγγέλματα που δεν είναι περίπλοκα και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Του ταιριάζει μια δουλειά όπου να μπορεί να εκφραστεί και να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που τόσο το έχει ανάγκη και μπορεί να γίνει ένας καταξιωμένος ψυχολόγος ή οικογενειακός σύμβουλος. Επίσης θα μπορούσε να εκφραστεί, γράφοντας ένα βιβλίο για τον έρωτα και την αγάπη, που για έναν Καρκίνο είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει κάποιος να δώσει αλλά και να πάρει σε αυτήν τη ζωή.

Στον οικονομικό τομέα τώρα, τα πάει αρκετά καλά δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις και αν θέλει, μπορεί να μαζέψει χρήματα για όταν του χρειαστούν. Αλλά δεν τσιγκουνεύεται να σπαταλήσει κιόλας εάν θέλει κάτι πολύ.

Έχουν τεράστια δύναμη και είναι ενθουσιώδεις στην δουλειά τους, με φαντασία και ικανότητες στην έρευνα. Το μυαλό τους αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Θα πρέπει να καλλιεργήσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για να έχουν επιτυχία στη ζωή. Τους ταιριάζουν επαγγέλματα που ερεθίζουν την φαντασία τους, όπως, ποιητές, συγγραφείς, φωτογράφοι, κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, δικηγόροι, ή καριέρα που απαιτεί διπλωματία, διακριτικότητα και λεπτότητα. Αγαπούν την βιολογία, την βοτανική, την γεωγραφία, την ζωολογία, την αλιεία, την θαλάσσια ζωή, το εμπορικό ναυτικό, την γαλακτοκομία, την μελισσοκομία, και όλες τις θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το νερό ή το υγρό στοιχείο.

Γίνονται καλοί νοσοκόμοι, γιατροί και διαχειριστές σε ξενοδοχείο, εξερευνητές, στην ναυτιλία, στην αλιεία, στην ιστιοπλοΐα, στην ύδρευση, στην αποχέτευση, στην αρχαιολογία, στη χημική βιομηχανία ή ως ιστορικοί. Έχουν όνομα και φήμη σε κάθε τομέα εργασίας που αναλαμβάνουν, αλλά συνήθως υποφέρουν εξαιτίας του άστατου χαρακτήρα τους.



5. ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας θα θέλει να κάνει πάντα ένα επάγγελμα που θα μπορεί ο ίδιος να ηγείται. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση θα χαράμιζε τις ικανότητες του και τη προικισμένη δύναμη της εξουσίας που

διαθέτει. Τον ελκύουν περισσότερο τα ελεύθερα επαγγέλματα, όπου θα μπορεί να διατάζει, να εκφράζει την καλλιτεχνική του φύση και να απολαμβάνει τη λάμψη της δόξας, όπως μόδα, ζωγραφική, κλπ. Στον οικονομικό τομέα είναι απαιτητικός δε θέλει να του λείπει τίποτα, συνέχεια ζητάει, με αποτέλεσμα να του λείπουν συνέχεια χρήματα. Μπορεί να αργήσει στη ζωή του να βρει τη καλύτερη επένδυση που θα τον συμφέρει, αλλά στο τέλος θα τη πετύχει.

Είναι σε θέση να μπορούν εύκολα να αναλάβουν οποιαδήποτε θέση εργασίας και να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ταυτόχρονα, είναι γεμάτοι αντιφάσεις και μερικές φορές είναι ανήσυχοι. Έχουν μεγάλα διοικητικά ταλέντα. Ποτέ δεν θα επιθυμήσουν τον πλούτο του άλλου. Ποιητές, αρτίστες, πολιτικοί μηχανικοί, χημικοί, ιατροί, στρατιωτικοί, οδοντίατροι, μεταλλουργοί, αθλητές, αστροναύτες, αστρονόμοι, έμποροι ή εμπειρογνώμονες του νόμου είναι τα επαγγέλματα του ενδιαφέροντος των Λεόντων. Είναι δυναμικοί και δημιουργικοί και δεν τους αρέσει να τους διατάζουν γιαυτό αποδίδουν καλά σε θέσεις εξουσίας και δύναμης.

Μπορούν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, πολιτικοί, υπουργοί, ανώτερα στελέχη, διπλωμάτες, ελεγκτές, να ασχοληθούν με επιχειρηματικές επενδύσεις, με κοσμήματα και χρυσά, πυροσβέστες, ιδιοκτήτες θέατρου, πρεσβευτές, εργολάβοι ή παρασκευαστές φαρμάκων ή χημικών ουσιών. Οι Λέοντες θα είναι διάσημοι, λαμπεροί και πλούσιοι, όποιο κι αν είναι το επάγγελμα τους.



6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άτομο που είναι σε αυτό το ζώδιο του αρέσει να δουλεύει, είναι πολύ σχολαστικός με ότι καταπιαστεί, έχει μια τάση τελειομανίας και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Μπορεί να κάνει ένα επάγγελμα που θα χρειαστεί να δίνει συμβουλές όπως ψυχολόγος ή οικογενειακός σύμβουλος.

Μπορεί όμως να γίνει και διαχειριστής οικονομικών ή οικονομικός σύμβουλος. Είναι πολύ καλός στα οικονομικά του και θεωρεί πως τα λεφτά δεν είναι για να ξοδεύονται ασύστολα ή να επιδεικνύεσαι με αυτά, έτσι είναι πολύ συγκρατημένος.

Είναι φυσικοί γραφειοκράτες αλλά κοινωνικά τείνουν να είναι ντροπαλοί και έχουν έλλειψη εμπιστοσύνης, όταν εκφράζουν τα συναισθήματα τους. Θα ολοκληρώσουν αυτό που είναι αδύνατο για τους άλλους. Θα λάμψουν σε επαγγέλματα μαζικής επικοινωνίας και θα λάμψουν καλά. Οι Παρθένοι αλλάζουν συνεχώς τα σχέδια τους. Θέλουν συχνές αλλαγές σε όλα. Θα αγοράσουν ένα νέο πράγμα σήμερα, και θα το απορρίψουν αύριο. Είναι καλοί σε θέσεις εργασίας που απαιτούν ευφυΐα και αποτελεσματικότητα, όπως ψυχολόγοι, ψυχίατροι, θεραπευτές, καθηγητές, μαθηματικοί, αστρολόγοι, λογιστές, ελεγκτές, έμποροι χαρτιού, φύλακες, βιβλιοθηκονόμοι, συγγραφείς ή σε θέσεις εργασίας που σχετίζονται με ανακοινώσεις ή μεταφορές, υπάλληλοι, ιδιοκτήτες γης, με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το internet.

Πετυχαίνουν σε όλα τα επαγγέλματα που συνδέονται με τις επιστήμες, την διαιτολογία, τις θρεπτικές ουσίες και την υγεία. Δεδομένου ότι μπορούν να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες και είναι αφιερωμένοι στο έργο τους, κάνουν καλά στελέχη εταιρειών και διευθυντές. Είναι καλοί στο να εφευρίσκουν πράγματα και έχουν καλές υποκριτικές ικανότητες.



7. ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, δεν αγαπάει ιδιαίτερα την ιδέα της δουλειάς και εάν ήταν δυνατόν να μην εργαζόταν καθόλου. Όμως, εάν δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, θα προτιμούσε ένα επάγγελμα που θα μπορούσε να δείξει την ικανότητα του στην πειθώ ή στη διαπραγμάτευση μιας διαμάχης. Με τα οικονομικά δεν τα πάει καλά, γιατί δεν μπορεί να συγκρατηθεί και να μην ξοδεύει ασύστολα. Πάντα όμως τα καταφέρνει την τελευταία στιγμή και βρίσκει τον τρόπο να ανταπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις.

Kατά κανόνα έχουν μεγάλες επιτυχίες στη ζωή. Κερδίζουν χρήματα από επιχειρήσεις και δίνουν χαρά στους άλλους ανθρώπους. Καταλαβαίνουν το μυαλό των άλλων και ενεργούν αναλόγως. Οι καλλιτεχνικές ικανότητες των Ζυγών, τους κάνουν να μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Τους βρίσκει κανείς μέσα σε κοινωνικές ομάδες, και γεννήθηκαν διπλωμάτες, και έχουν την ικανότητα να φέρουν τους εχθρούς μαζί για να τους κάνουν φίλους. Είναι ιδιότροποι σχετικά με την προσωπική τους εμφάνιση, έχουν ένα μεγάλο σεβασμό για το βαθμό και τη κοινωνική θέση και είναι μεγάλοι υποστηρικτές του νόμου και των αποφάσεων του νόμου.

Γίνονται καλοί σύμβουλοι διαχείρισης, δικαστές, δικηγόροι, αξιωματικοί του νόμου, φαρμακοποιοί, σε κέντρο ομορφιάς, στο σχεδιασμό μόδας, σαν μανεκέν, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, αεροσυνοδοί, γλύπτες, καλλιτέχνες στην τηλεόραση, σκιτσογράφοι, καλλιτέχνες του κινηματογράφου, χειριστές, υπάλληλοι υποδοχής , αρωματοποιοί, κατασκευαστές πολυτελών ενδυμάτων, φωτογράφοι, ιδιοκτήτες μπαρ, και έμποροι. Έχουν επίσης ενδιαφέρον για τον χρυσό, τον σίδηρο, τα μέταλλα και τα ορυκτά ή σε ταξίδια κατά την εργασία τους ή να έχουν μια δουλειά σε μακρινή χώρα.



8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν μπορεί να ανεχτεί διαταγές και υποδείξεις, γι’αυτό θέλει πάντα να έχει ηγετική θέση, δεν μπορεί να προσαρμοστεί με τα κανονικά ωράρια και έτσι προτιμάει να δουλεύει χωρίς όρια. Τον ελκύουν, τα επαγγέλματα αυτά που είναι δύσκολα για τους άλλους και απαιτούν ψυχραιμία, υπομονή και κοφτερό μυαλό, έτσι την επιτυχία την έχει σίγουρη. Με τα οικονομικά έχει πολύ καλή σχέση, μπορεί και κανονίζει έτσι τα έξοδα του, ώστε να μη μένει ποτέ χωρίς λεφτά. Εκεί που μπορεί να παρασυρθεί λίγο παραπάνω είναι, όταν θελήσει να ξοδέψει για τον εαυτό του και μόνο.

Έχουν έμφυτη αίσθηση του τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Ποτέ δεν θα υποκύψουν στην εξουσία των άλλων. Είναι καλοί στη γιόγκα, τον διαλογισμό, την ιατρική, τις λογιστικές μελέτες, τις επιστημονικές μελέτες και τις έρευνες. Συνήθως ενδιαφέρονται για όλα τα πράγματα βαθιά, τα σκοτεινά και τα κρυμμένα, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Μπορούν να γίνουν ψυχολόγοι, θεραπευτές, αρχαιολόγοι, ιστορικοί, ντέντεκτιβ ή μέλη θρησκευτικών λατρειών ή πολιτικών ομάδων.

Πετυχαίνουν στο στρατό, το ναυτικό, την αστυνομία ή ως αξιωματούχοι άμυνας, ως χειρούργοι, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, νοσοκόμοι, δικαστές, γεωγράφοι, εξερευνητές, κουρείς, έμποροι τροφίμων, στην θάλασσα, ως μηχανικοί, ναύτες, λιμενεργάτες, πλοηγοί, επιστήμονες της έρευνας, αστρολόγοι, μέντιουμ, άνδρες της ασφάλειας, διπλωμάτες, υπάλληλοι σιδηροδρόμων ή σε γραφεία τελετών. Επίσης μπορούν να ασχολούνται με την καταπολέμηση της κοινωνικής εγκληματικότητας ή ως κατασκευαστές φάρμακων ή ναρκωτικών. 



9. ΤΟΞΟΤΗΣ

Του Τοξότη του αρέσει η δουλειά αυτή που θα έχει την περισσότερη δράση ή την ευκαιρία για εξερεύνηση, δε θέλουν να περιορίζονται σε ένα χώρο και να κάνουν μια μονότονη δουλειά όπως όλοι. Θέλουν να είναι αφεντικά μόνο του εαυτού τους και θα κάνουν τα αδύνατα, δυνατά να το πετύχουν αυτό. Με τα οικονομικά τα πάνε καλά μόνο όταν είναι για να ξοδέψουν, όταν όμως χρειαστεί να μαζέψουν, δυσκολεύονται πάρα πολύ γιατί δεν τους νοιάζει το αύριο και δε το σκέφτονται καθόλου.

Γίνονται πολύ χρήσιμοι για τους άλλους. Είναι καλοί σύμβουλοι, ακούραστοι εργαζόμενοι, και καλοί γνώστες της δουλειάς τους. Δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις πολύ εύκολα και γρήγορα.

Αποδίδουν καλύτερα σε εργασίες που έχουν να κάνουν με μηχανήματα, χημικά προϊόντα, έργα τέχνης, δημόσιες υπηρεσίες, διοικητικές θέσεις εργασίας, τράπεζες, ηλεκτρονικά είδη, υπολογιστές, επιχειρήσεις προμήθειας, μέσα από ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις και ως φιλόσοφοι ή διπλωμάτες,. Θα πρέπει να μην παρασύρονται από τα χρήματα ή τη φήμη.

Μπορούν να γίνουν υπουργοί, σύμβουλοι, ιερείς, δάσκαλοι, κήρυκες, δικηγόροι, δικαστές, εξερευνητές, σύμβουλοι, γιατροί, πολιτικοί μηχανικοί, αξιωματικοί του στρατού, αθλητές, τραπεζίτες, οικονομικοί εμπειρογνώμονες, λογιστές , αστρολόγοι, καθηγητές, φιλόσοφοι, συγγραφείς, εκδότες, έμποροι μάλλινων ή υποδημάτων ή να εργάζονται σε ναούς. Αποδίδουν καλά σε θέσεις εργασίας όπου υπάρχει ανδρεία, θάρρος και κοινωνικές δραστηριότητες. Μπορεί να γίνουν δάσκαλοι πολεμικών τεχνών, μηχανικοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες, ή αθλητές.





10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως είναι πολύ σχολαστικός με το επάγγελμα που έχει επιλέξει να κάνει. Έχει ισχυρή θέληση, πείσμα, υπομονή και εάν του αρέσει πραγματικά η δουλειά, την επιτυχία την έχει σίγουρη. Επίσης έχει το χάρισμα να χειρίζεται τα χρήματα του με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει πάντα κάποιο απόθεμα. Είναι πολύ αυστηρός σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα, θα ξοδέψει μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και δύσκολα ξεγελιέται ώστε να κάνει άσκοπα έξοδα.

Γίνονται ιδανικοί βιομήχανοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες, όχι για ανθρωπιστικούς λόγους αλλά για να βγάλουν χρήματα. Έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν απτά, συγκεκριμένα κέρδη, για να μην αναφερθούμε στον πλούτο και την ευημερία. Ωστόσο, τείνουν να πάνε στα άκρα σε όλα τα πράγματα, και παίρνουν ξαφνικές αποφάσεις, αλλά είναι πάρα πολύ υπερήφανοι για να αναγνωρίσουν το λάθος τους.

Ασχολούνται ως υδραυλικοί, στη γεωργία, στην κηπουρική, τα ορυχεία, τα δασικά προϊόντα, τη μεταλλουργία, ως εμπειρογνώμονες σε μέταλλα, στη γεωλογία, στις τράπεζες, στο δημόσιο, ως οδοντίατροι, μηχανικοί, κατασκευαστές, στελέχη επιχειρήσεων, εργολάβοι ακινήτων και σε βιομηχανίες ξυλείας.

Επίσης αποδίδουν καλύτερα ως ξυλουργοί, εργάτες νεκροταφείων, χειροπράκτες, πολιτικοί μηχανικοί, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, διευθυντές, φύλακες, οστεοπαθητικοί, ορθοπεδικοί, πολιτικοί, γλύπτες, οικονομολόγοι, οδοντίατροι και νυχτοφύλακες.



11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος του αρέσει να κάνει ένα επάγγελμα που να αφορά τον άνθρωπο και γενικά την κοινωνία, θέλει να ξέρει ότι μπορεί και προσφέρει και αυτός κάτι στους συνανθρώπους του. Στα οικονομικά δε κάνει ιδιαίτερα καλή διαχείριση, λόγω του ότι δεν σκέφτεται το μέλλον παρά μόνο το παρόν. Και εάν αποφασίσει κάποια στιγμή να μαζέψει χρήματα, ανά πάσα στιγμή θα τα ξοδέψει.

Έχουν ισχυρή πνευματική δύναμη, και είναι στοχαστές, γιαυτό και γίνονται επικεφαλείς των οργανώσεων των επιχειρήσεων ή μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε μορφή κυβερνητικού έργου. Είναι ανεξάρτητα και μεγαλόψυχα άτομα, και απεχθάνονται να βρίσκονται υπό τον περιορισμό των άλλων. Ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο. Λατρεύουν τους πνευματικούς, έξυπνους ανθρώπους και είναι βαθιοί φιλόσοφοι. Σπανίως παρεμβαίνουν στις υποθέσεις των άλλων, αλλά ποτέ δεν θα δεχτούν παρεμβολές από άλλους. Αναπτύσσουν συχνά έναν τρόπο ζωής, ή ένα σύνολο συμπεριφορών, που βρίσκουν αδύνατο να αλλάξουν. Γίνονται καθηγητές, φιλόσοφοι, δημόσιοι λειτουργοί, διανοούμενοι, ερευνητές, επιστήμονες, μηχανικοί, αστρολόγοι, εμπειρογνώμονες, μηχανικοί αεροπλάνων, ηλεκτρολόγοι, έμποροι μετάλλων, και ασχολούνται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή βρίσκονται σε θέσεις εργασίας μεταφορών.

Πετυχαίνουν στην αεροναυπηγική, σαν τεχνικοί κλιματισμού, εκφωνητές σε ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές, ως αστρολόγοι, μηχανικοί, έμποροι αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, σε ηλεκτρονικά είδη, νομοθέτες, μοτοσικλετιστές, εξερευνητές, σύμβουλοι, φωτογράφοι, φυσικοί, πιλότοι, ψυχολόγοι, ακτινολόγοι, ρεσεψιονίστ, επιστήμονες, σε κοινωνικές εργασίες, στη διδασκαλία, το τηλέφωνο, την ασύρματη επικοινωνία.



12. ΙΧΘΥΣ

Επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας του και του αρέσει να κρατάει μυστικά, δεν αποκλείεται στα περισσότερα χρόνια της ζωής του να κάνει ένα επάγγελμα που να μην το ξέρει κανένας. Και έτσι, κατά κάποιο τρόπο θα θεωρεί τον εαυτό του μοναδικό και θα μπορεί να ξεφεύγει από τη ρουτίνα. Με τα οικονομικά έχει πολύ καλή σχέση και δύσκολα θα συναντήσετε έναν Ιχθύ που να μην έχει περιουσία ή χρήματα στη τράπεζα, απλώς μπορεί να τύχει μερικές φορές να ξοδεύει απεριόριστα και χωρίς μέτρο.

Έχουν φαντασία, είναι ποιητικοί και γίνονται καλά μέντιουμ. Είναι εραστές της ομορφιάς και της φύσης. Επίσης, μπορεί να είναι πολύ συμπονετικοί, γιαυτό και αγαπούν τα επαγγέλματα της νοσηλευτικής, της κοινωνικής εργασίας και της φυσιοθεραπείας. Γίνονται καλοί βιολόγοι, καλλιτέχνες, εσωτερικοί διακοσμητές, γραφίστες, σχεδιαστές μόδας, μουσικοί, ψυχολόγοι, αστρολόγοι, ακαδημαϊκοί, φιλόσοφοι, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ταξιδιωτικοί.

Είναι κατάλληλοι για να γίνουν γιατροί, ιερείς, δικηγόροι, να δουλεύουν σε έργα ύδρευσης, στη ναυτιλία, στην αλιεία, στο ναυτικό, στο διεθνές εμπόριο, ως φύλακες φυλακών, σε ορφανοτροφείο, σαν αντιπρόσωποι στη βενζίνη, σε λάδια, χημικά, χρώματα και αρώματα, σε εργασία που απαιτεί φαντασία όπως ο κινηματογράφος, σεναριογράφοι, συνθέτες, χημικοί μηχανικοί, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ως ναυαγοσώστες, και σε ότι έχει να κάνει με τον ωκεανό, τις βάρκες, τον ύπνο, την πνευματικότητα, το πετρέλαιο, τον μυστικισμό, τη θρησκεία, τα μοναστήρια, τους ντέντεκτιβ, τους μπάρμαν, και στα επαγγέλματα που συνδέονται με το νερό, την αλιεία, την κωπηλασία, τη χημεία και τα σωφρονιστικά ιδρύματα.      


Πηγή: http://taxalia.blogspot.com/
συγγραφέας:  Νάνσυ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα μέσα έπεσες σε λέω...!

Δημοσίευση σχολίου