Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη ~ Συνελήφθη ο... πατέρας του Άη Βασίλη



Τρία ελάφια, που βρίσκονταν στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo, ήταν η αφορμή για να συλληφθεί ο... πατέρας του Άη- Βασίλη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν ύστερα από καταγγελία του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγριων Ζώων αστυνομικοί μετέβησαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι στο χώρο όπου βρίσκονταν τα τρία ελάφια...
 δεν υπήρχε άλλο άτομο πλην ενός νεαρού άντρα που ήταν ντυμένος Αγιος Βασίλης, όπως άλλωστε προστάζει το κλίμα των εορτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον... Άη- Βασίλη στο τμήμα όπου διαπιστώθηκε πως δεν είχε καμία σχέση με τη φύλαξη των ζώων, ωστόσο όπως προέκυψε στη συνέχεια προσωρινά υπεύθυνος του συγκεκριμένου χώρου ήταν ο 51χρονος πατέρας του, ο οποίος και τελικά συνελήφθη. Οπως έγινε γνωστό, τα ζώα δόθηκε εντολή να οδηγηθούν στο εκτροφείο από το οποίο προήλθαν, ενώ ο 51χρονος άντρας οδηγήθηκε χτες στο αυτόφωρο.

Στελέχη της Helexpo επισημαίνουν πάντως πως περιμένουν να διευκρινιστεί η υπόθεση, καθώς οι ίδιοι είχαν τα ελάφια σε ειδικό χώρο, δεν κακοποιούνταν και απλώς ήταν ένα ευχάριστο θέαμα για τα παιδάκια, ενώ στη συνέχεια θα επέστρεφαν και πάλι στο χώρο από τον οποίο προήλθαν.

Επίσης έπειτα από παρέμβαση φιλοζωικών σωματείων απομακρύνθηκαν και τα ζωντανά πρόβατα που είχαν μπει στη φάτνη του δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου