Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Άρρωστοι φανατίλες μουσουλμάνοι: Λίντσαραν Χριστιανό επειδή "βεβήλωσε το Κοράνι"


Δεν μπορεί ο πλανήτης να παρακολουθεί αδρανής, τις συνεχείς σφαγές στις χώρες των καθυστερημένων φανατικών.

Η ανοχή και ο σεβασμός στη θρησκεία του άλλου, είναι δεδομένος σε όλο τον κόσμο: εκτός φυσικά από τις αμιγώς Μουσουλμανικές χώρες, όπου μάζες ηλιθίων, παρακινούμενες από...τυφλό θρησκευτικό μίσος -μόνο οι μουσουλμάνοι το έχουν αυτό, καμία άλλη θρησκεία- κατακρεουργούν αλλόδοξους για "ψύλλου πήδημα". Το παράδοξο είναι, ότι οι άνθρωποι που βεβηλώνουν Χριστιανικά σύμβολα στην Ελλάδα...
 (φάτνες, εκκλησίες κλπ), είναι ταυτόχρονα και λάτρεις της μουσουλμανικής επέλασης και στην Ελλάδα και βαφτίζουν "ρατσιστή", "ακροδεξιό" ή "φασίστα" κάθε κανονικό δημοκρατικό άνθρωπο, που δεν θέλει να μπολιαστεί η κοινωνία μας από το γελοίο θρησκευτικό μίσος αυτών των γελοίων, που βιάζουν από κοτόπουλα μέχρι αγελάδες και σφάζουν κοριτσάκια, επειδή φάνηκε η γάμπα τους ή ψυχικά ασθενείς, γιατί έσκισαν ένα φύλλο απ΄το κοράνι !  Αυτό και μόνο δείχνει, πόση τρικυμία στο μυαλό έχουν οι διάφοροι "προοδευτικοί" αριστεροί φασίστες, που θέλουν ντε και καλά να επιβάλλουν τη μουσουλμανική τρέλα στην Ελλάδα! Με το ζόρι! Οι φασίστες του κερατά!

Η Δύση έχει ανθρωπιστική υποχρέωση να κάνει αυτά τα στίφη των φανατικών να καταλάβουν, ότι αυτός ο φανατισμός δεν είναι επιτρεπτός σε αυτό τον πλανήτη. Κάποιος πρέπει να τους πλακώσει στις σφαλιάρες, για να συνέλθουν από την θρησκευτική τρέλα.

Η είδηση

Ενα εξημμένο από το θρησκευτικό πάθος πλήθος επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού τμήματος κι έσυρε έξω από το κρατητήριο έναν ύποπτο για βεβήλωση του Κορανίου και στην συνέχεια τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Ο ύποπτος άνδρας, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν φρενοβλαβής, θανατώθηκε χθες στην περιοχή Ντάντου στην επαρχία Σίντχ και στη συνέχεια το ακόρεστο πλήθος έριξε τη σορό του στην πυρά. Πολλοί από το πλήθος κατέγραψαν τη σκηνή στα κινητά τους τηλέφωνα.
Περίπου 30 από τους συμμετέχοντες στο λιντσάρισμα συνελήφθησαν, ενώ η ταυτότητα του θύματος δεν έχει γίνει γνωστή.
Η θηριωδία ξεκίνησε στην κοινότητα Σίτα, όταν «στίφη κατοίκων από τα γειτονικά χωριά, που πληροφορήθηκαν ότι ένας άνδρας έκαψε αντίτυπα του Κορανίου», έφθασαν «τον απέσπασαν, τον ξυλοκόπησαν και κατόπιν τον έκαψαν», ενημέρωσε ο αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας Ουσμάν Γάνι.

Η αστυνομία είχε συλλάβει τον άνδρα αυτόν χθες, όταν πληροφορήθηκε από μαρτυρίες πως έκαιγε αντίτυπα του Κορανίου σε τέμενος της Σίτα, σύμφωνα με άλλες μαρρτυρίες. Η αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα έπασχε από ψυχική διαταραχή, καθώς κατά την ανάκριση δεν είχε μπορέσει να του αποσπάσει κάποιες κατανοητές διευκρινίσεις, εξόν από το όνομα και τη διεύθυνση κατοικίας του.

Η αστυνομία δηλώνει πως τα μόνα στοιχεία που διαθέτει είναι οι εικόνες και τα βίντεο από τα κινητά τηλέφωνα των δραστών της αυτοδικίας, ενώ διαβεβαιώνει για την αποφασιστικότητά της να εντοπίσει τους υπαιτίους.

Η πακιστανική νομοθεσία προβλέπει έως και την ποινή του θανάτου για όσους κριθούν ένοχοι για προσβολή του προφήτη Μωάμεθ και αυτή των ισοβίων για βεβήλωση του Ιερού βιβλίου των μουσουλμάνων, το Κοράνι.

Η αυστηρότητα της σχετικής νομοθεσίας έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις αυτοδικίας για την υποψία, έστω, μίας τέτοιας βεβήλωσης —όπως στην περίπτωση της «υπόθεσης Ρίμσα», της 14χρονης χριστιανής που στα μέσα Αυγούστου συνελήφθη και κρατήθηκε στις πιο σκληρές φυλακές της χώρας για βεβήλωση του Κορανίου.



Μουσουλμανική φανατίλα (κατά το ποδαρίλα) και στην Αυστραλία

Nα μην εύχονται Καλά Χριστούγεννα στους "άπιστους" ζήτησε ιμάμης, γιατί "οι άπιστοι (Χριστιανοί) προσπαθούν να μας βγάλουν από το σωστό δρόμο".
Ο επικεφαλής ιμάμης στο μεγαλύτερο τέμενος του Σίδνεϊ προειδοποίησε τους πιστούς μουσουλμάνους να μην ευχηθούν για τα Χριστούγεννα, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης την ..
Κυριακή.

Ο ιμάμης Σείχ Σαφί Γιαχιά στο τζαμί Λακέμπα, είπε στους οπαδούς του κατά τη διάρκεια της προσευχής ότι είναι «αμαρτία» ακόμη και να επιθυμούν προς τους συμπολίτες τους «καλά Χριστούγεννα» γράφει η εφημερίδα Sun-Herald.

Ο ιμάμης φέρεται να προειδοποίησε το πλήρωμα του τεμένους ότι οι «αλλόθρησκοι προσπαθούν να οδηγήσουν τους Μουσουλμάνους μακριά από το σωστό δρόμο».

Αποστάσεις από τις σκληροπυρηνικές θέσεις του ιμάμη έλαβε ο μεγάλος Μουφτής της Αυστραλίας, Ιμπραήμ Αμπού Μοχάμεντ. Όπως είπε τα σχόλια ήταν ανεύθυνα και ότι τα θεμέλια του Ισλάμ είναι η ειρήνη, η συνεργασία, η εκτίμηση και ο σεβασμός των άλλων θρησκειών.

Αλλά και άλλοι μουσουλμάνοι ηγέτες δήλωσαν ότι είναι σωστό να συγχαρούν και να ευχηθούν στους ανθρώπους των άλλων θρησκειών στις γιορτινές μέρες τους.

Οι Μουσουλμάνοι αποτελούν το 1,5% του πληθυσμού της Αυστραλίας. Το ένα τρίτο από αυτούς προέρχονται από το Λίβανο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

taxalia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου